Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Krokodile, τι λεει?

Καλα?

Πονταρες ρε συ πανω στο "φαβορι" για σενα Εργοτελη(που μαλιστα ειχε και εξαιρετικη αποδοση αν πονταρε κανεις στον ασο, συμφωνα με τα λεγομενα σου)

Εγω παντως τσιμπησα στο 1.90 τον Παναθηναικο(επαιξα Live στο 25') και κατι εβγαλα

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό ήταν το σκεπτικό του κροκόδειλου απλά ο εργοτέλης όπως αποδείχθηκε δεν έχει ομάδα.

Καλύτερα να μην παίζεις αν έχεις άποψη για μια ομάδα μόνο.

Όταν παίζεις τέτοιες αποδόσεις (7 έδινε στο Betfair) δεν χρειάζεται να το πιάνεις κάθε φορά, ούτε καν τις μισές..

Δημοσ.
Καλό ήταν το σκεπτικό του κροκόδειλου απλά ο εργοτέλης όπως αποδείχθηκε δεν έχει ομάδα.

Πως γινεται να ειναι σωστο το σκεπτικο "ο Παναθηναικος εχει κατω απο 20% να παρει το ματς και ο Εργοτελης πανω απο 30% και αρα το 4,5 ειναι ευκαιρια" και φυσικα να ερχεται 1-4?

Με ποιο ακριβως σκεπτικο "και λιγα δινει ο Παναθηναικος"?

Τι επαιζε, Εργοτελης-Σουρμενα?Ή μηπως ο Εγροτελης ειναι η ευχαριστη εκπληξη του πρωταθληματος?Ή μηπως ο Παναθηναικος επειδη ειχε κακη εικονα μεχρι τωρα γιαυτο εφταιγε οτι παιζει με τον Μαντζιο και τον Επαλε?

Οποιος το πιστευε αυτο επρεπε να ακουμπησει τα λεφτακια του στον Εργοτελη που αφου ηταν φαβορι ηταν και γαμω τις αποδοσεις το 4,5-5 που του δινανε(και να δει τον Σισε να τον καρφωνει)

Δημοσ.

Καλό ήταν το σκεπτικό "ο παναθηναικός δεν είναι σε φόρμα και μπορεί να κάνει γκέλα". Απλά ο εργοτέλης δεν έχει ομάδα. Ήταν λάθος ματς να τον κοντράρεις.

Όταν θα παίξετε με κανένα σοβαρό αντίπαλο τα ξαναλέμε.

Δημοσ.
Καλό ήταν το σκεπτικό "ο παναθηναικός δεν είναι σε φόρμα και μπορεί να κάνει γκέλα". Απλά ο εργοτέλης δεν έχει ομάδα. Ήταν λάθος ματς να τον κοντράρεις.

Όταν θα παίξετε με κανένα σοβαρό αντίπαλο τα ξαναλέμε.

Την διαφορα ποδοσφαιρικου τοπικ και στοιχηματικου τοπικ την εχεις αντιληφθει?

Λες οτι ηταν σωστο

"ο παναθηναικός δεν είναι σε φόρμα και μπορεί να κάνει γκέλα"

Αν μιλαγαμε για μπαλα θα συμφωνουσαμε

Εδω μιλαμε ομως για στοιχημα και η σωστη ερωτηση ειναι

"Μπορει, αλλα με τι αποδοση?"

Ναι, ο Παναθηναικος οπως ηταν μπορουσε να κανει γκελα, το θεμα ειναι με ποσο θα τον κοντραρες?

Ο Κροκοδιλος ελεγε οτι το 4,5+ ηταν λουκουμι και του ειπα αν θελει να το παιξει.

Εγω πιστευα οτι το 1,65 στο διπλο μου φαινοταν πολυ για ματς κοντρα στον Εργοτελη οταν το μονο επιχειρημα ηταν "η φορμα" μιας απο τις 2 ομαδες. Προφανως, αν ηταν ΠΑΟΚ-Παναθηναικος θα μου φαινοταν λιγο

Τελικα αποδειχτηκε οτι ειχα δικιο

Δημοσ.

Οχι μωρε, σιγα που θα φαγωθουμε

Απλα αγορακια ειμαστε και ως γνωστον ποτε δεν θα ωριμασουμε και εφοσον διαφωνουμε με καποιον και βγαινουμε εμεις σωστοι, του το χτυπαμε στη μουρη:-)

Δημοσ.

αγορακια ειμαστε και ως γνωστον ποτε δεν θα ωριμασουμε

οι πολλες συναναστροφες με τις λαθος γυναικες σε χουν καψει γειτονα :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Μετά τις συνεχείς καί "φοβερές" .......... αποτυχίες, λέω να συνεχίσω:

Τον άσσο στο Κύπρος - Νορβηγία το δίνουν (ΟΠΑΠ), 3.05. Δεν ξέρω αλλά κατά τη γνώμη μου ο Αγγελος μπορεί να το καταφέρει, αν καί η Νορβηγία είναι ομάδα των αντεπιθέσεων.

Επίσης το Αλβανία - Βοσνία στο 3.00, κατ' εμέ παίζει κι αυτό,

καί τέλος το Χ στο Τσεχία - Σκωτία, λέω να το τιμήσω!

καλή σας επιτυχία.

Δημοσ.

Που θα βαλω τα λεφτα μου

Στους Τσεχους γιατι εχουν πολυ καλυτερη ομαδα απο τους Σκωτσεζους και σιγουρα καλυτερη για 1.65 αποτι εχουν οι Πορτογαλοι απο τους Δανους για 1.5...

...τους οποιους Πορτογαλους επισης θα παιξω γιατι καποια στιγμη θα σταματησει η κατηφορα(οπως του Παναθηναικου)

και τελος στα 2-3 γκολ της Εθνικης

Τι αλλο βλεπω αλλα δεν θα παιξω

Η λόγικη λεει οτι το 1.5 της Γερμανιας θα βγει. Αλλα αν υπαρχει μια ομαδα στην Ευρωπη χαμηλοτερου επιπεδου που δεν αξιζει το 1.5 μεσα στη Γερμανια ειναι οι Τουρκοι λογω κοσμου(30χιλιαδες Τουρκους θα εχει)

Επισης το under στο Αλαβανια-Βοσνια. Αδελφες-χωρες, 0-0,1-1, αντε 1-0 και ολοι χαρουμενοι

Ιδια λογικη με τον ασο της Πορτογαλιας είναι το διπλο της Ιταλιας. Καποια στιγμη θα συνελθουν

Δημοσ.

Ωραιος ο παιχτης.. Μονο την Εθνικη δε πετυχες αλλα μηπως ξερει και κανενας τι θα κανει αυτη η ομαδα..? :P εδω νικησαν τη Νιγηρια στο Μουντιαλ..

Δημοσ.
Ωραιος ο παιχτης.. Μονο την Εθνικη δε πετυχες αλλα μηπως ξερει και κανενας τι θα κανει αυτη η ομαδα..? :P εδω νικησαν τη Νιγηρια στο Μουντιαλ..

Kαι ποια ειναι η πλακα?Εχω φαγωθει εδω και 1 βδομαδα οτι η Ελλαδα ειναι Under

Και μου λεει φιλος "ρε παιξε 2-3 γκολ, δινει παραπανω και του πουστη το 2ο ή θα το βαλουμε ή θα μας ισοφαρισουν"

Τελευταια φορα, το ορκιζομαι, που ακουω προταση αλλου για ματς που εχω αποφασισει να παιξω. 1000 φορες να χασω ολα μου τα λεφτα επειδη ΕΓΩ δεν προβλεψα καλα

ΥΓ. Για αυριο ολο το χαρτι μονο στο 2,3 του διπλου της Κροατιας για να ρεφαρουμε, και ο Θεος βοηθος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...