Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα το χαμηλο bet ή ακομα και το καθολου bet οταν δεν εχεις εμπνευση ειναι καλη επιλογη

Ελειπα ΣΚ, δεν με κεντριζε και κατι ιδιεταιρα, ετσι δεν εσπρωξα χρημα στο Αιντραχτ οβερ, Παναθηναικος και Αρης-ΑΕΚ γκολ/γκολ γιατι θα αυτοκτονουσα με τα παλτα του Κουπερ που δεν μπορουσαν να βαλουν ουτε της τιμης...

Για το ΤΛ θα προτεινω tomorrow αλλα μια ματια που εριξα στο κουπονι δεν με ενθουσιαζει κατι. ΙΣΩΣ η νικη της Λυον επι της Μπενφικα εχει καλο συντελεστη για το ρισκο της

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολυ αθλιες αποδοσεις για τα φαβορι αυτη την αγωνιστικη παντως...

Δεν με βλεπω να σπρωξιμο χρημα

Θα γραψω το μεσημερακι παντως καμια εκτιμηση μονο για τα σημερινα και αυριο για τα αυριανα γιατι Μεγαλο Θεωρημα του στοιχηματος ειναι αν δεν βλεπεις χαλαρα 2-3 ματσακια με την 1η ματια, τοτε καλυτερα παιξε λιγα και ανα μερα

Δημοσ.

Πολυ αθλιες αποδοσεις για τα φαβορι αυτη την αγωνιστικη παντως...

Δεν με βλεπω να σπρωξιμο χρημα

Θα γραψω το μεσημερακι παντως καμια εκτιμηση μονο για τα σημερινα και αυριο για τα αυριανα γιατι Μεγαλο Θεωρημα του στοιχηματος ειναι αν δεν βλεπεις χαλαρα 2-3 ματσακια με την 1η ματια, τοτε καλυτερα παιξε λιγα και ανα μερα

Δημοσ.

Κοιταω τις ελληνικες ομαδες μηπως μου ερθει καμια εμπνευση.. Αλλα μαλλον θα τις κοιταω μεχρι να ληξουν οι αγωνες τους :P δε βρηκα κατι ενδιαφερον.. Το 1.80 της Αντερλεχτ μου αρεσε αλλα μετα την τεσσαρα στον Αρη δε το εμπιστευομαι.. Το 1.40 της Βιγιαρεαλ το εχω σιγουρο αλλα δεν αξιζει το ρισκο.. Μονο σαν συνδυασμο με κατι αλλο θα το εβαζα

Τα μονο παιχνιδια που μπορει να παιξω σημερα ειναι ο Ασσος της Λυον και τo διπλο της Βαλενθια. 4,41 αποδοση. καλη επιτυχια

Δημοσ.

Κοιταω τις ελληνικες ομαδες μηπως μου ερθει καμια εμπνευση.. Αλλα μαλλον θα τις κοιταω μεχρι να ληξουν οι αγωνες τους :P δε βρηκα κατι ενδιαφερον.. Το 1.80 της Αντερλεχτ μου αρεσε αλλα μετα την τεσσαρα στον Αρη δε το εμπιστευομαι.. Το 1.40 της Βιγιαρεαλ το εχω σιγουρο αλλα δεν αξιζει το ρισκο.. Μονο σαν συνδυασμο με κατι αλλο θα το εβαζα

Τα μονο παιχνιδια που μπορει να παιξω σημερα ειναι ο Ασσος της Λυον και τo διπλο της Βαλενθια. 4,41 αποδοση. καλη επιτυχια

Δημοσ.

Λοιπον, τα κοιταξα τα σημερινα, και δικτυο, και ΟΠΑΠ

Τιποτα, φιλε, χαλαρα σημερα

Ενα τριευρακι για την αρρωστια θα ριξω μονο σε ενα παρολι να τελειωνουμε

Θα παιξω στο ονλαιν ολα τα σημερινα ασο, εκτος απο το Σπαρτακ-Τσελσι και την Μπραγκα-Παρτιζαν που δεν θα τα ακουμπησω

6 ματς, 6 ασοι, αποδοση ~9.5. Θα πονταρω μ3 ευρω, να παρω περιπου 30. Αν ηταν πρωταθληματα ή ακομα και Γιουροπα μπορει να μην πονταρα ουτε ευρω γιατι δεν βρηκα ΚΑΝΕΝΑ ματς που το στοιχημα που πιστευω να αξιζει την αποδοση

Φαινεται τους δαγκωσαμε τοσο καιρο και εβαλαν μυαλο

Οταν παω σπιτι θα γραψω τις εκτιμησεις μου για τα ματς αλλα για να συζητησουμε σοβαρα, δηλαδη για το που θα πονταρουμε τα ωραια μας λεφτακια, τα ξανασυζηταμε αυριο που εχει κατι καλα ματσακια(αν και με βλεπω να σπρωχνω ολο το χαρτι στο 2 της Λυον και μονο)

ΥΓ. ΠΑΝΤΩΣ, μια καλη σκεψη για οποιον ειναι Online την ωρα των παιχνιδιων, δεν ειναι ασχημη ιδεα να περιμενει να ξεκινησουν και να πονταρει στους ασους στο 20' σε οσα ματς ειναι 0-0. Θα παρει καλυτερες τιμες

---------- Προσθήκη στις 14:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ----------

Μονο που παιζουν αυριο:lol:

ΥΓ. Και εγω αυτα τα 2 εχω ξεχωρισει. Αλλα λεω τη Βαλενθια να τη στειλω σε συστημα με ζητουμενα και ξερο μονο τη Λυον

Δημοσ.

Λοιπον, τα κοιταξα τα σημερινα, και δικτυο, και ΟΠΑΠ

Τιποτα, φιλε, χαλαρα σημερα

Ενα τριευρακι για την αρρωστια θα ριξω μονο σε ενα παρολι να τελειωνουμε

Θα παιξω στο ονλαιν ολα τα σημερινα ασο, εκτος απο το Σπαρτακ-Τσελσι και την Μπραγκα-Παρτιζαν που δεν θα τα ακουμπησω

6 ματς, 6 ασοι, αποδοση ~9.5. Θα πονταρω μ3 ευρω, να παρω περιπου 30. Αν ηταν πρωταθληματα ή ακομα και Γιουροπα μπορει να μην πονταρα ουτε ευρω γιατι δεν βρηκα ΚΑΝΕΝΑ ματς που το στοιχημα που πιστευω να αξιζει την αποδοση

Φαινεται τους δαγκωσαμε τοσο καιρο και εβαλαν μυαλο

Οταν παω σπιτι θα γραψω τις εκτιμησεις μου για τα ματς αλλα για να συζητησουμε σοβαρα, δηλαδη για το που θα πονταρουμε τα ωραια μας λεφτακια, τα ξανασυζηταμε αυριο που εχει κατι καλα ματσακια(αν και με βλεπω να σπρωχνω ολο το χαρτι στο 2 της Λυον και μονο)

ΥΓ. ΠΑΝΤΩΣ, μια καλη σκεψη για οποιον ειναι Online την ωρα των παιχνιδιων, δεν ειναι ασχημη ιδεα να περιμενει να ξεκινησουν και να πονταρει στους ασους στο 20' σε οσα ματς ειναι 0-0. Θα παρει καλυτερες τιμες

---------- Προσθήκη στις 14:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:46 ----------

ΥΓ. Και εγω αυτα τα 2 εχω ξεχωρισει. Αλλα λεω τη Βαλενθια να τη στειλω σε συστημα με ζητουμενα και ξερο μονο τη Λυον

Δημοσ.

Αφου δεν εχει αγωνες που να αξιζουν σημερα και με τρωει το χερι μου!! τα ριχνω απο σημερα να μην πεσουν και οι αποδοσεις.. :P

Τη Βαλενθια τη φοβαμαι και εγω για ξερο διπλο.. Αλλα πιστευω κουτσα στραβα θα το παιχνιδι, εχει καλυτερη ομαδα.. Ο καιρος ισως επηρεασει και αυτο φοβαμαι περισσοτερο.. Ισως ακολουθησω την τακτικη σου.. Ιδωμεν..

Δημοσ.

Αφου δεν εχει αγωνες που να αξιζουν σημερα και με τρωει το χερι μου!! τα ριχνω απο σημερα να μην πεσουν και οι αποδοσεις.. :P

Τη Βαλενθια τη φοβαμαι και εγω για ξερο διπλο.. Αλλα πιστευω κουτσα στραβα θα το παιχνιδι, εχει καλυτερη ομαδα.. Ο καιρος ισως επηρεασει και αυτο φοβαμαι περισσοτερο.. Ισως ακολουθησω την τακτικη σου.. Ιδωμεν..

Δημοσ.

Λοιπον, κανω εκτιμησεις

Τονιζω οτι ειναι της πλακας και δηλωων οτι για σημερα Τεταρτη δεν θα πονταρω πουθενα σοβαρα λεφτα

Σπαρτακ - Τσελσι under WIN :-)

Ρεαλ-Μιλαν over FAIL :-(

Aγιαξ-Οσερ 1 WIN :-)

Μαρσειγ-Ζιλινα 1WIN :-)

Αρσεναλ-Σαχταρ over WIN :-)

Μπραγκα-Παρτιζαν under WIN :-)

Μπαγερν-Κλουζ 1 WIN :-)

Ρομα-Βασιλεια under FAIL :-(

YΓ. Γραφω περιπου στο 70. Οποιος εχει παιξει οβερ τη Ρεαλ πρεπει να εχει ανεβασει 23 πιεση. Τη μικρη...

---------- Προσθήκη στις 23:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ----------

EΛΑ ΜΩΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!

Δεν προλαβα να παιξω αυτα που ηθελα και εριξα 2€ μονο στο

Ρεαλ-Μιλαν οβερ 3.5 με το σκορ στο 2-0

Μπαγερν

Μαρσειγ

Αρσεναλ οβερ 2.5

Ρομα-Βασιλεια αντερ 3.5 με το σκορ ηδη στο 1-1

Και καθομαι και βλεπω ο βλακας το Ρομα-Βασιλεια γιατι το 1-2 εγινε γρηγορα και θεωρουσα οτι στη Μαδριτη αλλα δυο μπαλακια θα μπουν

Και χανει η Ρεαλ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ, με σεντερ φορ τον Μαντζιο παιζαν και ειχα ξενερωσει.

Τουλαχιστον το καρφωσε η Βασιλεια και εχασα και αυτο στις καθυστερησεις γιατι δεν αντεχοταν αλλιως

Δημοσ.

Λοιπον, κανω εκτιμησεις

Τονιζω οτι ειναι της πλακας και δηλωων οτι για σημερα Τεταρτη δεν θα πονταρω πουθενα σοβαρα λεφτα

Σπαρτακ - Τσελσι under WIN :-)

Ρεαλ-Μιλαν over FAIL :-(

Aγιαξ-Οσερ 1 WIN :-)

Μαρσειγ-Ζιλινα 1WIN :-)

Αρσεναλ-Σαχταρ over WIN :-)

Μπραγκα-Παρτιζαν under WIN :-)

Μπαγερν-Κλουζ 1 WIN :-)

Ρομα-Βασιλεια under FAIL :-(

YΓ. Γραφω περιπου στο 70. Οποιος εχει παιξει οβερ τη Ρεαλ πρεπει να εχει ανεβασει 23 πιεση. Τη μικρη...

---------- Προσθήκη στις 23:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ----------

EΛΑ ΜΩΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!

Δεν προλαβα να παιξω αυτα που ηθελα και εριξα 2€ μονο στο

Ρεαλ-Μιλαν οβερ 3.5 με το σκορ στο 2-0

Μπαγερν

Μαρσειγ

Αρσεναλ οβερ 2.5

Ρομα-Βασιλεια αντερ 3.5 με το σκορ ηδη στο 1-1

Και καθομαι και βλεπω ο βλακας το Ρομα-Βασιλεια γιατι το 1-2 εγινε γρηγορα και θεωρουσα οτι στη Μαδριτη αλλα δυο μπαλακια θα μπουν

Και χανει η Ρεαλ ΤΑ ΑΧΑΣΤΑ, με σεντερ φορ τον Μαντζιο παιζαν και ειχα ξενερωσει.

Τουλαχιστον το καρφωσε η Βασιλεια και εχασα και αυτο στις καθυστερησεις γιατι δεν αντεχοταν αλλιως

Δημοσ.

Τωρα που αρχισε να με θελει λιγο ερχεται η μαμημενη ομαδα που λεγεται Ρομα και με πεταει σε μεγαλο κουβα ...

Εχω πιασει τα 4 απο τα 5 ....

Τι πραμα ειναι αυτη η Ρομα ...

Ελεος ...

Ευκολα ματσακια επαιξα :

Σπαρτακ - Τσελσι - 2

Αρσεναλ - Σαχταρ - 1

Μαρσειγ - Ζιλινα - 1

Μπαγερν - Κλουζ - 1

Ρομα - Βασιλεια - 1

Γαμω τη Ρομα μου μεσα γαμω ...:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Τωρα που αρχισε να με θελει λιγο ερχεται η μαμημενη ομαδα που λεγεται Ρομα και με πεταει σε μεγαλο κουβα ...

Εχω πιασει τα 4 απο τα 5 ....

Τι πραμα ειναι αυτη η Ρομα ...

Ελεος ...

Ευκολα ματσακια επαιξα :

Σπαρτακ - Τσελσι - 2

Αρσεναλ - Σαχταρ - 1

Μαρσειγ - Ζιλινα - 1

Μπαγερν - Κλουζ - 1

Ρομα - Βασιλεια - 1

Γαμω τη Ρομα μου μεσα γαμω ...:cry::cry::cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...