sboo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ψάχνωντας στο πλαίσιο βρήκα μία προσφορά για την αγορά του παραπάνω σετ με μόνο ? 275.00 . Προφανώ από τα χαρακτηριστικά της οθόνης καταλαβαίνει κάποιος ότι έχει ΤΝ πάνελ. http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=892&Nav_Section_Id=5&Catalog_Id=1&Product_Id=319760&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Έχει δει κανένας αυτή την οθόνη? Αξίζει τα λεφτά της? Γιατί σαν προσφορά έχει πολύ χαμηλή τιμή...
Marcos_Aurilius Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Επειδή δεν την έχω δει σε λειτουργία, να σε παραπέμψω εδώ: http://www.widescreengamingforum.com/ Η εντύπωση που έχω αποκομίσει είναι, πως είναι πολύ τίμια πρόταση για τα λεφτά της (πόσο μάλλον μαζί μα το tvbox). Και ναι, έχει TN panel - πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, αν πρώτη και βασική ασχολία σου είναι το gaming...
Gabriel Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Η τιμή είναι πολύ καλή και η οθόνη αξίζει τα λεφτά της.Βέβαια καθ'υψος είναι κοντύτερη σε σχέση με κανονική 19άρα...
sboo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 βασικά έψαχνα για οθόνη γραφείου άρα μάλλον δεν μου κάνει... πάντως από τιμή σκίζει!!!
dali13gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Επειδή σκόπευα να την πάρω μιας και ήθελα μια 19άρα για το Mini μου, έκανα μια βόλτα από το Πλαίσιο να την δώ από κοντά. Μου έκανε εντύπωση η χαμηλή τιμή της και το οτί είναι Wide. Τελικά κατέληξα στην AOC την οποία δεν είχα υπόψην μου. Τις είχανε δίπλα-δίπλα και πέρα από την απεικόνιση που με εντυπωσίασε, έχει και πολύ όμορφο design. Βέβαια είναι λίγο πιο ακριβή και χωρίς το tuner που δίνει δώρο το Πλαίσιο, αλλά αυτό δεν με πείραξε. Αν δεν έχεις ήδη καταλήξει σε οθόνη, αξίζει τον κόπο να της ρίξεις μια ματιά. Μόνο φρόντισε να τους πεις να στην ανοίξουν να την δεις σε λειτουργία(αν αποφασίσεις να προχωρήσεις στην αγορά), καθώς δεν έχει εγγύηση για μηδέν καμμένα pixel. Εγώ τους έβαλα να την ανοίξουν για να επιβεβαιώσω και την ¨τσίμπησα¨! Πολύ καλή επιλογή. Φιλικά
Gabriel Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Αν λές για την AOC 928,που έχει στα 299,όντως είναι μια πολύ καλή πρόταση ειδικά αν φανταστείς ότι διαθέτει και DVI.
spasoklambania Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Δημοσ. 22 Απριλίου 2006 Για αυτή την οθόνη ήμουν έτοιμος τώρα να ανοίξω topic. Σε ποιότητα απεικόνισης τι λέει; Δεν έχω προλάβει να πάω να την δω. Βασικά πρώτη φορά την είχα δει στο έντυπο του Απριλίου. Δεν μπόρεσα όμως να την δω (παρόλο που είχα πάει στο κατάστημα αλλά πήγα για να δω ένα κινητό) γιατί διάβασα το έντυπο όταν βγήκα από το κατάστημα και επειδή είχα μαζί μου την γάτα (γιατί την είχα πάει για εμβόλια) ήταν δύσκολο να κουβαλιέμαι ξανά μέσα στο μαγαζί. Ενδιαφέρομαι για οθόνη TFT και αν βρω τα λεφτά είναι μια πάρα πολύ ελκυστική πρόταση.
dali13gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Καλύτερα να πας να την δεις από κοντά και να την συγκρίνεις με τις διπλανές της. Εγώ πήγαινα για την ACER που λέει ο φίλος στην αρχή και κατέληξα με την AOC. Βέβαια χωρίς wide και TV-Tuner αλλά με DVI και σαφώς καλύτερη εικόνα.
ababapanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 Δημοσ. 3 Μαΐου 2006 tin agorasa kai egw kai ehw na pw mono kala logia... ine katapliktiki othoni , se katapliktiki timi kai mazi me to tv box poy pira mazi ine san na tin agorasa 200 euro mono. apo tis kaliteres agores mou. krima omos pou den ehei dvi
zosas Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 tin agorasa kai egw kai ehw na pw mono kala logia... ine katapliktiki othoni ' date=' se katapliktiki timi kai mazi me to tv box poy pira mazi ine san na tin agorasa 200 euro mono. apo tis kaliteres agores mou. krima omos pou den ehei dvi[/quote'] mia erwtisi.apo tin eikona tis TV eisai euxaristimenos?exei problima sto gegonos oti einai widescreen?"kovei" panw katw apo tin eikona twn kanaliwn?Euxaristw
ababapanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 to tv box sindemeno me exoteriki kerea mou dinei poli kali ikona , kaliteri apo mia esoteriki karta tv pou ehw( leadtek winfast pro 2000) oso gia tin ali erwtisi , ohi den kovei ikona apo ta plagia
xaotikos Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 Δημοσ. 7 Μαΐου 2006 την πήρε και ένα φιλαράκι, την είδα και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλή οθόνη και σε πάρα πολύ καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά της!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.