Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπάρτσα - Πάο , οι ισπανοί θέλουν να ξεσπάσουν, έχασαν από τη Χέρκουλες και αποκλείεται να χάσουν 2ο συνεχόμενο μάτς... το διπλό 28 στην betfair

Βραζιλία- Ολλανδία μου μυρίζει

Ελπίζω να φορτωθεί όσο δεν πάει ο άσος και το βράδυ να κλαίμε από χαρά

Παναθηναϊκοί και πλούσιοι :devil:

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα ματς του 1ου ομιλου γκαριζουν οτι πανε για ισοπαλια

Πιθανοτατα θα γινουν σε βαρυ γηπεδο υπο βροχη!!

champions league weather

To ιδιο ισχυει και για της Κοπεγχαγης

Ο Παναθηναικος παει για τεσσαρα - αυτο λεει η ιστορια αλλα η ελπιδα παιθαινει τελευταια

Δημοσ.
live betting δεν εχει ο οπαπ να φανταστω ετσι?

εβαλε τελευταια live betting στο ημιχρονο ειχα δει στο μουντιαλ,

για ψαχτο

Απο τα εξω σε πιο αξιζει να παιζεις?

betfair, pinnacle, bet365 οι top

Δημοσ.

Τα μονο σιγουρα για μενα ειναι οι ασσοι του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ.. Θα κανουν και οι δυο προπονητες τις απαραιτητες αλλαγες απο οσο διαβαζω.. Δε μπορω να φανταστω καποιο αλλο αποτελεσμα και για τους δυο.. 1,50 συνολικη αποδοση (μικρη αλλα πραγματικα το θεωρω αχαστο).. Θα ψαξω και καποιο να το συνδυασω μεχρι τη Παρασκευη πιστευω

Δημοσ.
Τα ματς του 1ου ομιλου γκαριζουν οτι πανε για ισοπαλια

Πιθανοτατα θα γινουν σε βαρυ γηπεδο υπο βροχη!!

champions league weather

To ιδιο ισχυει και για της Κοπεγχαγης

Ο Παναθηναικος παει για τεσσαρα - αυτο λεει η ιστορια αλλα η ελπιδα παιθαινει τελευταια

Κανείς μας δεν σου είπε ένα μπράβο γιά τα Χ που πρόβλεψες! ;)

Οσο γιά το Σαββατοκύριακο .......... καί αφού θα πάμε πάλι στο κουβά .......... θα ρισκάριζα το Χ του Πανσερραικού στο Περσιτέρι, το Χ της Καβάλας στο Καυντατζόγλειο καί το 2πλό του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη.

Τον Ολυμπιακό καί Παναθηναικό ........... θα τούς έπαιζα σκόρ 3 - 1.

Καλή επιτυχία σ' όλους σας!

Δημοσ.

Παναθηναικο-Ολυμπιακο λογω κλιματος στον ασο και ισως οβερ θα ελεγα(τρια σερι 2-1 το ΠΑΟ-Πανιωνιος)

Πιστευω ακραδαντα οτι το Ξανθη-ΠΑΟΚ παει στο αντερ και το Ολυμπιακος Βολου-ΑΕΚ εχει γκολ/γκολ χωρις να ειμαι σιγουρος για το οβερ

Επισης, ο Πανσερραικος ειναι υπερβολικα καλος στο 5,5 που το βρισκω για διπλο. Δεν λεω οτι δεν ειναι 12Χ αλλα γιατι ρε παιδια 5.5?

Εχασε δυσκολα στην Τουμπα, εχασε λογικα στη Ριζουπολη απο τη γηπεδουχο ΑΕΚ και δυσκολα 0-1 απο τον Ολυμπιακο. Δηλαδη οκ, εμενα λογικο μου φαινεται το 0 βαθμοι και μαλιστα εδειξε καλα στοιχεια.

Σε συστηματακι με ζητουμενα θα τον πονταρω

Δημοσ.

Παιδιά γεια και από εμένα...

Εχω κι εγώ κάποιες προτάσεις για Πρέμιερσιπ:

Birmingham - Wigan Χ

West Ham - Tottenham Χ

Arsenal L - West Brom Χ

Blackpool - Blackburn Χ

Fulham - Everton 1

Liverpool - Sunderland 1

Manchester City - Chelsea Χ

Bolton - Manchester Utd Χ

Wolverhampton - Aston Villa 1

Newcastle - Stoke City 1

Καλά κέρδη!Οχι άλλο κουβά!!!!

Μήπως επί τη ευκαιρία υπάρχει κανένα καλό προγραμματάκι αξιόπιστο free ή επί πληρωμή για στοίχημα????

Δημοσ.

Πραγματικα το σημερινο δεν υπαρχει

Δεν ξερω αν η κακη γκαντεμια που μας ριχνει ο θεος σημερα ειναι για την κωλοφαρδια που ειχαμε την πρηγουμενη εβδομαδα ή σημαδι οτι θα γυρισει ο τροχος την επομενη

Παντως οταν παιζεις Τσελσι να σκοραρει(εχει βαλει γκολ σε 47/48 τελευταια ματς της) και χανει 1-0 και για να ρεφαρεις τα σπρωχνει στην Αρσεναλ εντος κοντρα σε ομαδα που εχει παρει 4 στους τελευταιους 54 βαθμους που μπορουσε εκτος εδρας και μαλιστα εχει να κερδισει την Αρσεναλ 27 χρονια! και ερχεται 2-3 ε, καπου ειναι σημαδι Κυριου "Σταματα να παιζεις ρε ηλιθιε"

---------- Προσθήκη στις 19:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ----------

Παιδιά γεια και από εμένα...

Εχω κι εγώ κάποιες προτάσεις για Πρέμιερσιπ:

West Ham - Tottenham Χ

Arsenal L - West Brom Χ

Liverpool - Sunderland 1

Manchester City - Chelsea Χ

B

Καλα πας, 0/4:lol:

Δημοσ.
Πραγματικα το σημερινο δεν υπαρχει

Δεν ξερω αν η κακη γκαντεμια που μας ριχνει ο θεος σημερα ειναι για την κωλοφαρδια που ειχαμε την πρηγουμενη εβδομαδα ή σημαδι οτι θα γυρισει ο τροχος την επομενη

Παντως οταν παιζεις Τσελσι να σκοραρει(εχει βαλει γκολ σε 47/48 τελευταια ματς της) και χανει 1-0 και για να ρεφαρεις τα σπρωχνει στην Αρσεναλ εντος κοντρα σε ομαδα που εχει παρει 4 στους τελευταιους 54 βαθμους που μπορουσε εκτος εδρας και μαλιστα εχει να κερδισει την Αρσεναλ 27 χρονια! και ερχεται 2-3 ε, καπου ειναι σημαδι Κυριου "Σταματα να παιζεις ρε ηλιθιε"

---------- Προσθήκη στις 19:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:06 ----------

Καλα πας, 0/4:lol:

Μετά Χριστόν προφήτης μάγκα...

Δημοσ.

Και τι ηθελες να κανω, να ειμαι προΧριστου προφητης?

Αφου δεν σου βγηκαν, τι να κανουμε τωρα, να σου κανουμε edit το ποστ για να λεμε τι καλες προβλεψεις εκανες?

Chill, χαβαλε κανουμε, εγω ακριβως απο πανω δεν λεω οτι κουβαδιαστηκα με Τσελι-Αρσεναλ?Δεν το παιζω παντογνωστης

Δημοσ.

Και εγω κουβαδακι χθες με Birmigham.. παλι καλα που εσπρωξα στους ασσους ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και δε βγηκα χαμενος :-)

Περιμενουμε ΞΑνθη-ΠΑΟΚ και Αρη-Εργοτελη σημερα!! Η Λατσιο τελειωνει σε λιγο!

Δημοσ.
Και τι ηθελες να κανω, να ειμαι προΧριστου προφητης?

Αφου δεν σου βγηκαν, τι να κανουμε τωρα, να σου κανουμε edit το ποστ για να λεμε τι καλες προβλεψεις εκανες?

Chill, χαβαλε κανουμε, εγω ακριβως απο πανω δεν λεω οτι κουβαδιαστηκα με Τσελι-Αρσεναλ?Δεν το παιζω παντογνωστης

Οκ!!!B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...