KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Αναφερω πουστια της sportingbet για να ξερετε να προφυλαχθειτε Ειχα βαλει 100€ αρχικη Μου δωσανε αλλα 50€ μπονους Παιζω, παιζω, βγαζω καποια λεφτα, παω να κανω αναληψη, βλεπω οτι μπορω ολα εκτος απο 50€ Οκ λεω, σωστο, αλλιως ο καθενας θα γραφοταν και θα εφευγε Τα τραβαω ολα εκτος απο τα 50€ του μπονους. Παιζω τα 30. Τα χανω. Αρα που ειμαστε? 1. Στην τραπεζα ολο το κεφαλαιο μου και τα κερδη 2. στο σαιτ, μονο 20€ απο το μπονους Λεω "Θα καταθεσω αλλα 80 απο την τσεπη μου". Συνολο?100€(20+80) Τα παιζω και τα κανω 150€. Και εδω ερχεται το χτυπημα. Παω να σηκωσω, και ποσα με αφηνει?100 μονο ενω εγω περιμενα 130 Παιρνω τηλεφωνο και μου λενε οτι μεχρι να παιξω χ5 τα 150 τα αρχικα δεν μπορω να τα σηκωσω Τους λεω "Δεν θελω να τα σηκωσω, αλλα εδω μου κρατατε λεφτα δικα μου" Τους φερνω λοιπον το ακραιο παραδειγμα. "Δηλαδη ρε παιδια αν επαιζα με την μια και τα πρωτα 150 και τα εχανα και μετα εβαζα αλλα 20 ευρω απο την τσεπη μου και κερδιζα και τα εκανα 40, δεν θα με αφηνατε να τα τραβηξω?Θα μου κραταγατε και τα 20 που κερδισα και τα 20 που επαιξα απο την τσεπη μου και ενω ηδη σας ειχα δωσει πισω τα 50"? Η απαντηση ηταν ΝΑΙ
patrickdrd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 μακρια απο αυτους παιδες (κ την θυγατρικη τους vistabet), διαβαστε εδω κι εδω
foufoutios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ποτε μην δεχεστε το λεγομενο "μπονους εγγραφης".. μονο μπονους δεν ειναι..
KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 μακρια απο αυτους παιδες (κ την θυγατρικη τους vistabet),διαβαστε εδω κι εδω Θενξ μαν, αν και τα ειδα και τα 2 και για τα γουστα μου τα προβληματα σας παρα ειναι "πολυπλοκα":lol: Θελω να πω ειδα οτι παιζει χρημα και λογικα ασχολειστε με ορια και διαφορες, εγω ειμαι μικροπαικτης και επομενως με νοιαζει απλα να μην με κλεβουν(και οχι το ποσες επιλογες εχω) Σε καθε περιπτωση, καλα εκανες και με ενημερωσες Εσυ τι προτινεις?Τη sportingbet μου την ειχαν προτινει επειδη δεν εχει κρατησεις(σε αντιθεση με την bwin πχ) Betfair φαινεται καλη αλλα να σου πω την αληθεια δεν καθομαι να κανω trades αλλα χρηματιστηριο, απλα πονταρω και μετα μαθαινω το αποτελεσμα ΥΓ. Θελω να τους στειλω ενα Mail με τα παραπονα μου και αν δεν το φτιαξουν να φυγω αλλα πως μπορω να ακυρωσω το λογαριασμο μου?Φοβαμαι επειδη εχω δωσει electron καρτα για Alpha Bank(αν και ο συγκεκριμενος λογαριασμος εχει ψιχουλα επειδη τον εφτιαξα μονο για τζογο και Online shopping) και μου κανουν καμια μπινια
dark_banishing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δε χρειάζεται να κάνεις trade για να παίζεις betfair. Έχει τις καλύτερες αποδόσεις στα μονά μακράν.. Και το trade είναι extra feature για όσους θέλουν.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δε χρειάζεται να κάνεις trade για να παίζεις betfair. Έχει τις καλύτερες αποδόσεις στα μονά μακράν.. Και το trade είναι extra feature για όσους θέλουν. Μισο, μπορω να παιξω δλδ στην betfair κανονικα?Δλδ να πονταρω λεφτα σε ημιχρονο/τελικο ή Over/under ας πουμε? Και απο ποιον θα παρω/δωσω τα λεφτα?Υποτιθεται οτι δεν εχει μανα αλλα παιζουν οι παικτες μεταξυ τους
dark_banishing Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό. Τα λεφτά τα παίρνεις από κάποιον άλλο παίκτη που δέχεται να σου "πουλήσει" το αντίστοιχο σημείο και το site κάνει το μεσολαβητή. Αλλά δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι ως αγορα/πωληση αν δεν σε ενδιαφέρει το trade. Εσύ μπορείς μόνο να "αγοράζεις" οπότε θα σου φαίνεται σαν να παίζεις με κανονικό μπουκ. Έτσι εξασφαλίζεις καλές αποδόσεις και σίγουρα δεν κινδυνεύεις να σου βάλει φραγή το site στα κέρδη όπως ειπώθηκε για κάποια άλλα site παραπάνω.. (αφού το site δεν το ενδιαφέρει αν κερδίζεις ή χάνεις..αυτό παίρνει το ποσοστό του έτσι κ αλλιώς) Το betfair δεν αξίζει μόνο αν παίζεις τπτ άκυρα πρωταθλήματα π.χ αν θες να παίξεις ημίχρονο τελικό στη φιλανδία ντάξει δε νομίζω να βρεις αρκετούς παίκτες για να ποντάρεις μεγάλο ποσό σε καλή απόδοση.
jeanthira7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά εγώ είμαι γραμμένος στην BWIN και προς το παρόν δεν έχω πρόβλημα (ίσως επειδή δεν έχω δοκιμάσει να σηκώσω ακόμη χρήματα)! Οσον αφορά για τα παιχνίδια του περασμένου Σ/Κ κάθισα και τα είδα κυρίως Γερμανία και ήταν απίστευτο! 4 ή 5 διπλά και τρελός κουβάς...
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εσυ τι προτινεις?Τη sportingbet μου την ειχαν προτινει επειδη δεν εχει κρατησεις(σε αντιθεση με την bwin πχ) Betfair φαινεται καλη αλλα να σου πω την αληθεια δεν καθομαι να κανω trades αλλα χρηματιστηριο, απλα πονταρω και μετα μαθαινω το αποτελεσμα betfair ειναι μαλλον η πιο αξιοπιστη της αγορας κι εχει καλες αποδοσεις (οχι παντα τις καλυτερες, παιζει και 2η-3η στα συγκριτικα αποδοσεων μερικες φορες), κι οπως ειπε κι ο φιλος παραπανω δεν χρειαζεται να κανεις trade, κανεις back ("υπερ") το σημειο που θελεις και κλεινεις το pc κι οτι γινει ΥΓ. Θελω να τους στειλω ενα Mail με τα παραπονα μου και αν δεν το φτιαξουν να φυγω αλλα πως μπορω να ακυρωσω το λογαριασμο μου?Φοβαμαι επειδη εχω δωσει electron καρτα για Alpha Bank(αν και ο συγκεκριμενος λογαριασμος εχει ψιχουλα επειδη τον εφτιαξα μονο για τζογο και Online shopping) και μου κανουν καμια μπινια δεν χρειαζεται να ακυρωσεις τον λογαριασμο σου, απλα φευγεις, κι εγω μια visa electron εχω, την χρησιμοποιω κι εγω σαν προπληρωμενη, βαζω μεσα μονο οτι χρειαζομαι για online
alexis333 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω (ως αρχαριος στο στοιχημα που ειμαι ) μπηκα χτες στη betfair και στο τελος χαθηκα .... Με πηραν και τηλεφωνο στην αρχη να με βοηθησουν αλλα τους λεω πως ενταξει σιγα το δυσκολο θα το πιασω το νοημα και μπαινω αργοτερα και εχασα τα αυγα και τα πασχαλια ....:lol: Καλα πως παιζουν εκει ..... ?? Δλδ αν παιξω σημερα ας πουμε "ΥΠΕΡ του Ρεαλ Μανδριτης να κερδισει " που λεει εκει 1.58 στο Υπερ σημαινει πως παιζω διπλο τη Ρεαλ με αποδοση 1.58... ??? Και το Κατα τι σημαινει ??
patrickdrd Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 το "κατα" σημαινει οτι παιζεις να μην κερδισει σαφως (σαν να παιζεις 1Χ), δλδ ειναι σαν να εισαι εσυ ο μπουκ κ αν βαλεις π.χ. 10 ευρω στο κατα αυτο, αν κερδισει θα πληρωσεις/χασεις 5.8 ευρωπουλα, αν δεν κερδισει θα τσεπωσεις το 10αρικακι που επαιξε ο παικτης (κ καλα...)
Krokodilos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μισο, μπορω να παιξω δλδ στην betfair κανονικα?Δλδ να πονταρω λεφτα σε ημιχρονο/τελικο ή Over/under ας πουμε? Πωπωωωωωωωω. Ζουσες στο σκοταδι τοσο καιρο! Μα φυσικα και μπορεις να τα κανεις ΚΑΙ αυτα στην Betfair. Και απο ποιον θα παρω/δωσω τα λεφτα?Υποτιθεται οτι δεν εχει μανα αλλα παιζουν οι παικτες μεταξυ τους Απο τους αλλους παικτες ρε. Τι μπερδευεσαι? Απλο ειναι. Εσυ βασικα δεν θα κανεις τιποτα. Πχ το back(μπλε κουτακια) της Betfair ειναι οπως στοιχηματιζεις στον ΟΠΑΠ. Εσενα δεν θα σε νοιαζει τιποτα αλλο, ουτε τα lay, ουτε τιποτα. Για μονούς αγωνες ολα αυτα. Αν θες 2αδες, 3αδες κλπ τοτε στοιχηματιζεις εναντιον της Betfair κατι σαν ΟΠΑΠ, αλλα με πολυ μεγαλυτερες αποδοσεις(η συγκριση των αποδοσων δεν πρεπει να γινει αμεσα, πχ BETFAIR 1.57 ΟΠΑΠ 1.35!!!! οπως ειδα εναν αγωνα προχθες, διοτι πρεπει να συνυπολογισουμε και το ποσοστο που παιρνει η betfair απο τα κερδη(πολυ μικρο αλλα υπαρκτο) καθως και το ποσοστο απο τα κατατιθεμενα λεφτα, οποτε και η διαφορα ειναι μικροτερη, παντως φυσικα παραμενει μεγαλη).
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πωπωωωωωωωω. Ζουσες στο σκοταδι τοσο καιρο!Μα φυσικα και μπορεις να τα κανεις ΚΑΙ αυτα στην Betfair. Βλακας που ειμαι ε? Να αυτοκτονησω?Η ζωη μου εχει νοημα ή τωρα που καταλαβα οτι ζουσα στο σκοταδι τις 2 ολοκληρες εβδομαδες που παιζω στοιχημα πρεπει να νιωθω ενα σκουπιδι, ενας τιποτενιος?:lol:
Krokodilos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω (ως αρχαριος στο στοιχημα που ειμαι ) μπηκα χτες στη betfair και στο τελος χαθηκα ....Με πηραν και τηλεφωνο στην αρχη να με βοηθησουν αλλα τους λεω πως ενταξει σιγα το δυσκολο θα το πιασω το νοημα και μπαινω αργοτερα και εχασα τα αυγα και τα πασχαλια ....:lol: Καλα πως παιζουν εκει ..... ?? Γραφω καποιες αναλυτικες πληροφοριες στο blog μου (που μπορεις να βρεις στην υπογραφη μου). Δλδ αν παιξω σημερα ας πουμε "ΥΠΕΡ του Ρεαλ Μανδριτης να κερδισει " που λεει εκει 1.58 στο Υπερ σημαινει πως παιζω διπλο τη Ρεαλ με αποδοση 1.58... ??? ΝΑΙ. Εστω οτι βαζεις 10€ στο ΥΠΕΡ (αποδοση 1.58) της Ρεαλ. Παιρνεις πισω αν κερδισεις: 1.58·10€ = 15.8 € (καθαρα 5.8€ φυσικα-->βεβαια η Betfair κραταει 2.5% νομιζω οποτε παιρνεις καθαρα κερδη 5.7€). Αν χασεις φυσικα χανεις τα 10 σου ευρω. Και το Κατα τι σημαινει ?? Το "κατα" σημαινει /X. Εστω οτι τωρα βαζεις 10€ στο ΚΑΤΑ (με εστω αποδοση 1.60) της Ρεαλ. Παιρνεις πισω αν κερδισεις: 10€ (καθαρα 10€-->βεβαια η Betfair κραταει 2.5% νομιζω οποτε παιρνεις καθαρα κερδη 9.8€). Αν χασεις χανεις 0.6·10€ = 6 ευρω (προφανως παιρνεις πισω τα άλλα 4€ ευρω που επαιξες αρχικα** οποτε εισαι χαμενος κατα 6€ καθαρα). **Βασικα η διαδικασια και οι εσωτερικες διεργασιες που γινονται που γινονται δεν ειναι ακριβως αυτη, παροτι τα τελικα αποτελεσματα κερδους-χασιματος για εσενα ειναι αυτα που ειπα, αλλα εχει σημασια να πω πως ακριβως γινεται: Οταν κάνεις LAY(ΚΑΤΑ) σε μια ομαδα 10 ευρω με αποδοση "ΚΑΤΑ" 1.60 τοτε η Betfair δεσμευει (1.60-1)·10€ απο τα χρηματα σου, δηλαδη σου δεσμευει(οπως παιζεις σοτν ΟΠΑΠ 10 ευρω και τα κραταει αυτος με αποδειξη το δελτιο που σου δινει, εως οτου βγουν τα αποτελεσματα ετσι και εδω) 6€ και οχι 10€ που επαιξες. Οποτε αν χασεις, χανεις αυτα τα 6 ευρω. Αν κερδισεις τοτε παιρνεις τα λεφτα που εβαλες σαν LAY δηλαδη 10€ καθαρα. Πως γινεται αυτο? Απλα: •Εστω κάνεις LAY(ΚΑΤΑ) 10€ στην Λιβερπουλ, στο Λιβερπουλ-Πορτο με αποδοση 1.60. Σαν να παιζεις Χ2 δηλαδη. Η Betfair οπως ειπα δεσμευει 6 € δικα σου. Τοτε αν καποιος παικτης το δεχτει αυτο το στοιχημα(σου παει κοντρα δηλαδη-γιατι στην Betfair παιζεις εναντιον των αλλων παικτων) και κανει BACK(ΥΠΕΡ) και βαλει 10€ υπερ της Λιβερπουλ, τοτε οπως ειναι φυσικο: Αν κερδισει αυτος τοτε θα πρεπει να παρει(θυμισου πως παιζεις στον ΟΠΑΠ) 1.60·10€ = 16€ και καθαρα 16€-10€(τα αρχικα του) = 6€. Αρα τοσα πρεπει να του δωσουμε εμεις. Αν χασει αυτος τοτε χανει 10€ καθαρα. Αρα τοσα θα παρουμε εμεις. ---------- Προσθήκη στις 12:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:34 ---------- Βλακας που ειμαι ε?Να αυτοκτονησω?Η ζωη μου εχει νοημα ή τωρα που καταλαβα οτι ζουσα στο σκοταδι τις 2 ολοκληρες εβδομαδες που παιζω στοιχημα πρεπει να νιωθω ενα σκουπιδι, ενας τιποτενιος?:lol: Χαχαααα. Στοιχηματικα ρε. 2 εβδομαδες?????? Πωωωω, εγω νομιζα οτι επαιζες χρονια.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Χαχαααα. Στοιχηματικα ρε.2 εβδομαδες?????? Πωωωω, εγω νομιζα οτι επαιζες χρονια. Βασικα επαιζα ΟΠΑΠ πριν χρονια, μιλαμε πριν 10 χρονια που βγηκε Ομως εχασα καποια λεφτα-ελαχιστα σε σχεση με την τσεπη μου τωρα, τοτε σαν φοιτητης ηταν καλο ποσοστο του χαρτζιλικιου μου-και ειπα μεσα μου 'Μην εισαι χαζος, θα γινεις τζογαδορος?' και το εκοψα Απο τοτε παιζω μαξιμουμ 50 ευρω ολο το χρονο. Κανα Γιουρο και κανα Μουντιαλ, αντε και σε 2-3 αγωνιστικες ΤΛ αν βρεθω σε προποτζιδικο. Απλα τωρα εβαλα σε ενα καινουριο λογαριασμο ενα ποσο και ειπα "αν το χασω στο online, τελος" Προς το παρον ειμαι ελαφρως κερδισμενος, βλεπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.