foufoutios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Για το Ελβετια - Ονδουρα μονο θα το σκεφτομουνα.. Πολυ κλειστα παιζουν και οι δυο και βαζουν λιγα γκολ.. καλη επιτυχια παντως
Dropsreef Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Για το Ελβετια - Ονδουρα μονο θα το σκεφτομουνα.. Πολυ κλειστα παιζουν και οι δυο και βαζουν λιγα γκολ.. καλη επιτυχια παντως Πηγαίνω με το σκεπτικό οτι με νίκη οι Ελβετοι με δυο γκολ διαφορά προκρίνονται ανεξάρτητα απο το τι θα γίνει στο άλλο ματσακι.... Ας έρθει οτι να'ναι μωρε δεν πειράζει.Ενας κουβας ακόμα.Συνηθισμένοι είμαστε
chrmet Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Πηγαίνω με το σκεπτικό οτι με νίκη οι Ελβετοι με δυο γκολ διαφορά προκρίνονται ανεξάρτητα απο το τι θα γίνει στο άλλο ματσακι....Ας έρθει οτι να'ναι μωρε δεν πειράζει.Ενας κουβας ακόμα.Συνηθισμένοι είμαστε Ελα μου ντε .............. γιατί χαλάμε τη ζαχαρένια μας???? .... αφού εκεί θα καταλήξουμε όλοι μας!!!!! Πάντως εύχομαι να ακούσω από παίκτη ή παίκτες ότι τα πήρανε .......... αδέρφια δώστε μας κουράγιο!!!!!!!!!!
foufoutios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Μακαρι να σου βγει.. Εγω το πηγα αλλιως σημερα.. 3 ημιχρονα τελικα με συνδυασμους και λιγα λεφτα και ο,τι βγει.. Ας ειναι πανηγυρικος τουλαχιστον..
nikos21aek Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Εμένα με κουβάδιασε ο Ντρογμπά.Είχα παίξει Χ Βραζιλία,Ντρογμπά σκόρερ,Ισπανία Χ
nikos21aek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Και τα τελευταία μου λεφτά για το μουντιάλ.Ότι γίνει ας γίνει.Μετά θα κάτσω να δω τους ημιτελικούς και τον τελικό ή 100€ φτωχότερος συνολικά ή 100€ πλουσιότερος.Αν δεν με κουβαδιάσει δηλαδή σήμερα πιστεύω το έχω.
EKTELESTES Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2010 Είναι και το 1ο λογικό σου στοίχημα σ' αυτό το Mundial Νίκο. Για να δούμε αν η λογική θα βγάλει κανα φράγκο, γιατί μέχρι τώρα έχουμε γαμηθεί στις εκπλήξεις.
foufoutios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Απογοητευση διακρινω.. ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ under ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΧΙΛΗ under δε θα προσπαθησω να πιασω σημεια γιατι τα θεωρω πολυ δυσκολα ματς και τα δυο ΥΓ : εγραψα over απο βιασυνη. under εννοουσα χωρις να σκοραρει η Σλοβακια ειδικο ---------- Προσθήκη στις 18:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:43 ---------- Μαλλον θα κανω καιρο να ξαναπαιξω.. στο 94' το τριτο γκολ με πεναλτι και το δευτερο δεν επρεπε να μετρησει..
nikos21aek Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Επιτέλους δηλαδή.12 συνεχόμενους κουβάδες είχα.
EKTELESTES Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 1 λογικό έπαιξες και κέρδισες Σε αυτά ίσως έπρεπε να βάλω κι εγώ περισσότερα χρήματα, έπαιξα μόνο τα σημερινά φαβορί και χθες την Αργεντινή. Αλλά καιρός ήταν να κερδίσει και κανα φαβορί
explorer21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Αν και πιστεύω τα επόμενα παιχνίδια είναι no bet λέω να παίξω μια τελευταία φορά μπας και γυρίσει τώρα στο τέλος το εξής: Τι λέτε;
EKTELESTES Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Λέμε ότι ΟΚ, ήδη έχουν μεγάλο ρίσκο αυτά που έπαιξες, αλλά αν είναι να παίξεις να κερδίσουν τα φαβορί, μη πάιζεις Χ το Ουρουγουάη - Γκάνα, άστο εκτός λίστας αυτό το παιχνίδι και παίξε μόνο τα υπόλοιπα. Απο κει και πέρα, ποτέ δε ξέρεις
fearwhatnow Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 To σοφοτερο στοιχηματικα με τα ζευγαρια στους 8 ειναι να ρωτησουμε την..γυναικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.