Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ "τα σύνορα της αγάπης" έσπαγαν τα κοντέρ το καλοκαίρι και ....ξαφνικά, πάτος.

Μήπως.. λέω εγώ... μήπως επειδή το καλοκαίρι ήταν η μοναδική σειρά που δεν προβαλόταν σε επανάληψη;

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Oxi,ola,check out 24....

Dude, ειπαμε, αυτο ειναι ...προβλεψιμο!!! :lol:

Προσωπικα θα ξανασχοληθω με ελληνικες σειρες οταν παιξουν πραγματικοι ηθοποιοι σε αυτες. Και οταν το σεναριο θα με τραβηξει. Και οταν υπαρχει μια υποτυπωδης αισθητικη που σου δινει την εντυπωη παραγωγης που δεν μπορει να γινει απο ενα μονο ατομο με καμερα... Το αν δεν διαθετουμε τετοια στοιχεια στις ελληνικες υπερ-παραγωγες μας, δε σημαινει οτι μια σειρα που ερχεται πρωτη στις προτιμισεις αυτων που βλεπουν τετοιες παραγωγες ειναι και ποιοτικη.

Εχω να δω ελληνικη σειρα απο τους Απαραδεκτους. Το παρα πεντε με αναγκασαν να το δω καποιες φορες, ειχα και την περιεργεια με την αβαντα που του γινεται. Δε βλεπω σε τι διαφερει απο την υπολοιπη σαβουρα των μοντερνων ελληνικων σειρων.

Ως χωρα παμε καλα στην σατιρα, το τελευταιο ΑΜΑΝ ηταν πολυ καλο. Ας ριξουν εκει το βαρος καλυτερα...

Δημοσ.

Kai opws synithizw na lew...pasxoume apo idees...den mporw na dextw oti to Law&Order exei apagoreutika exoda gia Ellada kai oti to kalytero dikastiko elliniko proion einai to 'Me sygxwreite kyrie proedre" prin 20 xronia stin ET2

Δημοσ.

Τη σειρά την είδα για 5-10 λεπτά και δεν άντεξα παραπάνω. Εκτός απο τα τετριμμένα -τραγικά- αστεία (όσο αστείο μπορεί να είναι πλέον το θέαμα απο ενα παρδαλό συρφετό απο φουστράκια και χοντρές που τσιρίζουν) αυτό που με ενόχλησε αφάνταστα και το έχω δεί και σε κάποιες άλλες ελληνικές σειρές είνα το εξής:

Αν θέλετε να δώσετε ενα 'πολύ ωραίο στυλ' αλλα είσαστε είτε πενιχρών οικονομικών είτε πενιχρής φαντασίας βρέθηκε η λύση, αντί για 30 frame/sec μειώνεται τον αριθμό στα 10 πχ. Ο τύπος που θα γελάει με τη χοντρή κυρία που φορόντας ροζ κασκόλ, παρεό και γούνα πέρδεται ωριώμενη μπορεί να το θεωρήσει σαν εναν αέρα 'ποιοτικού στυλ', εμένα με ζάλισε...

Δημοσ.

vlachaquito κανονικά πρέπει να κρίνεις μια σειρά αντικειμενικά και με βάση την δική σου γνώμη, όχι τι αρέσει στους άλλους.

Δημοσ.

Oxi,katholou psemata,emena mou kanei entypwsi pou den ton vlepei o kosmos edw mesa...

Ston kyklo mou to vlepei toulaxiston to 90% kai OXI den einai tipota kammena paidia...Episis min xexnate,toulaxiston apoti exw paratirisei,tetoies seires travane kyriws koritsia kai edw mesa den eimaiste akrivws kai to Lykeio Ellinidwn

Koitaxte,meta apo toso kairo ofeilw na omoligw pws 1-2 fores pou toxasa teleutaia den mporw na pw oti epatha steritiko.PLeon egw porswpika DEN tha katsw mesa gia na to dw,parolauta AN eimai mesa tote SIGOURA tha to dw

Kai kati allo,re mpagasides,eiste sigoura eilikrineis?Giati exw tin aisthisi pws gia na pane pkontra sto reuma polloi lene oti toxoun dei 1-2 fores enw stin ousia to parakolouthoun kanonika?

Δημοσ.

μαζί με το 50-50 είναι οι μοναδικές σειρές που παρακολουθώ στην TV:)

πιστεύω οτι το παρα 5 βγάζει πιο πολύ γέλιο :lol: :lol:

έχει καλές ατάκες με τις οποίες γελάω αρκετά:mrgreen:

είναι μια απο τις καλές κωμικές σειρές που έχουμε δει στην Ελληνική TV και καταφέρνει να σε κρατάει σε αγωνία για το επόμενο επεισόδιο

αυτές τις συνεχείς επαναλήψεις να μην είχε το mega θα ήταν καλύτερα:roll:

και ομολογώ οτι τα πρώτα αρνητικά σχόλια τα διάβασα σε αυτό το forum (μη με παρεξηγήσετε, μια διαπίστωση εκανα :) )

είπα κ εγώ δεν γίνεται να βλέπει όλη η Ελλάδα την σειρά...

Δημοσ.

Κερδίζω κάτι, εκτός της αυτοεκτίμησής μου, που δεν έχω δει ούτε ένα ολόκληρο επεισόδιο και αθροιστικά άντε 2; Μια και μιλάμε για κωμωδίες, νομίζω ότι είναι δύσκολο πια να προκαλέσει κανείς πηγαίο και αυθεντικό γέλιο. Είναι, όμως, εύκολο να ξεγελάσεις τον κόσμο...

Δημοσ.
Κερδίζω κάτι, εκτός της αυτοεκτίμησής μου, που δεν έχω δει ούτε ένα ολόκληρο επεισόδιο και αθροιστικά άντε 2; Μια και μιλάμε για κωμωδίες, νομίζω ότι είναι δύσκολο πια να προκαλέσει κανείς πηγαίο και αυθεντικό γέλιο. Είναι, όμως, εύκολο να ξεγελάσεις τον κόσμο...

Μια απο τα ιδια φιλε, σε ΟΛΑ που λες. Κι εγω μονο αθροιστικα ζητημα να βγαινουν 2 επεισοδια. Δεν εχει νοημα να δω παραπανω...

Δημοσ.

και 'γω που νόμιζα ότι ήμουν 100% καμένος,ώσπου ανακάλυψα

το παρά 5 .είναι το αγαπημένο μου θρίλερ.

-Μα,είναι κωμωδία!

-έτσι όπως παίζουν?σκάβουνε στο πάτο.

Δημοσ.
PLeon egw porswpika DEN tha katsw mesa gia na to dw,parolauta AN eimai mesa tote SIGOURA tha to dw

Ακριβως ετσι κι εγω.

Giati exw tin aisthisi pws gia na pane pkontra sto reuma polloi lene oti toxoun dei 1-2 fores enw stin ousia to parakolouthoun kanonika?

Snob syndrome :P

Δημοσ.

Ενημερωτικά πάντως όποιος θέλει να παρακολουθήσει νεο επεισόδιο ζήσε Μάη μου..... όπως ανακοίνωσε το mega νέο επεισόδιο την 1η Μαίου!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...