Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

einai telio super fovero,poli gelio telio story!!!!

Xeromai poli pou tha sinexisti kai tou xronou,,opos kai xiliades alloi!;-)

To para pente einai gia emena i kaliteri sira fetos (ee meta to kafe)!!!

Δημοσ.

σεβαστη η γνωμη και το γουστο ολων,αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι του βρισκετε.εμενα μου αρεσει περισσοτερο το αλλο με τον φιλλιπιδη,νομιζω λεγεται 50-50.ομολογω παντως πως μια καποια εξυπναδα τη διαθετει το παρα πεντε.

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές βγάζει γέλιο,αν και κάτι όσο το τραβάς σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια αρχίζει να χάνει πιστεύω σε ιδέες και κουράζει.

Μακάρι να αποτελεί εξαίρεση.

Δημοσ.
To επόμενο επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο για φέτος. Η συνέχεια το φθινόπωρο...

Φαινόταν πως το πηγαίνανε και για συνέχεια, γιατί στα τελευταία επεισόδια έχει κάνει κοιλιά με τα άσχετα που βάζουνε μέσα για να γεμίσει ο χρόνος.

Του χρόνου πάντως το βλέπω άπατο...

Δημοσ.

Αν και ψήφισα να συνεχιστεί, προβλέπω ότι θα πρέπει να κάνει παπάδες για να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το αν αρέσει ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Όπως και νά'χει, κανείς δεν μπορεί νομίζω να αμφισβητήσει πως η πένα του Καπουζίδη έφερε μια νότα φρεσκάδας τόσο με το προηγούμενο του σίριαλ όσο και μ' αυτό...

Δημοσ.

Βασικά δεν το είδα όλο το επισόδιο, αλλά την αρχή που είδα δεν μ' αρεσε τόσο. Το περίμενα διαφορετικό. Ίσως έφτασε σε σημείο που δεν έχει να αποκαλύψει πολλά, οπότε επαναλαμβάνει τα ίδια. Όπως και να χει όμως είναι Το Παρα Πέντε..

Και όσο να ναι, μέχρι τώρα γελάσαμε πολύ.. :mrgreen:

Ελπίζω να είναι το ιδιο καλό και του χρόνου αν και φοβάμαι τις σειρές που πηγαίνουν 2η και 3η σεζόν.

Δημοσ.
Προσωπικά θεωρώ το Παρά 5 την καλύτερη σειρά ever (κάτι που παλιότερα έλεγα για τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη).

Η καλύτερη σειρά ever είναι οι "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ" και η διαφορά της με τις επόμενες είναι χαοτικά μεγάλη...

Στις επόμενες θέσεις πάντως βρίσκονται το "ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ", "ΟΙ 3 ΧΑΡΙΤΕΣ", "ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ", "ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" ΚΑΙ "ΤΑ ΒΑΜΜΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ".

Το "ΠΑΡΑ 5" είναι πολυ μακριά από τις παραπάνω σειρές είναι μάλλον υπερεκτιμημένο και έχει κουράσει τελευταία.

Αυτή βεβαίως είναι η γνώμη μου, πολλοί θα διαφωνήσουν αλλά μάλλον οι περισσότεροι συμφωνούν όσον αφορά τους "ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ" ως την καλύτερη σειρά ever.....

Δημοσ.

na po kati...gia osous lene tha paei apato...

eimaste mia koinotita pou exoume prosvasi gia na vlepoume polla sirial tou eksoterikou...opos kai kanoume.... poloi apo mas parakolouthoun pano apo 5...

stin elliniki tileorasi omos pou o mesos katanalotis den exei ti na dialeksei...anamesa se serial o enas vgazei ta matia tou me to ipolipo cast pistevo oti to para5 den tha xasei tou xronou to kino tou

Δημοσ.

Το τι αρέσει στον καθένα ρε πσιδιά είναι αντικειμενικό. Σίγουρα το παρα πέντε έχει πολύ κοινό. Υπήρξαν και άλλες καλές σειρές αλλά το γέλιο που βγάζει η κάθε μία δεν συγκρίνεται. Άλλο χιούμορ στους απαράδεκτους, άλλο στο Είσαι το ταίρι μου και ..άλλο στο παρα 5. Όπως και να χει όμως ευτυχώς να λέμε που υπάρχουν και τέτοιες σειρές αλλιώς θα είχαμε πήξει στους έρωτες και στα μελο που τείνουν να γίνουν σαπουνόπερες...

Δημοσ.

Πάντως παιδιά δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά το πρώτο επισόδιο αρχίζει με τους πέντε να είναι δεμένοι στις ράγες του τραίνου. Άρα κάπως έτσι φαντάζομαι θα κλείσει και ο πρώτος κύκλος επισοδίων.

Εγώ πάντως το βρίσκω απίστευτο που όλο το σενάριο μας το είχε δείξει στην ουσία έκει που αρχίζει το παρα πέντε (με τα κινουμενα σχέδια εννοω). Και όμως κανείς δεν το έδωσε σημασία, ούτε αυτό, ούτε την αρχή του πρώτου επισοδίου.

Καλό ε?

Δημοσ.

Αυτου του επεισοδιου παντως το κορυφαιο σημειο ηταν ο γιος της Θεοπουλας .

Αυτος ωρε ηταν χειροτερος απο τον αρραβωνιαρη της Κορινας στα Εγκληματα ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...