chrmet Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 απιστευτος ο παιχταρας,δεν ηθελε κ πολυ να πιασει κ το δευτερο μετα την χαλαρωση της βερντερ στο 3-0 μπραβο φιλε Να είσαι καλά φίλε μου ................ καί μακρυά από κουβάδες! Αντε ας πούμε καί κάτι γι απόψε: ΠΑΟΚ - Φενέρ 3 - 1 καί Σέλτικ - Ουτρέχτη 3 - 1 Αντε με το καλό να ακούσουμε ότι κάποιος συμφουρίτης ¨τίναξε¨ τον ΟΠΑΠ!!!!!
adamakos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 * Χοφενχάιμ - Βέρντερ Βρέμης : Χ2 * Στόουκ - Τότεναμ : 2 * Γουίγκαν - Τσέλσι : over * Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη : 1 * Ίντερ - Ρόμα : 1
chrmet Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Γιά αύριο: Χιμπέρνιαν - Ρειντζερς 2 - 4 Φούλαμ- Μάντσεστερ Γ. 2 - 4 Βίκινγκ - Σταρτ 4 - 2 καλά κέρδη
Linus_21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Φούλαμ- Μάντσεστερ Γ. 2 - 4 καλά κέρδη 1-3 λέω εγώ
Linus_21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Φούλαμ- Μάντσεστερ Γ. 2 - 4 καλά κέρδη 1-3 λέω εγώ
chrmet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 1-3 λέω εγώ Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου .............. τα παιχνίδια αυτά συνήθως τελειώνουν στο 1 - 3 ή 1 - 4 .............. αλλά "επιμένω" καί "ελπίζω" στο 2 - 4 μιάς καί ο ΟΠΑΠ δινει 40 - 50 φορές, ενώ το 1 - 3 δίνει ΜΟΝΟ 15 - 20 φορές!
chrmet Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 1-3 λέω εγώ Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου .............. τα παιχνίδια αυτά συνήθως τελειώνουν στο 1 - 3 ή 1 - 4 .............. αλλά "επιμένω" καί "ελπίζω" στο 2 - 4 μιάς καί ο ΟΠΑΠ δινει 40 - 50 φορές, ενώ το 1 - 3 δίνει ΜΟΝΟ 15 - 20 φορές!
empire_1924 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Κάποιο πρόγραμμα υπολογισμού κερδών για εγκατάσταση σε pc για τους αγώνες στο πάμε στοίχημα παίζει;;;
empire_1924 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2010 Κάποιο πρόγραμμα υπολογισμού κερδών για εγκατάσταση σε pc για τους αγώνες στο πάμε στοίχημα παίζει;;;
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Nα ρωτησω, απο τα παιδιά που παιζουν στο δίκτυο, έχετε κάποιο site που να προτιματε για καποιο λογο? Πχ αλλος μπορει να γουσταρει betfair, αλλος bwin κτλ Επισης τι δεχονται απο χρεωστικες καρτες?(αυτες που βαζεις ενα ποσο πχ 100€ και αυτο ειναι, οχι σαν τις πιστωτικες που σε χρεωνουν λεφτα που δεν τα εχεις cash)
patrickdrd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Nα ρωτησω, απο τα παιδιά που παιζουν στο δίκτυο, έχετε κάποιο site που να προτιματε για καποιο λογο? Πχ αλλος μπορει να γουσταρει betfair, αλλος bwin κτλ δες εδω κ γραψου σ'ολες να τσιμπας τα bonus: http://www.freebets.gr/ κατα τ'αλλα... καμια καλη, ολες εχουν τα... κουσουρια τους Επισης τι δεχονται απο χρεωστικες καρτες?(αυτες που βαζεις ενα ποσο πχ 100€ και αυτο ειναι, οχι σαν τις πιστωτικες που σε χρεωνουν λεφτα που δεν τα εχεις cash) βγαλε η μια προπληρωμενη ή καμια visa electron της alpha, κ βαλε μεσα οτι χρημα θες να παιζεις και μονο και εισαι κομπλε, χωρια που μπορεις να παιζεις και με paysafecard
DKNI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2010 Το Paysafecard μου αρεσει που ειναι προπληρωμενη Που ακριβως μπορω να βρω? Επισης, οι Ελληνικες τραπεζες έχουν καποια τετοιου ειδους καρτα? Πχ θελω να εγγραφω στη bwin και θέλω να έχω μια καρτα ΑLPHA BANK που να τραβαει λεφτά μόνο ότι έχει μεσα. Τι πρεπει να κανω, να ανοιξω λογαριασμό? υγ. η visa electron της alpha πως ακριβως δουλευει?Πρεπει να ανοιξω δευτερο λογαριασμο?(ρωταω γιατι έχω ηδη εναν αλλα δεν θελω να ανακατευτεί αυτός)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η visa electron είναι χρεωστική: δεν πιστώνει, καλύπτει την αγορά μόνο αν τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό. Εφόσον είναι από το βασικό λογαριασμό σου και δε θέλεις να τον εμπλέξεις, μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα (από όσο ξέρω όλες οι τράπεζες δίνουν τέτοιες) την οποία φορτώνεις με ένα ποσό, όσο κρίνεις εσύ ασφαλές.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Η visa electron είναι χρεωστική: δεν πιστώνει, καλύπτει την αγορά μόνο αν τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν χρήματα στο λογαριασμό. Εφόσον είναι από το βασικό λογαριασμό σου και δε θέλεις να τον εμπλέξεις, μπορείς να βγάλεις μια προπληρωμένη κάρτα (από όσο ξέρω όλες οι τράπεζες δίνουν τέτοιες) την οποία φορτώνεις με ένα ποσό, όσο κρίνεις εσύ ασφαλές.
patrickdrd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Το Paysafecard μου αρεσει που ειναι προπληρωμενηΠου ακριβως μπορω να βρω? η paysafecard δεν ειναι καρτα, δες εδω: http://www.paysafecard.com/gr/ μπορεις να την παρεις απο περιπτερο, ψιλικατζιδικο κ.ο.κ., περνας τους κωδικους στην εταιρεια που θελεις να παιξεις και καθαρισες, ουτε μπλεξιματα με τραπεζες, ουτε τπτ βεβαια στην περιπτωση που κερδισεις και θελεις να κανεις αναληψη, θα πρεπει να τους δωσεις καποιον τραπεζικο λογαριασμο/καρτα για να σου βαλουν τα λεφτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.