Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Άντε και 3,3.Θέλει να παίξεις τουλάχιστον 20€ για να βγάλεις κάτι αξιόλογο..Τι να σου πω εγώ το έχω πεί.Στο μουτιάλ τέτοια μόνο θα παίξω μέχρι να χάσω τα 100€ ή να πιάσω 1-2 φορές max..

Νομίζω ότι παράλογα δεν παίζω.Σήμερα σκεφτόμουν ή να παίξω τον Σιμάο να σκοράρει για την Πορτογαλία ή το Χ-1 εντάξει έβαλε ένα γκόλ στο πρώτο,δεν το περίμενα όμως έτσι.Περίμενα να κρατήσουν στο πρώτο οι άλλοι.Για την Ελλάδα πιστεύω ότι θα χάσει με 2 γκόλ διαφορά,δεν νομίζω να είναι και αυτό παράλογο και για την Ισπανία πιστεύω ότι θα κερδίσουν με 5άρα και βάλε..Τώρα εντάξει κουβά πανηγυρικό εννοείται πάω αλλά άμα μου κάτσει μια φορά θα είμαι μια χαρά..Εντάξει πλούσιος από το στοίχημα δεν γίνεσαι..

Θα μού επιτρέψεις να διαφωνήσω. Ας υποθέσουμε ότι παίζεις στον ΟΠΑΠ 4 μάτς

Ισπανία - Ονδούρα σκόρ 5 - 2

Μεξικό - Ουρουγουάη σκόρ 3 - 2

Νιγηρία - Κορέα ΗΜ 2 - ΤΕΛ 1

καί Ελλάδα - Αργεντινή 2 - 2

Θα σου στοιχίσει 4.50 ευρώ ............ καί θα σου δώσει αρκετά ¨χιλιάρικα¨

ΥΓ: Είσαι ευπρόσδεκτος να μου πείς ότι μάλλον έχω πιεί κάτι ληγμένο :lol:

---------- Προσθήκη στις 19:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:23 ----------

σε ακουω καμπανα! διπλα σου ειμαι και εγω εκει στον πατο :P μερικες αναλαμπες με σωζουν μεχρι τωρα και η Πρεζερακου! χαχα! καλη τυχη και σε σενα στα υπολοιπα

Για αυριο (παιζει ο Μεσι) Ελλαδα - Αργεντινη over και λογικα Νιγηρια - Κορεα under.. θα το σκεφτω λιγο ακομα ομως

Κοίτα να δείς!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν σε είχα προσέξει ............... αλλά να μου πείς είμαστε μερικές χιλιάδες μαζεμένοι εδώ κάτω!!!!!!!!!!!!!:lol:

---------- Προσθήκη στις 19:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:26 ----------

Και εγώ έπαιξα 60ευρώ μονό το άσσο της χιλής..

Είχα παίξει και 100 ευρώ την Ελλάδα live στο ημίχρονο με τη νιγηρία.

Τώρα λέω να το κόψω γιατί μάλλον ήρθε η ώρα να χάσω.

Ανοιξες τη σαμπάνια ή ακόμα? :-)

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σήμερα ο Μέσι θα παίξει μόνο και μόνο για να σκοράρει και να "ξεμπουκώσει". Πιο πολύ ο ίδιος θέλει να ξεκινήσει βασικός παρά ο Μαραντόνα. Το να κάνει η Αργεντινή το 1-0 με σκόρερ τον Μέσι δίνει 13. Με τρώει να το παίξω κάνα 10ευρω...

Δημοσ.

Ναι, έχεις δίκιο, το μπέρδεψα με το σκόρερ και ακριβές σκορ.

Και πάλι πάντως νομίζω είναι καλό ρίσκο.

Δημοσ.
Για σημερα λεω να παιξω την Αμερικη και την Σερβια οτι θα νικησουν, τι λετε;

Ακριβως την ιδια ιδεα ειχα πριν μια ωρα και το επαιξα για 10€.

Νομιζα οτι δεν σπαει αυτη η δυαδα.

Ποσο λες να το ριξεις?

Δημοσ.
Αν θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου πανε με αυτα τα τρια Χ ...

Δεν παιζω ποτε πολυ μεγαλα ποσα.10Ε αρκουν, θα ειναι και τα τρια κλειστα παιχνιδια οποτε η μπιλια μπορει να κατσει στο Χ και θα εχει και ενδιαφερον οταν θα βλεπω τους αγωνες.Να κατσω τωρα να παιξω να κερδισουν Αγγλια και ΗΠΑ δεν μου καθεται καλα.

Δημοσ.

Kαποιο απο τα τρια ισως κατσει Χ αλλα οχι και τα 3....ειναι υπερβολικο νομιζω.

Δημοσ.

Να κάνω μια noob ερώτηση,επειδή συνήθως δεν παίζω σε πρακτορεία τα κέρδη μπορείς να τα πάρεις από οποιοδήποτε πρακτορείο η μόνο από εκείνο που έπαιξες το στοίχημα;

Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω και εγώ την τύχη μου σήμερα, γράφτηκα στην bwin και έπαιξα Αγγλία, ΗΠΑ, Γερμανία και Σερβία, έβαλα 5 ευρώ. Με έκαψε η Σερβία. Για αύριο τι λέτε?

'Εχω 5 ευρώ και η Ιαπωνία έχει πολύ καλή απόδοση και η Δανία δεν είναι και ομάδα που η Ιαπωνία δεν μπορεί να νικήσει. Σόρρυ που βγαίνω offtopic αλλά έχετε να μου δώσετε καμία συμβουλή τώρα που ξεκίνησα να παίζω και εγώ?

Δημοσ.

Σήμερα βλέπω κόκκινη στο ματς Denmark-Japan. Jerome DAMON ο διαιτητής.

Δεν είναι φοβερά αυστηρός αλλά βγάζει αρκετές κάρτες και το ματς είναι ζωής-θανάτου.

Το μόνο κακό ότι οι Δανοί δεν κάνουν πολλά φάουλ, αλλά ποντάρουμε στους ιάπωνες...

Απόδοση αρκετά καλή. Κοντά στο 5 στο betfair.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...