Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

geia sas :)

eimai kainouria sto forum kai kathws koitousa ta topics epese to mati mou

sthn agaphmenh mou seira :)

omologw pws einai to prwto forum pou blepw kai exoun arnhtika sxolia gia to para pente pera apo tis epanalhpseis fusika pou kai emena me kourasan :)

Den kserw an einai h ksenolatreia pou mas kanei na snomparoume kateutheian kati ellhniko omws kalo einai na riksoume ligo thn muth mas kai na arxisoume na pisteuoume pws kai emeis kanoume kapoia aksiologa pragmata ... (auto phgaine gia tous users pou eipan pws den parakolouthoun elhnikes seires no hard feelings fusika!)

mou fainetai epishs periergo na aresoun oi sabbatogennhmenes mia seira pou an kai emena proswpika mou arese polu alla sto koino oxi perissotero apo to para pente pou einai men tou idiou senariografou kai olh h ellada exei ksetrelathei ..

pithanotata oxi osoi mpainoun se auto to forum..

sta mona arnhtika sxolia pou tha sumfwnhsw einai h koilia pou ekane h seira logo epanalhpsewn kai auto einai kathara ftaiksimo tou mega kai oxi twn hthopoiwn h tou senariou apla giati to mega bgazei xrhmata kai to sumferei na to sunexisei kai tou xronou kati pou apo oti exw mathei briskei antithetous tous hthopoious kai ton kapoutzidh...

oson afora to senario tis atakes ktl... egw ta briskw ola uperoxa :)

einai kati entelws diaforetiko apo ta dedomena pou eixame ws twra!

den lew kalo to 50-50 omws sthrizetai apla kai mono stous hthopoious an htan alloi sthn thesh tous tha patwne... giati to senario filika zeugaria ktl exei polu forethei .. (blepe kai oi pantremenoi exoun psuxh..)

sumplhrwnw pws apo oses ellhnikes kai ksenes seires exw parakolouthisei einai h monh pou me exei kleisei mesa tis deuteres kai me kanei na perimenw na perasei h bdomada gia na mathw thn sunexeia!!

btw mou aresei na mathainw ti tha ginei omws meta niwthw pws mou xalaei thn xara ths ekplhkshs ekeinh thn stigmh :(

elpizw na mhn egina kourastikh :)

byeeee :)

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kalos mas irthes Syberia sto Insomnia!!!!:D:D

Κερδίζω κάτι, εκτός της αυτοεκτίμησής μου, που δεν έχω δει ούτε ένα ολόκληρο επεισόδιο και αθροιστικά άντε 2;

Ego ti kerdizo pou katevasa ola ta episodeia gia mia fili kai ta exo sto pc mou alla exo dei mono ta 5 prota lepta tou protou episodeiou (ginotan kati me ena treno???) kai meta to ekleisa giati mou fanike xazo to xioumor pou eixe os tote, opos episis kai to tragoudaki sto intro?? :D

Gia na po kai tou stravou to dikio AN eixa polyyyy xrono mporei na kathomoun na ta do...alla eimai disekatomyria xiliometra makria apo auto

oses ellhnikes kai ksenes seires exw parakolouthisei einai h monh pou me exei kleisei mesa tis deuteres kai me kanei na perimenw na perasei h bdomada gia na mathw thn sunexeia!!

Genika eimai tis apopsis oti giati na do to para 5 eno o theios mporei na steilei toso petyximenes komikes (Friends, Joey, The Office), dramatikes (Desperate Housewives, Lost, Prison Break), drasis (24) seires apo tin Ameriki??...:D:D

Δημοσ.

Γιατί νομίζω ότι ακριβώς επειδή είναι η πιο πετυχημένη σειρά (σε θέμα τηλεθέασης) στην τηλεόραση κάποιοι που αρέσκονται να δηλώνουν ενάντια στο κατεστημένο και κόντρα στο ρεύμα απορρίπτουν κάτι από τα πρώτα 5 λεπτά; Ή, ακόμα χειρότερα, χωρίς να το έχουν δει καθόλου;

Νομίζετε ότι είναι σωστό; Εγώ νομίζω ότι πρώτη φορά βλέπω σε σειρά 5 χαρακτήρες τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους, τόσο πραγματικούς, κι όμως τόσο δύσκολο να μην μπορεί κάποιος να συσχετιστεί με τουλάχιστον έναν από αυτούς...

Πιστεύω ότι ακόμα και με τις υπερβολές που κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχουν στους βασικούς χαρακτήρες, ακόμη και αυτό καθαυτό το παίξιμό τους, τους νοιώθω πιο πραγματικούς από ότι σε οποιοδήποτε άλλο σήριαλ.

Δημοσ.

Genika eimai tis apopsis oti giati na do to para 5 eno o theios mporei na steilei toso petyximenes komikes (Friends' date=' Joey, The Office), dramatikes (Desperate Housewives, Lost, Prison Break), drasis (24) seires apo tin Ameriki??...:D:D[/quote']

"joey"?? omg omg omg e oxi kai to joey steve, pano pou me eftiakses me to the office...makran kalyterh to para pente..re paidia ayto to prison break toso kalo einai??? telos offtopic...

• Super Moderators
Δημοσ.

Πληροφορήθηκα -εντελώς αναρμοδίως- ότι η σειρά θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά. Το γεγονός ότι το MEGA προγραμματίζει το επόμενο καινούργιο επεισόδιο για μετά το Πάσχα, σε συνδυασμό με το ότι από τέλος Μαϊου τα κανάλια ξεκινάνε θερινές διακοπές μέχρι μέσα Σεπτέμβρη, με κάνει να υποψιάζομαι ότι οι πληροφορίες μου είναι σωστές.

Δε νομίζω να κλείσουν την υπόθεση σε 4 (ή 2 αν ισχύσει το δεκαπενθήμερο διάστημα προβολής) επεισόδια και σιγά μην αφήσει το MEGA να του ξεφύγει τέτοια επιτυχία με μόνο 24 επεισόδια.

Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η εκμετάλευση της επιτυχίας. Βλέπω τους πρωταγωνιστές να συνεχίζουν να τρώνε ψωμάκι από τους ρόλους αυτούς χρόνια μετά τη λήξη της σειράς (παράδειγμα ανάλογο ο Παρτσαλάκης που κάνει ένα κάρο διαφημίσεις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές πατώντας στο ρόλο του οδοντιάτρου από τους Απαράδεκτους)

Κρίμα αν το τραβήξουν και δεύτερη σεζόν, γιατί θα ξεχειλώσει μια ήδη τραβηγμένη ιστορία. Μακάρι να διαψευστώ.

Δημοσ.

Tha sumfwnhsw apoluta me ton DimAslan

an den deis kati pws mporeis na to krineis ? :)

kalutera osoi exoun agnoia epi tou thematos na lene thn apopsh tous

shmeiwnontas dipla thn frash "upothetwntas!"

kai Steven mporw na skeftw pollous logous na katseis na deis to para pente :P

kalhmeraaaa :)

Δημοσ.
Γιατί νομίζω ότι ακριβώς επειδή είναι η πιο πετυχημένη σειρά (σε θέμα τηλεθέασης) στην τηλεόραση κάποιοι που αρέσκονται να δηλώνουν ενάντια στο κατεστημένο και κόντρα στο ρεύμα απορρίπτουν κάτι από τα πρώτα 5 λεπτά; Ή' date=' ακόμα χειρότερα, χωρίς να το έχουν δει καθόλου;

Νομίζετε ότι είναι σωστό; Εγώ νομίζω ότι πρώτη φορά βλέπω σε σειρά 5 χαρακτήρες τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους, τόσο πραγματικούς, κι όμως τόσο δύσκολο να μην μπορεί κάποιος να συσχετιστεί με τουλάχιστον έναν από αυτούς...

Πιστεύω ότι ακόμα και με τις υπερβολές που κάποιοι θεωρούν ότι υπάρχουν στους βασικούς χαρακτήρες, ακόμη και αυτό καθαυτό το παίξιμό τους, τους νοιώθω πιο πραγματικούς από ότι σε οποιοδήποτε άλλο σήριαλ.[/quote']

kai ego mporo na po oti epidi einai epitiximeni to wow factor einai pio megalo kai oloi viazonte na akolouthisoune tin moda oste na anikoune kai afti stin megali omada pou vlepei para 5 :)

Δημοσ.

O kathenas mporei na pei oti thelei fusika :)

apla den katalabainw giati na thewrithei moda mia kalh seira sthn thleorash ?

eidika an skefteis pws ta proswpa pou prwtagonistoun einai kati san anti cool :P

egw pisteuw pws apla exei aggiksei tous perissoterous akribws giati den moiazei me tpt pou einai ths modos :)

Makari na deiksei neo epeisodio thn deutera giati an oxi tote sigoura paei gia deuterh season :(

Δημοσ.
>                ,'``.._   ,'``.
             :,--._\,:,._,.:       All Glory to
             :`--,''   :`...';\      the HYPNO TOAD!
              `,'       `---'  `.
              /                 :
             /                   \
           ,'                     :\.___,-.
          `...,---'``````-..._    |:       \
            (                 )   ;:    )   \  _,-.
             `.              (   //          `'    \
              :               `.//  )      )     , ;
            ,-|`.            _,'/       )    ) ,' ,'
           (  :`.`-..____..=:.-':     .     _,' ,'
            `,'\ ``--....-)='    `._,  \  ,') _ '``._
         _.-/ _ `.       (_)      /     )' ; / \ \`-.'
        `--(   `-:`.     `' ___..'  _,-'   |/   `.)
            `-. `.`.``-----``--,  .'
              |/`.\`'        ,','); SSt
                  `         (/  (/

Δημοσ.
Γιατί νομίζω ότι ακριβώς επειδή είναι η πιο πετυχημένη σειρά (σε θέμα τηλεθέασης) στην τηλεόραση κάποιοι που αρέσκονται να δηλώνουν ενάντια στο κατεστημένο και κόντρα στο ρεύμα απορρίπτουν κάτι από τα πρώτα 5 λεπτά; Ή, ακόμα χειρότερα, χωρίς να το έχουν δει καθόλου;

Καμία φορά μετράει και η πρώτη εντύπωση που αποκομίζει κάποιος από κάτι που βλέπει.. Δεν λέω ότι αυτή η εντύπωση είναι και η σωστή...υπάρχει πιθανότητα να κάνω και λάθος και να είναι η καλύτερη σειρά του αιώνα... ΟΜΩΣ η πρώτη εντύπωση που αποκόμισα δεν ήταν θετική.. Μου φάνηκε μια ακόμη κωμική σειρά από αυτές που βγαίνουν κάθε χρόνο και που τα αστεία τους δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όταν θα βαριέμαι θα δω 24... Το καλοκαίρι που θα ξύνομαι μπορεί να κάτσω να δω μερικά επεισόδεια...:)

Και κάτι άλλο.... Πρωσωπικά την αίσθηση του ελληνικού κοινού για το τι ειναι καλό και τι όχι την θεωρώ άθλια... Οπότε όταν μου λέει κάποιος ότι το βλέπουν 3 εκατομμύρια..για εμένα αυτό είναι μείον και όχι συν...καθώς 3 εκατομμύρια έβλεπαν και Big Brother, Fame Story, Bar, Dream Show, το άλλο με τη Ναζλί και χίλια δυο άλλα σίριαλ και εκπομπές που IMHO τα θεωρώ κάτω του μετρίου... Δεν έβλεπα να βλέπουν 3 εκατομμύρια ΦΑΚΕΛΟΥΣ του Παπαχελά ή Κούλογλου, τις οποίες θεωρούσα πολύ καλές και ψαγμένες εκπομπές...

Δημοσ.

δηλ τωρα καθε 2η βδομαδα θα εχει;;;

και περιμενα χτες να τελειωσει η βλακεια με την ναζλι.

τεσπα, το χαλασαν κι αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...