Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pantos sthn arxh tsantistika me ayta pou egrapses giati sou epanalanvano den mporeis na isopedoneis mia seira pou thn vlepoun 3 ek ellhnes thn evdomada, alla meta diavazontas to sxolio sou gia tis magisses katalava oti den exeis kai fovero talento sthn kritikh

gia tetoia tsantila milame :D :D krathse eos kai 2 deyterolepta, mavros egina :D :D :D

Vlepo polla xronia amerikanikes seires kai ksero ti paizete para poly kala sthn amerikanikh agora...den vlepo toso poly kinhmatografo logo fortou ergasias & etsi to exo riksei stis seires pou einai misaora ante 45 lepta..ara ksero kai thn agora kai tous senariografous...

As to stamathsoume omos giati edo kai 2-3 topic sou apantas mono se emena eno ego prospatho na proxorhso me thn seira...efoson den sou aresei eipes thn gnomh sou, sevasth, teleiose, yparxoun paaaara polla topic se ayto to forum na asxolitheis..

Kana allo spoiler tora ?? :D :D

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Hmm ligo koulo to vlepo..pantos sigoura o enas ths fotografias einai o stavrianidis o allos logika tha einai o drapeths..alla giati toso tromo otan ton koitaksan oi 2 kopeles??mhpos ton kseroun??

Ναι σίγουρα ο ένας της φωτογραφίας ήταν ο Σταυριανίδης, τώρα για το ποιόν είδαν στο δώματιο πιστεύω πως είναι κάποιος που γνωρίζουν και οι δυό.... απο την έκπληξη στα μάτια τους

Δημοσ.

Aς το διορθωσω κι εγω τοτε :) Στανταρ ο ενας ειναι ο Σταυριανιδης παντως.

Moλις εδειξε τη φωτο νομιζα πως ηταν σκηνη απο τα "Κουρελια τραγουδανε ακομα" :P

Δημοσ.

Δεν την παλεύω με αυτή τη σειρά παρόλο που γνωρίζω ότι αρέσει. Βαριέμαι να περιμένω 2-3 ατάκες για να γελάσω ακολουθούμενες από κάποια "συγκινητικά" διαλείμματα και ανθρωπιστικά μηνύματα για ποικιλία, και όλα αυτά, στα πλαίσια ενός "καθηλωτικά ανατρεπτικού" σεναρίου τύπου αστυνομικού μυθιστορήματος που εκτοξεύει την αγωνία-ξενέρα στη ύψη... μέχρι το επόμενο επεισόδιο! Τουλάχιστον, στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" γελούσαμε απλά και μόνο βλέποντας τους απείρως γραφικότερους και διασκεδαστικότερους χαρακτήρες.

Δημοσ.
Τουλάχιστον, στο "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή" γελούσαμε απλά και μόνο βλέποντας τους απείρως γραφικότερους και διασκεδαστικότερους χαρακτήρες.

Αχ, αυτό το "μωρή..." θα μείνει αξέχαστο μου φαίνεται. Προσωπικά την θεωρώ την 2η πιο ολοκληρωμένη σειρά του συγγραφικού δίδυμου -με πρώτη τους Στάβλους season1- με ένα από τα πιο απίστευτα σενάρια τηλεοπτικής σειράς. Δυστυχώς όμως όπου λαλούν πολλά κοκόρια...

Όσο αναφορά το παρα5 -αρχικά "Στο ασανσέρ"- θεωρώ ότι είναι από τις πιο καλές κωμωδίες που έχουν γίνει τελευταία -και ας μην φτάνει τα επίπεδα σειρών που έχουν ήδη αναφερθεί-, με αξιοπρεπέστατο σενάριο, γέλιο άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, συμπαθητικές ερμηνείες, 'ντάξει τι περιμένατε..

Το μυστήριο απλά συμπληρώνει το όλο πακέτο και το κανει λίγο πιο ενδιαφέρον. Δεν θα ήθελα με τίποτα να το δω και δεύτερη χρονιά, -ήδη έχει αρχίσει να χαλαρώνει θαρρώ- να σας θυμίσω την απαράδεκτη δεύτερη χρονιά των στάβλων, την μπερδεμένη δεύτερη χρονιά των 2ξένων..

Προσωπικά, προτιμώ την πρώτη δουλειά του "σπύρου" η οποία μου προκαλεί υστερικά γέλια, κάθε μα κάθε φορά που την βλέπω.

- Έχει επιχειρήσεις στο Capetown

- Α, έχω γνωστούς εκεί.

- Ναι; Ποιους;

- Τον αρχισυντάκτη, ένα φωτογράφο και δύο κορίτσια που γράφουν τα κοσμικά.

Bia rulez! :)

• Moderators
Δημοσ.
Εμενα εκει μ'αρεσε η χαζη βοηθος που βγηκε βουλευτινα .

Παιζει καπου τωρα ?

Στο 50-50. Με αρκετούς τόνους χαμηλότερη φωνή...

Γνώμη μου: αυτή, η "Σούλα", ο "Xοσε" και ο "Λαζάρου" έκαναν τους καλύτερους ρόλους τους στις Σαββατογεννημένες.

Δημοσ.
... η "Σούλα", ο "Xοσε" και ο "Λαζάρου" έκαναν τους καλύτερους ρόλους τους στις Σαββατογεννημένες.

Χαλαρά... Εγώ θα πρόσθετα και την μπία, μιας και η ερμηνεία της ραντου πιστεύω οτι είναι άξια βραβείου.. ποιου ακριβώς δεν ξέρω, πάντως ένα κάτιτις θα 'πρεπε να το πάρει γι' αυτό τον ρόλο που της πηγαίνει γάντι. Και αυτός της Σούλας ήταν κουτί για την σχίζα, αν και σχετικά άγνωστη τότε, κρίμα που φέτος ξέπεσε σαυτό το άγευστο σήριαλ.

Σήμερα ο Λαζάρου έγραψε, που άλλαζε στυλ, με αποκορύφωμα το θεικό (όπου Κ Καίτη):

Λ (μπαίνει στην τάξη με all black style): Γεια, τι χαμπάρια;

Κ: Λαζάρου;

Λ: Yes?

K: Βγες !

Οι σαββατο... θα πάρουν την θέση τους ως dvd (κάποια στιγμή) στο ράφι, ακριβώς δίπλα από το σαγαπω μαγαπάς... Η καλύτερη θεραπεία γέλιου!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακολουθώ το "Στο Παρά 5'" από την αρχή και έχω την εντύπωση ότι η σειρά έχει κάνει φανερή κοιλιά.

Θα μπορούσα να αναφέρω αρκετά παραδείγματα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η αναφορά σε επεισόδια που έχουν ήδη παιχτεί λογίζεται ως spoiler για όσους θέλουν να δουν αργότερα τη σειρά.

Πάντως, το χειρότερο για εμένα, ως γενική τοποθέτηση, είναι ότι μία ιδέα που πήγαινε για μισή, "δυνατή" σεζόν τώρα κινδυνεύει με τις επαναλήψεις και τη μετατροπή της σε δεκαπενθήμερη να "τραβήξει" με το ζόρι και δεύτερη χρονιά.

Είναι κρίμα για τον Καπουτζίδη, που έγραψε ως "Χοσέ" να μετατρέπει, ειδικά τους δεύτερους ρόλους, σε καρικατούρες.

Ελπίζω ότι με τον λίγο extra χρόνο που έχει τώρα να δείξει σημάδια ανάκαμψης.

Δημοσ.

Egw pisteuw pws i koilia pou oloi anaferoume einai apolytws fysiologiki(xaxa,les kai leme gia basket einai...) kai den yparxei seira ellhniki i xeni (SYMPERILAMBANOMENWN twn Savvatogennimenwn) pou na pige mia season treno EFOSON milame gia seires me kentriki ypothesi(kai oxi autoteli,styl Aparadektoi)

Auto pou kata tin gnwmi prepei na kanei o Kapoutzidis einai na dwsei kati na kratisei ton kosmo on tracks.Kaka ta psemata 26 episodeia me asteia kai ligo ypothesi den ginetai,arxizei na elanalambanetai.Auto pou prepei na kanei twra einai ypothesi me liga asteia

Δημοσ.

Απο τοτε που ο Καπουτζιδης ασχοληθηκε και με αλλα πραγματα εκανε κοιλια το σιριαλ. Λογικο δεν μπορεις να κανεις δυο πραγματα ταυτοχρονα.

Ελπιζω μετα την Γιουροβισιον να δουμε κανα καλο επεισοδιο στο παρα 5.

Θυμαμαι παλια που βλεπαμε τρεισ και ο κουκος τις Σαββατογεννημενες και μας κοροιδευαν και τωρα με το παρα 5 δικαιωνομαστε. Ολοι τις βλεπουν!

Για τις φημες που ακουγονται για αποχωρησεις ξερετε τιποτα? Γιατι να την πω την αληθεια μου δεν νομιζω να συνεχισει του χρονου..

Δημοσ.

Εδώ "τα σύνορα της αγάπης" έσπαγαν τα κοντέρ το καλοκαίρι και ....ξαφνικά, πάτος. Μετά από λίγο, όλα καταντούν βαρετά. Έξυπνοι οι ΑΜΑΝ που εμφανίζονται μια στο τόσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...