Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ταμειο και σημερα απο νωρις!

Με Σεβιλη-Στουτγκάρδη-Ζενιτ πηρα 3.5 φορες πισω τα λεφτα μου

Στο ημιχρονο ισως παιξω κατι ακομα

Ρε μλκ δε μαμιεσαι κι εσυ ... ??

Αφου σε παει αυτο τον καιρο γιατι δε μας λες να ακολουθησουμε κι εμεις ... ?? :-D:-D

Γι αυτο και το τοπικ λεγεται προγνωστικα για τα αυριανα παιχνιδια ...:P

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγνώμην, αλλά αφού έχεις την έμπνευση, γιατί δεν πας γιά ζητούμενα 6/7? έστω κι αν ρίξεις λιγότερα ευρώ?

Φίλε μου αυτά τα ζητούμενα κτλ δεν τα κατέχω... :P

Σοβαρά το λέω

Δημοσ.

Θα σου πω γιατι.

1. Γιατι μεχρι τις 8 παρα 5 δεν ηξερα τι θα παιξω οποτε αποφασισα να παιξω 3 ματς των 8 και μετα αλλα 3 των 10 αν κερδιζα των οκτω

2. Και οταν μπηκα να βρω ματς των 10 να σας πω, η sportingbet "κανει αναβαθμιση" και δεν μπορω να δω ουτε αποδοσεις...

Χαχα, εχει ΟΥΕΦΑ και "κανουν αναβαθμιση" λεει, για ποσο μα... μας εχουν?

ΥΓ. Θα σας πω για ΣΚ αν ειναι

---------- Προσθήκη στις 23:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:15 ----------

Φίλε μου αυτά τα ζητούμενα κτλ δεν τα κατέχω... :P

Σοβαρά το λέω

Κακως.

Προστατευεις τα λεφτα σου, θυσιαζοντας το μεγιστο κερδος

Μαθε τα, ειδικα αν παιζεις μεγαλους συντελεστες(γυρω στο 2)

Προφανως δεν συμφερει αν παιζεις ματς του 1.5 αλλα ειναι χαζο να θες να παιξεις 4 ματς του 1.9-2 και να μην θυσιαζεις λιγο κερδος(αντι για 120 να βγαλεις 90) με ανταλλαγμα αν χασεις ενα ματς-που ειναι πιθανο σε τετοια πονταρισματα-να παρεις τα λεφτα σου πισω

Δημοσ.

Οκ ...

Παντως κι εγω πηγα ταμειο μολις τωρα ...:lol:

Αθλετικο , Βιγιαρεαλ και Λιλ με πηγαν ταμειο ....

Ενα 20αρικο εβαλα και πηρα ενα 50αρη ...

Ενταξει λιγα ειναι αλλα δε με χαλανε ...

Παντως εχω καταλαβει πως αν θες να κερδισεις , παιζεις ευκολα ματσακια με παραπανω πονταρισμα φυσικα ...

Δλδ εγω 2 φορες τελευταια που δοκιμασα με αυτο τον τροπο εχω βγαλει χρημα ....

Ενω δεν ημουν αυτου του τυπου παιχτης ( αφου συνηθως παιζω δυσκολοτερα παιχνιδια με λιγοτερα λεφτα ) τωρα πλεον θα παιζω πιο συχνα ετσι αφου βλεπω πως εχει κερδος ...;)

Απλα το ρισκο ειναι οτι βαζεις παραπανω λεφτα ...

Δημοσ.
Οκ ...

Παντως κι εγω πηγα ταμειο μολις τωρα ...:lol:

Αθλετικο , Βιγιαρεαλ και Λιλ με πηγαν ταμειο ....

Ενα 20αρικο εβαλα και πηρα ενα 50αρη ...

Ενταξει λιγα ειναι αλλα δε με χαλανε ...

Xα, ωραιος, η Σιτι ποσο ηρθε?

Εγω αν ειχα προλαβει να ποσταρω, θα εβαζα τις 3 που επαιξες και την Σιτι

Παντως εχω καταλαβει πως αν θες να κερδισεις , παιζεις ευκολα ματσακια με παραπανω πονταρισμα φυσικα ...

Δλδ εγω 2 φορες τελευταια που δοκιμασα με αυτο τον τροπο εχω βγαλει χρημα ....

Ενω δεν ημουν αυτου του τυπου παιχτης ( αφου συνηθως παιζω δυσκολοτερα παιχνιδια με λιγοτερα λεφτα ) τωρα πλεον θα παιζω πιο συχνα ετσι αφου βλεπω πως εχει κερδος ...;)

Απλα το ρισκο ειναι οτι βαζεις παραπανω λεφτα ...

Κοιτα, ολα εχουν σχεση με το πως παιζεις.

Αν παιζεις σχετικα τακτικα(πχ ΣΚ-Τεταρτη) τοτε οντως, πρεπει να κινηθεις ετσι

Αν καποιος παιζει μια στις 150 μερες, ε, ας παιξει ενα παρολι με 4 ματς του 1.90

Εγω προσωπικα ψαχνω να βρω 1 αντε 2 ματς που θεωρω οτι η αποδοση δεν αντικατοπτριζει την αξια(πχ ελεγα πως δεν εχει λογικη να δινεις 2,00 στη Λιον κοντρα στη Μπενφικα λες και παει η Τσελσι στη Γαλλια και οχι το Μπενφικακι) και εκει χωνω χρημα

ΠΡΟΦΑΝΩΣ αν εδινε 1,50 θα το σκεφτομουν διπλα, αλλα με 2,00 θεωρουσα οτι το ρισκο αξιζε

Αν παλι δεν βρω τετοια ματς, οπως καλη ωρα σημερα, ψαχνω να βρω 3, αντε μαξιμουμ 4, που να θεωρω οτι η μικρη τους αποδοση του 1,30-1,70 δεν θα σπασει και παιζω τα μισα αποτι στην παραπανω περιπτωση

Δημοσ.

Η Σιτι κερδισε 3-1 ...

Το σκεφτηκα κι εγω αλλα επειδη εριξα πολλα λεφτα ( 20 ευρω :o ) ειπα να μη παιξω πολλα παιχνιδια μηπως και σπασει κανενα ....

Θα συμφωνησω με τα υπολοιπα που λες ...

Στο επομενο ΣΚ θα βρω 2-3 ευκολα ματσακια και θα ριξω παλι οπως τωρα κανα 20αρι ...

Ετσι κι αλλιως απο τα κερδισμενα θα ειναι...:-D:-D

Δημοσ.

Προβλέπω για σήμερα Ατλέτικο 1, Βιγιαρεάλ 1, ΑΡΗ Χ. Και τι κάνω ο έξυπνος; Πηγαίνω και παίζω τον ΑΡΗ σκορ 1-1...

Δημοσ.

Επειδη ο Alexis ζητησε προγνωστικο

Αυτο που βρηκα σαν μονο σημειο να παιξω χρημα ειναι το Μαν.Σιτι-Αρσεναλ.

Αφενως θεωρω οτι θα εχει γκολ το ματς

Τοσο το over οσο και το "2-3 γκολ" δινουν απο 1.90

Αφου λοιπον οι αποδοσεις ειναι ίδιες, το θεμα ειναι να καταληξω αν απο τα αποτελεσματα που δεν βολευουν και τα 2 σημεια, πιστευω οτι ειναι πιο πιθανο να ερθει 3-1(και αρα αξιζει να παρω το over) ή 1-1 (και να παρω το 2-3 γκολ)

Μπορει παντα να καταληξω στο goal/goal που δινει μονο 1.65 αλλα μου φαινεται παρα πολυ πιθανο.

Βασικα η Σιτι ακομα και στην εδρα της τρωει γκολ(μονο στο ματς με την Τσελσι δεν εφαγε) αλλα τελευταια βαζει 2-3

Επισης η Αρσεναλ μπορει να φαει 4 και να βαλει 5.

Δημοσ.

παλικαρια, επειδη ειμαι σε τραπεζα κ δεν μπορω να μπω στο site του κλοπαπ,

εχει κανα μονο αποδεκτο σημερα στο κουπονι;

επισης, αν δεν βαριεστε γραψτε κ ποια προσφερει σε 2αδες

τους κωδικους μονο, γιατι το κουπονι το βλεπω απο δω

Δημοσ.

Για την Κυριακή στο Ολυμπιακός - ΑΡΗΣ, βλέπω goal-goal και Χ.

Δημοσ.

Δυστυχως ουτε εγω μοιραστηκα τις χθεσινες-προχθεσινες λογω του οτι με ειχε παει μαμιωντας τις τελευταιες φορες :P θελω να πιστευω πως αλλαξε, οποτε απο Σ/Κ θα πω και εγω το δελτιο μου

Αλεξη το συστημα αυτο για μενα ειναι κερδοφορο.. λιγα παιχνιδια με μεγαλυτερο πονταρισμα.. Μακροπροθεσμα θα εχεις σταθερο κερδος

cacofonix θα διαφωνησω μαζι σου (σαν Ολυμπιακος) για το Χ.. :P και αντικειμενικα μιλωντας δε νομιζω πως θα μπορεσει ο Αρης να παρει Χ στο Καραισκακη.. Ειμαστε σε καλη φορμα αυτη τη περιοδο..

ΥΓ : Γενικα οι ελληνικες ομαδες ειναι απροβλεπτες και εμεις σαν φιλαθλοι-οπαδοι ειμαστε αρκετα αισιοδοξοι με τη δυναμικοτητα τους στην ευρωπη.. τα ματς σε Γιουροπα και ΤΣ Λ ειναι καλες ευκαιριες.. ψαχτε το λιγακι παραπανω ειναι η ταπεινη συμβουλη μου

Δημοσ.

Βασικα το ΤΛ και το Γιουροπα νομιζω ειναι φοβερες ευκαιριες γιατι

1. Καποιοι υποτιμουνται με αποτελεσμα να υπαρχουν καποιες φοβερες ευκαιριες πχ το 1.60 της Ιντερ παροτι λαχταρησε στο τελος και φυσικα το 2 της Λιον

2. Καποιοι αλλοι υπερεκτιμονται, με αποτελεσμα το 1.40 της Ρομα που ηρθε διπλο

Γενικα, δεν ξερω γιατι, στο ΤΛ και στην Ευρωπη πρεπει στα περισσοτερα σαιτ να υπαρχει καποιος μπουσουλας, καποιες λαθος εκτιμησεις βαση παιχνιδιων με τριτες ομαδες.

Λογικο αφου σπανια παιζουν οι ομαδες μεταξυ τους

Στα τοπικα πρωταθληματα, ειδικα στην Ελλαδα, τους βλεπουμε, τους ξερουμε και ειναι μεγαλη αληθεια οτι υπαρχουν οντως απροβλεπτα αποτελεσματα ΑΛΛΑ ευκαιριες πονταρισματος σε μεγαλες ομαδες σπανια θα βρεις, πχ για μενα και το ειχα πει τοτε, ηταν τρελη ευκαιρια το 1,65 του Παναθηναικου στον Εργοτελη. Που αλλου θα τον ξαναβρεις στο 1.65 κοντρα στον καθε 'Εργοτελη'

Βαση αυτου, το ερωτημα δεν ειναι αν ο Ολυμπιακος ειναι φαβορι και θα κερδισει αλλα αν το 1,40~72% ειναι λογικο. Εγω αν τον βρω στο 1.55 τον ριχνω τον ασο. Αλλιως, για 1.40, θεωρω οτι θα βρω και πιο σιγουρα ματς το ΣΚ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...