foufoutios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Νεκρα το thread... Απογοητευμενοι ολοι να υποθεσω..? Πορτογαλια - Κορεα over Χιλη - Ελβετια under λεμε τωρα...
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σήμερα θα παίξω Χιλη - Ελβετια ακριβές σκορ 1-1 και under
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Νίκο, έχεις πάρει τον κουβά αγκαλιά με τα εξεζητημένα που ψάχνεις κάθε μέρα Εδώ παρακαλάμε να πιάσουμε τα απλά και τον πίνουμε από φαβορί.
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 χαχαχχα οι άμπαλοι οι πορτογάλοι παίζουν με τα σαπάκια και το κοντέρ μέχρι στιγμής εχει δείξει 5-0 update: ....6-0 update :....7-0 LOL
foufoutios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 7-0 υπερover.. παμε και για το under τωρα ΥΓ : Θα τους κρεμασει οταν (και αν) γυρισουν ο κοντος..
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Νίκο, έχεις πάρει τον κουβά αγκαλιά με τα εξεζητημένα που ψάχνεις κάθε μέρα Εδώ παρακαλάμε να πιάσουμε τα απλά και τον πίνουμε από φαβορί. Ε εντάξει όλο το χρόνο παίζω τα σίγουρα.Τώρα έβαλα 100€ και θα το πάω έτσι μέχρι να τα χάσω ή να πιάσω 1-2 φορές.Άλλα 9 5€ μου έχουν μείνει τώρα. Καλύτερα να παίζω έτσι και να το διασκεδάζω κιόλας παρά να παίζω τα "σίγουρα" 30€ ποντάρισμα γιατί με πιο λίγα δεν βγάζεις τίποτα και να τα έχανα σε 3 μέρες τα 100 μου. Τι να έπαιζες σήμερα δηλαδή; Πορτογαλία 1,Ισπανία 1,Χιλή under πχ; 1,25x1,10x1,6=2,2 απόδοση; Και να το χάσεις κιόλας στο τέλος..
EKTELESTES Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μπορούσες να το δώσεις διπλό της Ελβετίας με 3.10 στον ΟΠΑΠ, και θα ανέβαινε αρκετά πιο πάνω από το 2.2 ^^ Τώρα το αν θα βγει ή όχι.. είναι ό,τι να ναι αυτό το μουντιάλ. Μετά το παιχνίδι της Κορέας με την Βραζιλία, το σημερινό αποτέλεσμα είναι για μένα η πιο μεγάλη έκπληξη του Μουντιάλ!
nikos21aek Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Άντε και 3,3.Θέλει να παίξεις τουλάχιστον 20€ για να βγάλεις κάτι αξιόλογο..Τι να σου πω εγώ το έχω πεί.Στο μουτιάλ τέτοια μόνο θα παίξω μέχρι να χάσω τα 100€ ή να πιάσω 1-2 φορές max.. Νομίζω ότι παράλογα δεν παίζω.Σήμερα σκεφτόμουν ή να παίξω τον Σιμάο να σκοράρει για την Πορτογαλία ή το Χ-1 εντάξει έβαλε ένα γκόλ στο πρώτο,δεν το περίμενα όμως έτσι.Περίμενα να κρατήσουν στο πρώτο οι άλλοι.Για την Ελλάδα πιστεύω ότι θα χάσει με 2 γκόλ διαφορά,δεν νομίζω να είναι και αυτό παράλογο και για την Ισπανία πιστεύω ότι θα κερδίσουν με 5άρα και βάλε..Τώρα εντάξει κουβά πανηγυρικό εννοείται πάω αλλά άμα μου κάτσει μια φορά θα είμαι μια χαρά..Εντάξει πλούσιος από το στοίχημα δεν γίνεσαι..
sentoner Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μονο εμενα μου φανηκε καλος ο ασσος της Χιλης στο 2.1;Αυτο επαιξα και το πορτογαλια-β.κορεα over...Παμε ρε Χιλαρα!!!
foufoutios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μια χαρα ηταν ο ασσος και το under της Χιλης.. σε συνδυασμο με το over της πορτογαλιας πηραμε μια μικρη ανασα
chrmet Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Νεκρα το thread... Απογοητευμενοι ολοι να υποθεσω..? Πορτογαλια - Κορεα over Χιλη - Ελβετια under λεμε τωρα... Σωστός ο παίκτης! Σε καλή μεριά! (σου απαντάω από το πάτο του κουβά ............. καί ίσως να μην ακούγομαι καλά ) ---------- Προσθήκη στις 19:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:05 ---------- Μονο εμενα μου φανηκε καλος ο ασσος της Χιλης στο 2.1;Αυτο επαιξα και το πορτογαλια-β.κορεα over...Παμε ρε Χιλαρα!!! Αντε καί ¨εις ανώτερα¨ Επιτέλους κάποιοι τα παίρνουν!
foufoutios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Σωστός ο παίκτης! Σε καλή μεριά! (σου απαντάω από το πάτο του κουβά ............. καί ίσως να μην ακούγομαι καλά ) σε ακουω καμπανα! διπλα σου ειμαι και εγω εκει στον πατο μερικες αναλαμπες με σωζουν μεχρι τωρα και η Πρεζερακου! χαχα! καλη τυχη και σε σενα στα υπολοιπα Για αυριο (παιζει ο Μεσι) Ελλαδα - Αργεντινη over και λογικα Νιγηρια - Κορεα under.. θα το σκεφτω λιγο ακομα ομως
johnbond Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μονο εμενα μου φανηκε καλος ο ασσος της Χιλης στο 2.1;Αυτο επαιξα και το πορτογαλια-β.κορεα over...Παμε ρε Χιλαρα!!! Και εγώ έπαιξα 60ευρώ μονό το άσσο της χιλής.. Είχα παίξει και 100 ευρώ την Ελλάδα live στο ημίχρονο με τη νιγηρία. Τώρα λέω να το κόψω γιατί μάλλον ήρθε η ώρα να χάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.