Προς το περιεχόμενο

Προγνωστικά για τα αυριανά παιχνίδια

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα βλέπω

Νεα ζηλανδία - Σλοβακία - 2 αλλα και το under αξίζει μιας και δίνει 1.45 στον ΟΠΑΠ .Αν θέλετε να κυνηγήσετε την ανατροπή μπορείτε να παίξετε σε ενα αλλο κουπόνι 1 στο ημίχρονο 2 τελικό αν και το under όπως ειπα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες.

Ακτη Ελεφαντοστού - Πορτογαλία - Χ2 Το παιχνίδι ειναι πολύ κρίσιμο μιας και ο νικήτης αποκτάει σημαντικό προβάδισμα μαζι με την βραζιλία που αναμένεται να περάσει ενα άνετο βράδυ.Μην ξεχνάμε επίσης οτι η Ακτη στερείται τις υπηρεσίες του Ντρογμπά οπότε χάνει μεγάλο μέρος της δύναμης της στην επίθεση.Θα είναι παιχνίδι κέντρου και όποιος κερδίσει αυτην την μάχη θα έχει προβάδισμα.Πολλά γκολ δεν θα μπουν οπότε αλλο ενα under έρχεται και σε αυτο το παιχνίδι

Βραζιλία - Βόρεια Κορέα - 1 Δεν μπορούμε να πούμε και πολλά για αυτο το παιχνίδι ειναι η μάχη του Δαβίδ με τον γολιάθ.Πόσα γκολ θα μπούν εξαρτάται απο τις ορέξεις του κακα και της παρέας του.

Καλύ επιτυχία

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νεότερα για το θέμα του Ντρογκμπά.

Θετικά απάντησε η FIFA στο αίτημα του Ντιντιέ Ντρογκμπά να αγωνιστεί με ειδικό προστατευτικό νάρθηκα στο τραυματισμένο του χέρι, στον σημερινό αγώνα της Ακτής Ελεφαντοστού με την Πορτογαλία στον έβδομο όμιλο του Μουντιάλ.

Δημοσ.

Ναι ο Ντρογκμπά μάλλον θα παίξει, και χθες το είχα διαβάσει.

Η Νέα Ζηλανδία πρέπει να είναι η χειρότερη ομάδα, οπότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το under.

Δημοσ.

5, 10, 20, 40, 80 ktlp?

απαιτει μεγαλο κεφαλαιο μεν αλλαεχευ τυχες πολλες επειδησ το mundial παιζει πολυ ισοπαλια.

Δημοσ.

Για να δουμε πως θα παει η μερα σημερα, εχω παιξει 3 δελτια

Νεα ζηλανδια - Σλοβακια 2-3 γκολ συνολικα

Πορτογαλια

Νεα ζηλανδια - Σλοβακια under

Πορτογαλια - Ακτη over

Βραζιλια - Κορεα over

Και το τελευταιο η ακτη ελεφαντοστου να νικαει στο 1ο ημιχρονο και ισοπαλια στο 2ο γιατι μου γυαλισε η αποδοση και ελπιζω να πιασω τουλαχιστον το ενα απο αυτα.

Δημοσ.

Προτασεις για σημερα:

Σλοβακια 1

Πορτογαλλια 1

--------------

combo για 10€

Σλοβακια under

Πορτογαλλια under

------------------

combo για 10€

---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:22 ----------

Με Drogba με σπασμενο δεξι χερι και στο ναρθηκα ειναι καταδικασμενη η Ακτη.

Δημοσ.

Αν καί αργοπορημένος (καί χωρίς να έχω δεί τίποτα σήμερα) θα ρίσκαρα τη νίκη της Ακτής καί το

Βραζιλία - Κορέα βλέπω ένα 3 - 1

Καλή επιτυχία σ' όλους τους παίκτες!

Δημοσ.

Για σήμερα βλέπω

ΟΝΔΟΥΡΑ - ΧΙΛΗ Χ2 και under

ΙΣΠΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ Το 1.15 δεν αξίζει σε καμία περίπτωση άξιο στοιχιματισμού αντίθετα θα παίξω να σκοράρουν πρώτοι ο βίγια ή ο τσάμπι αλόνσο.

ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ - ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ Χ και under

Καλή επιτυχία γιατι χτες ο κουβάς ηταν μεγάλος :-D

Δημοσ.

Μία απορία. Αν θέλουμε να παίξουμε πχ Ισπανία ασσος ημίχρονο άσσος τελικό πώς το παίζουμε και πώς βγαίνει η απόδοση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...