Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω μια απορεία

στο ιντερνετ όταν πάω να παίξω στοιχημα (π.χ. στο bwin)

στο <<κουπόνι>> λέει μονό - παρόλι - σύστημα

τι είναι αυτα???

Εγώ παίζω πολλά παιχνίδια μαζί

αν τα παίξω παρόλι για να κερδίσω πρέπει να τα παιτήχω όλα

αν τα παίξω όλα μαζί μονο , τι πρεπει να γίνει για να κερδίσω ???

ευχαριστω εκ των προτέρων

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατι ακουγεται για περιεργο πονταρισμα σε ενα ιταλικο παιχνιδι στο σημειο Χ με καλη αποδοση κοντα στο 3.00 ....

Αυτες τις φημες να τις πιστευουμε ή ειναι μουφες .. ??:rolleyes:

Απο εγκυρο ατομο να σημειωσω ...

Δημοσ.
έχω μια απορεία

στο ιντερνετ όταν πάω να παίξω στοιχημα (π.χ. στο bwin)

στο <<κουπόνι>> λέει μονό - παρόλι - σύστημα

τι είναι αυτα???

Εγώ παίζω πολλά παιχνίδια μαζί

αν τα παίξω παρόλι για να κερδίσω πρέπει να τα παιτήχω όλα

αν τα παίξω όλα μαζί μονο , τι πρεπει να γίνει για να κερδίσω ???

ευχαριστω εκ των προτέρων

Δεν ξερω ακριβως τη Bwin αλλα μονο σημαινει οτι θα βαζεις λεφτα σε καθε παιχνιδι ξεχωριστα. Αν επιλεξεις 3 παιχνιδια και θες να πονταρεις 5 ευρω στο παιχνιδι, θα σου χρεωσουν 15 ευρω συνολικα και θα κερδιζεις 5χαποδοση που εχει το καθε ματς ξεχωριστα

Παρολι ειναι, και τα 3 παιχνιδια πρεπει να τα πιασεις για να κερδισεις. η αποδοση ειναι αποδοση 1 χ αποδοση 2 χ αποδοση 3 και σου δειχνει ποσες φορες θα παρεις πισω τα λεφτα που πονταρες

Συστημα ειναι συστημα, δηλαδη επιλεγεις ας πουμε 3 παιχνιδια, το Α,Β,Γ και παιζεις συστημα "δυαδες-τριαδες"

Τοτε στην ουσια εχεις πονταρει σε 4 διαφορετικα δελτια (τρεις δυαδες, τα Α-Β,Α-Γ-,Β-Γ και μια τριαδα την Α-Β-Γ) οποτε αν θες συνολικα να πονταρεις ας πουμε 12 ευρω, θα μοιραστουν "αυτοματα" απο 3 ευρω στα 4 αυτα δελτια και αποκει και περα κερδιζεις ξεχωριστα ότι αποδοση δινει το δελτιο επι 3 ευρω

---------- Προσθήκη στις 15:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:06 ----------

Εριξα ενα κουτσικο δελτιακι(ετσι για το χαβαλε και στο αστειο, 2.1 ευρω να παρω 11.5) με

Ατρομητο-Ξανθη under

Φραιμπουργκ-Καιζερσλαουτερν over

Aιντραχτ-Σαλκε 2-3 γκολ

Δημοσ.

καταραμενο κινητο το iphone.. Ηθελα να ριξω απο φλασια Βερντερ μαζι με Μπερμινγκχαμ ενα 50αρικο και δεν τα επαιρνε λογω flash player και τα δυο ματς μαζι.. Οποτε δεν εριξα τιποτα.. :-( Βερντερ ηταν δωρακι σημερα στο 2.00

Δημοσ.

Aυτες ειναι οι γκαντεμιες.

Εχει κανεις connex να μας πει αν το Αιντραχτ-Σαλκε έμεινε δικαια στο 0-0?

Μου κανει εντυπωση οτι αυτες οι 2 ομαδες, που δεν ειναι τιποτα ιδιεταιρο γενικα αλλα εχουν σκορερ επιθετικους, δεν μπορεσαν να σκοραρουν η μια κοντρα στην αλλη

Δεν βαριεσαι, οπως ειπα, 2 ευρω χασαμε, δεν τρεχει

Οποτε ας χασουμε αλλα 2 στο

Ρεαλ-Σανταντερ over

Αστερας-Ηρακλης under

Γ.Χαμ-Νιουκαστλ under

Βολος-Λαρισα goal/goal

Δημοσ.

Μια χαζη ισως ερωτηση.. Ελληνικο μπασκετ γιατι δεν εχει πουθενα για στοιχηματισμο αυτο το Σ/Κ? (σε 2 site που εχω λογαριασμο δεν υπαρχει)

Δημοσ.

Δεν ξερανε ποιος θα παιξει ή οχι

Κοιτα ρε φιλε γκαντεμια.

Το πιο σιγουρο, τα 2-3 μπαλακια στη Φρανκφουρτη και εσκασε 0-0 και περασαν τα αλλα...

Δημοσ.

Εγω παλι ταμειο ...:lol:

Χιλλια σορυ που δεν σας ειπα τα προγνωστικα μου αλλα ειχα τους λογους μου ..

Πρωτον μπορει να γελαγατε με τις γελοιες αποδοσεις και δευτερον δεν ηθελα να σας παρω μαζι μου μιας και τα παιχνιδια που επαιξα τα εχω συμβουλευτει καθαρα απο ενα site ....:-D

Η εξης τριαδα με πηγε ταμειο ....

Χαρτς - Σεντ Μιρεν => 1

Τραμπζοσπορ - Γεντσλερμπιρλιγκ => 1

Χερενφεν - Φενλο => 1

Τελος παντων ..

Οι αποδοσεις ηταν μικρες αλλα εριξα ενα καλο ποσο και πηρα παραπανω απο τα διπλα ...

Με το συστημα αυτο ( δλδ πολλα λεφτα σε ευκολα παιχνιδια ) εχω παει 3 φορες ταμειο σε 1 βδομαδα ....

Πρωτη μου φορα ...:lol:

Δημοσ.

Εγω παλι ταμειο ...:lol:

Χιλλια σορυ που δεν σας ειπα τα προγνωστικα μου αλλα ειχα τους λογους μου ..

Πρωτον μπορει να γελαγατε με τις γελοιες αποδοσεις και δευτερον δεν ηθελα να σας παρω μαζι μου μιας και τα παιχνιδια που επαιξα τα εχω συμβουλευτει καθαρα απο ενα site ....:-D

Η εξης τριαδα με πηγε ταμειο ....

Χαρτς - Σεντ Μιρεν => 1

Τραμπζοσπορ - Γεντσλερμπιρλιγκ => 1

Χερενφεν - Φενλο => 1

Τελος παντων ..

Οι αποδοσεις ηταν μικρες αλλα εριξα ενα καλο ποσο και πηρα παραπανω απο τα διπλα ...

Με το συστημα αυτο ( δλδ πολλα λεφτα σε ευκολα παιχνιδια ) εχω παει 3 φορες ταμειο σε 1 βδομαδα ....

Δημοσ.

Φιλε aleko ελπιζω να επαιξες τα 3 Under της σουπερλιγκ που σου ειπα στο πμ

---------- Προσθήκη στις 15:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:14 ----------

Welcome to the club:-)

Γενικα αυτο το στυλ εχει πλακα εκτος αν α) παιζεις σπανια οποτε θες αμεσο κερδος β)σου σπασουν 2 σερι κουπονια γιατι θα χασεις γερα λεφτα που θα τα εχεις βγαλει με ιδρωτα πριν

Δημοσ.

Φιλε aleko ελπιζω να επαιξες τα 3 Under της σουπερλιγκ που σου ειπα στο πμ

---------- Προσθήκη στις 15:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:14 ----------

Welcome to the club:-)

Γενικα αυτο το στυλ εχει πλακα εκτος αν α) παιζεις σπανια οποτε θες αμεσο κερδος β)σου σπασουν 2 σερι κουπονια γιατι θα χασεις γερα λεφτα που θα τα εχεις βγαλει με ιδρωτα πριν

Δημοσ.

Το β το φοβαμαι πολυ ...

Γιατι η χασουρα θα ειναι μεγαλη αφου πονταρω και πολλα ( 20 ευρω ανα παρολι ειναι πολλα για μενα τουλαχιστον ) λεφτα ...

Αλλα το καλο ειναι οτι αυτη τη στιγμη παιζω απο τα κερδισμενα ...

Αρα και να χασω δε χανω λεφτα απο την τσεπη μου ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...