Anubis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ρομα Βερντερ τρελα απροβλέπτες...Δεν θα τις επαιζα με την καμμια
Anubis13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ρομα Βερντερ τρελα απροβλέπτες...Δεν θα τις επαιζα με την καμμια
alexis333 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ρομα Βερντερ τρελα απροβλέπτες...Δεν θα τις επαιζα με την καμμια Χαχα και ημουν ετοιμος να παιξω για αυριο το διπλο της Βερντερ .... Μαλον θα το παιξω ομως ... Κι οτι γινει ... Αξιζει το ρισκο το 2.98 που δινει η Betfair ... Η τριαδα μου με παρα πολυ ρισκο και με μικρο πονταρισμα για αυριο ειναι η εξης : Ρειντζερς - Βαλενθια 2 Τβεντε - Βερντερ - 2 Παο - Ρουμπιν - Χ Σορυ για τους Παναθηναικους αλλα δε βλεπω να νικαει ευκολα ... Πρεπει να γινουν πολλα πραγματα για να νικησει .. Ειναι και το αγνωστο που εχει η Ρουμπιν ... Στην τελικη ας νικησει ο Παο δε θα με πειραξει να το χασω για αυτο το λογο ... Ετσι κι αλλιως λιγα λεφτα θα ριξω σε ενα παρολι με πολυ ρισκο οπως ειπα ...
alexis333 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ρομα Βερντερ τρελα απροβλέπτες...Δεν θα τις επαιζα με την καμμια Χαχα και ημουν ετοιμος να παιξω για αυριο το διπλο της Βερντερ .... Μαλον θα το παιξω ομως ... Κι οτι γινει ... Αξιζει το ρισκο το 2.98 που δινει η Betfair ... Η τριαδα μου με παρα πολυ ρισκο και με μικρο πονταρισμα για αυριο ειναι η εξης : Ρειντζερς - Βαλενθια 2 Τβεντε - Βερντερ - 2 Παο - Ρουμπιν - Χ Σορυ για τους Παναθηναικους αλλα δε βλεπω να νικαει ευκολα ... Πρεπει να γινουν πολλα πραγματα για να νικησει .. Ειναι και το αγνωστο που εχει η Ρουμπιν ... Στην τελικη ας νικησει ο Παο δε θα με πειραξει να το χασω για αυτο το λογο ... Ετσι κι αλλιως λιγα λεφτα θα ριξω σε ενα παρολι με πολυ ρισκο οπως ειπα ...
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ξερει κανεις καποιο λόγο γιατι δινει τοσο πολυ η νικη της Λυον? Σοβαρα μιλαω Λειπει ο Τουλαλαν μονο, γυρναει ο Κρις, ειναι σε καλη φορμα οπως βεβαια και η Μπενφικα που εχει 3-4 απουσιες οχι τοσο σημαντικες. Ξερει κανεις κατι παραπανω?Ας πουμε εχουν τιμωρηθει και παιζουν χωρις κόσμο, ή λειπει κανας Λισαντρο ή απλα ειναι εκτιμηση των μπουκηδων το 2,00 στον ασο?
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Ξερει κανεις καποιο λόγο γιατι δινει τοσο πολυ η νικη της Λυον? Σοβαρα μιλαω Λειπει ο Τουλαλαν μονο, γυρναει ο Κρις, ειναι σε καλη φορμα οπως βεβαια και η Μπενφικα που εχει 3-4 απουσιες οχι τοσο σημαντικες. Ξερει κανεις κατι παραπανω?Ας πουμε εχουν τιμωρηθει και παιζουν χωρις κόσμο, ή λειπει κανας Λισαντρο ή απλα ειναι εκτιμηση των μπουκηδων το 2,00 στον ασο?
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Το Ολυμπιακός - ΑΡΗΣ την Κυριακή το βλέπω goal-goal και Χ.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Εκτιμησεις Τβεντε-Βερντερ over Μπαρτσα-Κπενχαγη 1 Παναθηναικος-Ρουμπιν γκολ/γκολ Μαν Γιου-Μπουρσα 1 Ρειντζερς-Βαλνθια over Σαλκε-Χαποελ 1 Ιντερ-Τοτεναμ over Που εβαλα ήδη τα λεφτα μου Μονο αποδεκτό το Λυον-Μπενφικα 1 στο 1.9, και ζηταω 3αδες και 4αδες στα Μπαρτσα-Κοπενχαγη over 3.5 γκολ στο 2.0 Παναθηναικος-Ρουμπιν ασος στο 2.5 Ρειντζερς-Βαλενθια διπλο 2.00
Dropsreef Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Βασικά εγω έριξα τα εξής: Ιντερ-Τοτεναμ 1 (1,60) Λυων-Μπενφικα 1 (1,95) Παναθηναϊκος-Ρουμπιν 1 (2,60) Βιγιαρεαλ-Παοκ 1 (1,25) Απόδοση 10,335
Erwdios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Που εβαλα ήδη τα λεφτα μου Ρειντζερς-Βαλενθια διπλο 2.00 Το βλέπω να σπάει με Χ. Θα το παίξω Χ με διπλό no bet στην bwin. Οι δικές μου προβλέψεις: Παο - Ρούμπιν: Άσος 2,55 Λυών - Μπενφίκα: Άσος 1,90 Τβέντε - Βέρντερ: Χηνάρι με διπλό no bet Ρέιντζερς - Βαλένθια: Χηνάρι με διπλό no bet επίσης Με 10€ ποντάρισμα, 189€ κι αν βγουν διπλά τα χηνάρια 48,45€. Καλή μας επιτυχία.
Anubis13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Τι στο καλο ολοι ελπιζουν στον ασσο του παο σημερα? Θα φαινομαι σσαν απαισιοδοξος
panosvlass Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 5€ απο μενα στο ΠΑΟ-ΡΟΥΜΠΙΝ (2) - 3.05 ΛΥΟΝ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ (1) - 2.08 κερδος 26€ Αν ερθει αποχαιρεταμε το CL αν δεν ερθει ελπιζουμε για το cameback της ομαδας.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Είχα παίξει 10€ στον άσσο του Παναθηναϊκού. Δυστυχώς κουβαδιαστήκαμε. Για αύριο σκέφτομαι να ρίξω άσσο τη Νάπολι με τη Λίβερπουλ, και άσσο τη Βιγιαρεάλ με τον πάοκ.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Kαι μολις πηραμε ενα μαθημα για το τι σημαινει put your money where your mouth is Ειχα μονο 50% στις εκτιμησεις, το τρελο κουπονι με ελαχιστα ευρω(4) μου πηγε απατο με 0/3, αλλα περασε ο ασος της Λυον που τα ειχα ακουμπησει γερα σε μονο αποδεκτο και ετσι σχεδον διπλασίασα τα λεφτα μου
KaizerSoze Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Kαι μολις πηραμε ενα μαθημα για το τι σημαινει put your money where your mouth is Ειχα μονο 50% στις εκτιμησεις, το τρελο κουπονι με ελαχιστα ευρω(4) μου πηγε απατο με 0/3, αλλα περασε ο ασος της Λυον που τα ειχα ακουμπησει γερα σε μονο αποδεκτο και ετσι σχεδον διπλασίασα τα λεφτα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.