Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε, είναι απλά ΕΛΕΟΣ αυτό το Μουντιάλ...εκεί που δε το περιμένεις σε 3 ματς, άκυρες κόκκινες, άκυρα γκολ και σφυρίγματα Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ στην κυριολεξία. Άχαστα γκολ να χάνονται...

Πως πήγε under παιχνίδι με 1-1 από το 25' λεπτό αυτοί μόνο ξέρουν!!..είχα παίξει over ή Αυστραλία και ΚΑΤΟΡθΩΣΑΝ να το πάνε under και Χ.

Θα πάει και το Καμερούν under που το έχω παίξει και θα χάσω από αυτό εδώ το παιχνίδι...

Δημοσ.

Σιγουρο δεν ειναι τιποτε εχεις δικιο.Εδω η Γερμανια ξεκινησε εντυπωσιακα και τωρα κινδυνευει να μεινει εξω.

Δημοσ.

Πως πήγε under παιχνίδι με 1-1 από το 25' λεπτό αυτοί μόνο ξέρουν!!..είχα παίξει over ή Αυστραλία και ΚΑΤΟΡθΩΣΑΝ να το πάνε under και Χ.

και με 10 παιχτες.. το χειροτερο μουντιαλ ever οπως εχω ξαναπει.. (απο ολες τις αποψεις)

Δημοσ.
και με 10 παιχτες.. το χειροτερο μουντιαλ ever οπως εχω ξαναπει.. (απο ολες τις αποψεις)

Άστα να πάνε ρε...άστα να πάνε...και να πω ό,τι έπαιξα τπτ περίεργο και εξεζητημένο, στο προηγούμενο μουντιάλ ήμουν κερδισμένος, λίγο μεν αλλά κερδισμένος. Εδώ έπιασα όλα τα ματς των πρώτων 4-5 ημερών και ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ, βαριόμουν να πηγαίνω προποτζίδικο..και μετά με ζάλισε ένας φίλος, αντε και άντε..και από την Τρίτη-Τετάρτη έχει τουλάχιστον 1 κουφό αποτέλεσμα τη μέρα! Από τότε με Ισπανία...

Αει συχτίρ πια ρε...

Δημοσ.

Σήμερα ή 3χ ή 2-χ-1....Χτες ωραίο παιχνίδι το βραδινό .

Αλλά οι ιταλοί....είπαμε άμπαλοι άμπαλοι,αλλά δεν ξέρω ν Ζηλανδία είναι..Απλά το ρισκάρω.

Εδώ έπιασα όλα τα ματς των πρώτων 4-5 ημερών και ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ, βαριόμουν να πηγαίνω προποτζίδικο..και μετά με ζάλισε ένας φίλος, αντε και άντε..και από την Τρίτη-Τετάρτη έχει τουλάχιστον 1 κουφό αποτέλεσμα τη μέρα!

Αει συχτίρ πια ρε...

άστα φίλε..γιαυτό ασχολήθηκα και γω...Γιατί με ρώταγε ένα φιλαράκι μου καλό να του πω πως τα έβλεπα,και του πα...και έπεσαν...Και με έπρηξε να παίξω...και πιάνω κάθε μέρα τουσ 2 από τους 3 αγώνες...

Η μάνα μου με γκαντέμιασε το ξέρω :P

Δημοσ.

Σήμερα παίζω κάρτες, κόκκινη, και πέναλτι στο ματς της Ιταλίας.

Διατητής ο Carlos BATRES.

(PS τα παίζω στο betfair που έχει και μεγαλύτερες αποδόσεις και η 1 κόκκινη μετράει και σαν 2 κίτρινες οπότε συμφέρει)

Δημοσ.

Το Βραζιλία - Ακτή πρέπει να έχει ανατροπή ΗΜ/ΤΛ 2/1 ή 1/2 όπως καί σκόρ 3 - 2 ή 2 - 3.

Κι οι δύο τους δεν έχουν να χάσουν πολλά: η Βραζιλία (ευκολα ή δυσκολα) θα κερδίσει την Πορτογαλλία καί η Ακτή την Β. Κορέα!

Δημοσ.

E αφού δεν μπορούν τα παιδιά.Πρέπει να τους κάνουν σίριαλ κάθε φορά τους ομίλους.Με ερασιτεχνική ομάδα παίζανε και δεν μπόρεσαν να βάλουν ένα γκόλ.

Δημοσ.

Ελπίζω να με ακολουθείτε, πήγα ταμείο με το πέναλτι σήμερα και χθές με την κόκκινη... Είχαν σχετικά καλές αποδόσεις.

Για το βραδινό ματς βλέπω λίγες κίτρινες κάρτες.

Διαιτητής ο Stephane Lannoy. Δεν βγάζει κάρτες και οι δυο ομάδες δεν κάνουν πολλά σκληρά φάουλ.

Κίτρινες κάρτες 3 ή 4 δίνει απόδοση 3,2 στο betfair. Αυτό είναι το πιο πιθανό και με καλή απόδοση.

Κάτω από 3 όμως δίνει απόδοση 6. Είναι πάρα πολύ καλή απόδοση σε σχέση με το ρίσκο. Αυτό θα παίξω τελικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...