Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και κάτι άλλο.... Πρωσωπικά την αίσθηση του ελληνικού κοινού για το τι ειναι καλό και τι όχι την θεωρώ άθλια... Οπότε όταν μου λέει κάποιος ότι το βλέπουν 3 εκατομμύρια..για εμένα αυτό είναι μείον και όχι συν...καθώς 3 εκατομμύρια έβλεπαν και Big Brother, Fame Story, Bar, Dream Show, το άλλο με τη Ναζλί και χίλια δυο άλλα σίριαλ και εκπομπές που IMHO τα θεωρώ κάτω του μετρίου... Δεν έβλεπα να βλέπουν 3 εκατομμύρια ΦΑΚΕΛΟΥΣ του Παπαχελά ή Κούλογλου, τις οποίες θεωρούσα πολύ καλές και ψαγμένες εκπομπές...

eno p.x. to amerikaniko koino vlepei mono psagmenes seires..thn paris na pshnei kotopoula, americans next idol 32 diaforetika survivor...kai na mhn po oprah klp giati tha gelasei kai to pardalo katsiki..

einai aplo...h thleorash pantou etsi einai...opoios nomizei oti einai poly xamhlou epipedou, einai aplo, discovery channel, national geographic kai ekei pragmatika den ksekolas...& den ta "prizei" me arnhtika sxolia se 1 seira pou katalavame oti den tou aresei... ;)

P.S. steve den to leo mono gia sena, mhn to pareis prosopika...

Δημοσ.
eno p.x. to amerikaniko koino vlepei mono psagmenes seires..thn paris na pshnei kotopoula' date=' americans next idol 32 diaforetika survivor...kai na mhn po oprah klp giati tha gelasei kai to pardalo katsiki..

einai aplo...h thleorash pantou etsi einai...opoios nomizei oti einai poly xamhlou epipedou, einai aplo, discovery channel, national geographic kai ekei pragmatika den ksekolas...& den ta "prizei" me arnhtika sxolia se 1 seira pou katalavame oti den tou aresei...

P.S. steve den to leo mono gia sena, mhn to pareis prosopika...[/quote']

No hard feelings!! Μα κανείς δεν είπε ότι το αμερικάνικο κοινό δεν βλέπει βλακείες!! Μέσα σε όλα αυτα που είπεσ να προσθέσω Τολμη και Γοητεία... ΑΛΛΑ βλέπει και αυτά που ανέφερα εγώ, τα οποία είναι αντικειμενικά καλοφτιαγμένες σειρές και αυτό φαίνεται από την απήχηση που έχουν και σε άλλες χώρες εκτός της Αμερικής! Και όπως και να το κάνουμε ρίχνουν και κάποιο διαφορετικό χρήμα για να βγει αυτό που βγαίνει... Μιλάμε για άλλο budget. Θα μου πεις έχουν και 10αδες εκατομμύρια κοινό να τους υποστηρίζει... Όμως αφου έχω την επιλογή γιατί να μη διαλέξω το καλύτερο..?? Μπορεί η προσπάθεια του Παρά 5 και του κάθε Παρά 5 να είναι εξαιρετικά αξιόλογη για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά νομίζω απέχουμε πολύ σε όλους τους τομείς (ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες, χρήματα κλπ, κλπ) από τους αμερικανούς...

Δημοσ.

Arnoume na dextw pws ftaiei to badget...

Ante gia to Smallville,ante gia to 24,ante gia to Lost kai to Prison Break(diladi ti fovero badget exei to Prison Break)

To Law and Order exei apagoreutiko badget?To Southpark exei apagoreutiko badget?To Friends(EKTOS TWN MISTHWN TWN ITHOPOIWN) eixe apagoreutiko badget?

Δημοσ.

sigoura apla me enoxlei na sxoliazete mia poly kalh seira symfona me megalo pososto thletheaton apo 1 merida anthropon pou oute kan thn vlepoun!!!

den thimamai an eisai esy file h kapoios allos pou thn eide 5 oloklhra lepta kai exei kai apopsh!!!

Den leo kai ego griniazo sto topic tou lost p.x. alla vlepo kathe epeisodio kai meta tous ta xono :D :D

P.S. pisteyo oti h idea tou senariou (aneksartitos ton asteion klp)kai genika to senario tha mporouse kalista na stathei se amerikanikh seira, me pio holywood style fysika ;)

Δημοσ.
Λειπει ομως η επιλογη "μου αρεσει αλλα θελω να τελειωσει φετος - πριν το βαρεθω" :mrgreen:

Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ όταν είδα την δημοσκόπηση:)

Δημοσ.
Λειπει ομως η επιλογη "μου αρεσει αλλα θελω να τελειωσει φετος - πριν το βαρεθω" :mrgreen:

Τότε να μπει και η επιλογή "Δεν μου άρεσει αλλά θέλω να συνεχίσει - μπορεί αργότερα να μου αρέσει" :-P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους, μετά από 2 σχετικά αδιάφορα επεισόδια το χθεσινό -προσωπικά- με αποζημίωσε και με το παραπάνω. Το όλο σκηνικό με τα ζευγάρια ήταν απλά θεϊκό και με έκανε, μετά από πολύ καιρό, να γελάσω με το παρα5. Η Σμαράγδα για άλλη μια φορά απίστευτη ακόμα και στο ρόλο της dyke. Όλα τα λεφτά η σκηνή στο κανάλι που βλέπει την ξαδέλφη ως βοηθό του μάγου και καλά, και λέει με βαριά φωνή, καλό κομμάτι.. :)

O Σταυριανίδης φίλτατη πασχαλιά, απ'ότι μάθαμε ήταν αδελφός αυτού που σκότωσε την κοπέλα και πιθανόν, ή μάλλον, πολύ πιθανόν να γνώριζε και αυτούς που τον δηλητηρίασαν. Τώρα το αν κάνανε μαζί "μπίζνες" ή όχι δε το 'χω πιάσει. Τώρα το τι είδαν στα αρχεία θα το μάθουμε την επόμενη, ελπίζω, Δευτέρα.

Υ.Γ. Ψηφίζω μου αρεσει αλλα θελω να τελειωσει φετος - πριν το βαρεθώ.

Δημοσ.

2η σερι εβδομαδα που ηταν επιλογη μου να μην το δω και 2η σερι εβδομαδα που ουτε καν με στεναχωρησε το γεγονος οτι το εχασα.ΑΠλα εχασα το ενδιαφερον μου για την σειρα

Δημοσ.

teleio teleio teleio :P

gelasa apisteuta sto skoiniko me ta zeugaria :P

htan tromeroi h ntalia kai o spuros eidika!!!

kai egw elpizw na doume thn sunexeia thn deutera :D

makari na teleiwsei fetos...

fobamai pws tha xasw kai egw to endiaferon mou an perimenw ena oloklhro kalokairi na luthei ena musthrio !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...