Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το παρακολουθω...και γενικα καμια ελληνικη σειρα...

για το παρα πεντε εχω ακουσει καλα λογια...αλλα ουτε αυτο με εκανε να κατσω να το δω...

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Em_zed το ξερω ωρε .

Εγω ρωταω τι παραπανω ανακαλυψαν στο αρχειο .. , που λογικα , για να μεινουν καγκελο , βρηκαν κατι σοβαρο .

Δημοσ.

Paidia distixws anakoinwthike poia oti tha sinexisti kai defteri sezon alla den pistevw na sinexisoyn me tin idia ipothesi. egw pistevw oti ti sigegrimeni i pothesi tha ti lisoyn fetos kai toy xronoy tha piasoyn alli ypothesi. epeisis an exei kapoios ola ta epeisodia tis seiras as moy stilei private minima poy thelw na ton rwtisw kati sxetiko me ti seira. eyxaristw poly prokatavolika.

Δημοσ.

Pantws eixa paratirisei oti otan i seira itan 70% ypothesi-30% kwmwdia tin eyxaristiomoun pio poly apo to antistrofo

O Kapoutzidis kala tha kanei anti gia mia kwmwida me ixnh mhstyriou na ftiaxei mia seira mystiriou me stigmes geliou

• Moderators
Δημοσ.

Και αφού άρεσε τόσο πολύ αυτό το επεισόδιο, προβλέπω να τρώμε και καμμιά ξεγυρισμένη επαναληψούλα του -την εβδομάδα μετά την πρωτομαγία (;) -πριν μπουμε στο νέο...

Δημοσ.
ego pantos teliosa tis savatogenimenes xtes

poli kali seira.em_zed merikoi den to exoume dei akoma...

Sorry man' date=' είχα την εντύπωση ότι πάνω κάτω ήξερες τι παίζει. :(

Τι μου θύμισες τώρα... Οι ΣΒΤΓΝΜΝΣ μου 'φάγαν 6 κασέτες, 3ωρες+4ωρες αλλά άξιζε τον κόπο. Το θέμα είναι τώρα πως θα τις περάσω σε dvd, αφού τα φωτογραφεία θέλουν 10+20 ευρώ την κασέτα και απλά το αντιγράφουν όπως είναι. Θα γούσταρα να φτιάξω και μενού, και κανά xtra με τις πιο αστείες σκηνές.

[οφτοπικ'] Ξέρει κάποιος κανά καλό πρόγραμμα που να κάνει dvd από vhs?[/οφτοπικ]

Δημοσ.

emena pantos den mou arese to episodio.

ena asteio pou travikse ta prota 20 lepta kai pali mia epanalipsi ton proigoumenon sto allo miso..

Δημοσ.
Sorry man' date=' είχα την εντύπωση ότι πάνω κάτω ήξερες τι παίζει. :(

[οφτοπικ'] Ξέρει κάποιος κανά καλό πρόγραμμα που να κάνει dvd από vhs?[/οφτοπικ]

vasika theleis kai hardware gia na kaneis video capture..an h karta sou exei video in tote kati mporei na ginei..diaforetika prepei na agoraseis "mhxanaki" :D

oso gia programma h pinnacle ksero oti exei poly peira se tetoia programmata..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απίστευτο επισόδιο το χθεσινό..

Πολύ γέλιο :-D :mrgreen: :-D :mrgreen:

Ειδικά το ντύσιμο της Ζουμπουλίας...χαχα

Ξέρει κανείς κανένα site που να δείχνει trailer της σειράς για την επόμενη εβδομάδα? Ή γενικά καμιά καλή σελίδα που να αναφέρει για τους 5 και να έχει και πλούσιο υλικό.. ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

2 μεινανε ετσι κι αλλιως...Το ενα εχει σιγουρα γυριστει οποτε το αλλο προλαβαινουν σιγουρα μεχρι την αλλη Δευτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...