Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετσι ακριβως ειναι.. Καλυτερα να πας κουβα μονος σου, παρα να πας για αλλον! :P

Θα συμφωνησω απολυτα στο διπλο της Κροατιας. Για να δουμε..

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραιος και παλι ο Καιζερ! Απορησα γιατι εδιναν 2.25 για το διπλο, αλλα δε με χαλασε κιολας :P (στην αρχη του αγωνα τα χρειαστηκα ομως ειναι η αληθεια με τα δυο τετ α τετ)

για τα "αρρωστακια" : σημερα Ponferradina v Valladolid διπλο στο 1.95

προσωπικα δε θα το ακολουθησω αν και το βλεπω πολυ.. Ειναι μια κλαση ανωτερη η Βαγιαδολιδ και βαλε.. με χαλαει η βροχη που λογικα θα υπαρχει

Δημοσ.

Θα μελετησω καλυτερα, μονο αποδοσεις της Εθνικης εχω δει, μου αρεσει παρα πολυ το goal/goal στο 2.1 παντως

Αφενως το Ισραηλ και χωρις Μπεναγιουν ειναι συμπαθητικουλα ομαδα μπροστα και αφεταιρου, ποσα 'μηδεν' θα κρατησουμε πισω?Καποιο γκολ θα το φαμε.

Μπροστα νομιζω οτι παιζουμε αρκετα συμπαθητικα ωστε να βαλουμε ενα γκολ στην εδρα μας

Οποτε νομιζω οτι το 2.1 ειναι αρκετα δελεαστικο(δεν λεω οτι θα βγει σιγουρα, απλα θεωρω οτι αξιζει το ρισκο για αποδοση 2.1)

Δημοσ.

Χεχε, κοιτα, επειδη ημουν μεσα, καποιες φασεις πιθανως να μην τις επιασε η τηλεοραση, ακομα και οι ανυπαρκτοι Λετονοι-πραγματικα ανυπαρκτοι-ειχαν ευκαιριες να βγουν στην κοντρα αλλα εχε χαρη πουναι αμπαλοι

Περαν αυτων, οι Ισραηλινοι, οπως ηρθαν τα πραγματα θελουν αποτελεσμα, δεν μπορει, ενα γκολ θα μας το βαλουν. Πισω, ειδικα στα πλαγια αμυντικα δεν ειμαστε και τοσο γαμιστεροι(ο Βυντρα που θα παιξει στη θεση του τραυματια Τοροσιδη ειναι κινδυνος θανατος, ο Τζαβελας δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει γινει τοσος ντορος)

Σε καθε περιπτωση, μπορει καλλιστα να ερθει 0-0 ή 5-0 ή 0-1. Απλα απο το να παιξω το σκετο under που θα παιξει ολη η Ευρωπη, νομιζω οτι αξιζει το ρισκο του goal/goal για 2.1 ισως σαν ζητουμενο

Δεν λεω οτι θα το παιξω μονο του καρφωτο οπως το 2.30 της Κροατιας. Απλα μου φανηκε καλη ευκαιρια.

Για μενα μακροπροθεσμα το στοιχημα εχει να κανει με τις αποδοσεις κυριως. Οποιος εχει σκοπο να παιξει μια και μονο μια φορα στοιχημα στη ζωη του, ας βρει κατι του 1.20 και να παιξει το σπιτι του, καμια αντιρρηση

Αλλα οποιος παιζει τακτικα πρεπει να λεει "Αξιζει αυτη η αποδοση ή μπορω να βρω και κατι πιο σιγουρο με την ιδια αποδοση"?

ΥΓ. Ακομα πιο πολυ ρισκο ειναι το Over στο 2.30

Eιπαμε, οι ομαδες του Σαντος πανε για under μια ζωη αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ετσι και σε καποια φαση το ματς ειναι 1-1 δεν προκειται να κατσουμε για το Χ

Δημοσ.

Περισσοτερο φοβαμαι μηπως δε βαλουμε εμεις το γκολ παρα για το αν θα το φαμε.. Το Ισραηλ εχει καλη ομαδα και αρκετα γρηγορη.. Η αμυνα τους ειναι αργη αλλα και εμεις δεν εχουμε κανενα 100αρη μπροστα.. Εκτος αν βαλει Σαλπιγγιδη επιθεση.. Καλο σαν ρισκο/αποδοση παντως

Δημοσ.

Τι να σου πω, εμεις μπροστα αποτι εχω δει δεν ειμαστε το χαλι επι Ρεχαγκελ, εχουμε μια ψευτοπροσπαθεια. Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε φορ κιλλερ και πρεπει παντα ενας απο τους ποιοτικους μεσους/μεσοεπιθετικους να κανει μια σοβαρη ενεργεια. βεβαια μεχρι στιγμης 2 γκολ εχουμε και αυτα απο τα ακραια μπακ αλλα ενταξει, βλεπεις οτι την κουτσοπαλευουμε με τετοιες ομαδες

Ενα γκολ πιστευω θα το βαλουμε

Δημοσ.

Λοιπον, δεν βρηκα κατι που να μου κινει το ενδιαφερον(για μενα ενδιαφερον=καλη αποδοση σε φαβορι ομαδα/στοιχημα) οποτε θα προτεινω σημερα σημεια και θα πω αυριο τι θα παιξω

Δανια-Κυπρος over 1.65 γιατι η Κυπρος εχει μετατραπει στην χαρα του οβερ. Και για τους πιο τολμηρους, θα ελεγα και το Goal/goal στο 1.95

Εσθονια-Σλοβενια 2 στο 1.95 γιατι η μεγαλη νικη των Εσθονων στη Σερβια την Παρασκευη για μενα παραμενει αυτο, μια μεγαλη νικη μεχρι οι Εσθονοι να δειξουν οτι μπορουν να συνεχισουν. Αν δεν ειχε ερθει αυτο το αποτελεσμα οι Σλοβενοι θα εδιναν 1.6

Σλοβακια-Ιρλανδια 1 στο 2.25 γιατι κατι υποπτο μου μυριζει στην ηττα των Σλοβακων στην Αρμενια και βρισκω υπερβολικα μεγαλο το 2.25. Δεν παιζουν και με τους Πορτογαλους

Σκωτια-Ισπανια Under 1.8 γιατι δεν βρισκω λογο όταν γινει το 1-0 το ματς να ανοιξει παραπανω απο το 2-0 ή το 1-1

updateΕπειδη δεν πρεπει να λεμε λογια του αερα, μολις ειδα οτι η Ολλανδια τελικα δινει 1.55 τα ακουμπησα σε αυτα

Λετονια-Γεωργια under 1.55.

Ολλανδια-Σουηδια 1 στο 1.55

Μπορει να ριξω και ενα συστηματακια απο τα υπολοιπα

Δημοσ.

Ακουμπησα επισης κατι "σπορια" στο συστημα

Ελλαδα-Ισραηλ γκολ/γκολ

Σκωτια-Ισπανια under

Εσθονια-Σλοβενια 2

Σλοβακια-Ιρλανδια 1

Αποδοση πανω απο 12

Επαιξα 4 ευρω ζητωντας 3αδες

Δημοσ.

Εγω απεχω για σημερα.. Ειναι τοσα πολλα τα ματς και τοσες πολλες οι παραμετροι που πραγματικα δε ξερω τι να πρωτοσκεφτω.. Τα μονα "λογικα" φαινονται το διπλο της Ρωσσιας και το over της Κυπρου.. Ισως και η Ολλανδια στον ασσο.. Θα προτιμησω το Σ/κ :-)

καλα κερδη στους παιζοντες ;)

Δημοσ.

Έπαιξα 5€ :

Βέλγιο-Αυστρία Χ

Μακεδονία-Ρωσία 2

Ελλάδα-Ισραήλ 1

Λετονία-Γεωργία 2

Τη Λετονία πολύ σάπια την είδα με εμάς.Θα το πάρει το διπλό ο καράφλας.Ρωσία και Ελλάδα πιστεύω περνάνε.Και το Χ γιατί πιστεύω ότι θα περάσει η Αυστρία.

30,5 απόδοση.

Δημοσ.
Έπαιξα 5€ :

Βέλγιο-Αυστρία Χ

Μακεδονία-Ρωσία 2

Ελλάδα-Ισραήλ 1

Λετονία-Γεωργία 2

Τη Λετονία πολύ σάπια την είδα με εμάς.Θα το πάρει το διπλό ο καράφλας.Ρωσία και Ελλάδα πιστεύω περνάνε.Και το Χ γιατί πιστεύω ότι θα περάσει η Αυστρία.

30,5 απόδοση.

Τι Μακεδονια ρε ψηλε?! Fyrom!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...