Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή μαθηματικά δεν έχει βγεί πρώτη, δε πιστεύω να του τα δώσουν ακόμα κ αν επιτρέπεται να τα μοιράζουν πριν τελείωσει η 1η φάση.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παιδια να σας ρωτισω κατι...ειχε παιξει ενα δελτιο ενας φιλος μου οτι η Βραζιλία θα βγει πρωτη στον ομιλο....τωρα που εχει βγει(αν δεν κανω λαθος) μπορει να παει να παρει τα λεφτα του ή πρεπει να περιμενει να τελειωσει η φαση των ομιλων??

Γιατι δεν ρωταει σε ενα Πρακτορειο ;

Δημοσ.

k Σουηδία - Αγγλία ? LOL είναι δύσκολο,ε? ^^

Εγώ προτείνω όλα UNDER, ή τα 2 πρώτα UNDER και τα άλλα Χ Κ 2 για καλύτερες αποδόσεις.

Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια πάντως, λόγω του ότι μπορεί να έχουμε "πονηρά" αποτελέσματα *ξεροβήχει*.

Δημοσ.
k Σουηδία - Αγγλία ? LOL είναι δύσκολο' date='ε? ^^

Εγώ προτείνω όλα UNDER, ή τα 2 πρώτα UNDER και τα άλλα Χ Κ 2 για καλύτερες αποδόσεις.

Είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια πάντως, λόγω του ότι μπορεί να έχουμε "πονηρά" αποτελέσματα *ξεροβήχει*.[/quote']

Την Σουηδια με την Αγγλια δεν τις εχω παιξει......λογικα παιζουν ολα σε αυτο το παιχνιδι

Δημοσ.

Και εγώ βλέπω Παραγουάη - το Τρινιντάτ θα πρέπει επιτέλους να παίξει ανοιχτά για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες έχει .Το μόνο που φοβάμαι είναι μην αρχίσει τα πειράματα ο προπονητ΄΄ης της Παρ , οπότε θα περιμένω να δω εντεκάδες.

Δημοσ.
Λοιπον σημερα.... Ισημερινος-Γερμανια 2

Κοστα Ρικα-Πολωνια 2

Παραγουαη-Τρινιντατ 1

Γερμανια και Πολωνια περασαν.......παμε για Παραγουαη

Δημοσ.
Γερμανια και Πολωνια περασαν.......παμε για Παραγουαη

Μας εκανε το χατηρι και η Παραγουαη....

Δημοσ.

εεεεεεεεεεετσι πολύ καλή μερα σήμερα στοιχηματικά - Αγγλία υπήρχε πολλή μεγάλη πιθανότητα για χ εξαρχής αφού νίκησαν οι Γερμανοί και οι Άγγλοι βολευόντουσαν με Χ

Δημοσ.

καλά ήταν χθες τα παιχνίδια!!!Και το χ της Αγγλίας το καλύτερο απο όλα!

Μας έφερε επιτέλους χρήμα...!!!

Για σήμερα βλέπω angola, mexiko, ivory coast, και argentina να κερδίζουν χωρίς να έρχεται κανένα χ!! αυτοί οι αγώνες στην http://www.interwetten.com σηκώνουν απόδοση 40,79!!!!

Ας πει κανένας την γνώμη του για αυτό το στοίχημα να δούμε τι θα κάνουμε!!!

Δημοσ.

Τελικά έγινα λίγο κότα και μετά απο λίγη σκέψη( γιατί η πολύ κουράζει), έπαιξα αυτό το στοίχημα:

Portugal - Mexico Διπλή Ευκαιρία / X2 1,40 απόδοση

Ivory Co - Serbia&M 1 2,10 απόδοση

Holland - Argentin 2 2,10 απόδοση

Iran - Angola 2 2,50 απόδοση

Συνολική απόδοση δίνουν 15,43! Το χτύπησα με ένα 50ευρο!!Ελπίζω να μην με προδώσουν!!

περιμένω να ακούσω και άλλα προγνωστικά!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...