Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να πω ενημερωτικα - απο οτι γνωριζω - οτι το ''Εκεινες κ'εγω'' ηταν κ παλιοτερα σειρα , οπου τον ρολο του Δογγανου τον επαιζε ο Κωνστανταρας ( ο οποιος κατ'εμε ηταν ο καταλληλος ανθρωπος στην καταλληλη θεση ) .

Δεν εχει τυχει να δω ποτε αυτη την σειρα -σε καποια εκπομπη αναπολησης - αλλα την εχω ακουστα .

Δημοσ.

να προσθέσω οτι το κόκκινο δωμάτιο είναι επίσης μια κωμωδία με φανταστικές ατάκες , ειδικά το επεισόδιο με το μέντιουμ είναι για πολλές επαναλήψεις

Δημοσ.
εμμ...Απαράδεκτους έχει δει; Της ελλάδος τα παιδιά; Δύο ξένοι; Εγκλήματα; Το παρα πέντε σου φαίνεται καλύτερο από αυτές τις σειρές; Γιατί αν είναι έτσι, να το δω οπωσδήποτε.

Οι απαράδεκτοι έπαιζαν όταν πήγαινα δημοτικό, οπότε ελάχιστα θυμάμαι :mrgreen: ... Της Ελλάδος τα παιδιά και Εγκλήματα έβλεπα χωρίς να χάνω επεισόδιο. Από το Δύο Ξένοι είχα δει μόνο μερικά επεισόδια.

Δημοσ.

Η σειρα μου φαινεται μια ανιαρη επαναληψη δηθεν κουλ αστεισμων απο χαρακτηρες προχειρα δουλεμενους. Οι ερμηνειες ενοχλητικα αταλαντες. Ειδικως η ταση να παρουσιαζουνε ως φοβερα φαινομενα "τρεντο"ηλικιωμενες με ενοχλει αφορητα.

Απαραδεκτοι, Μεν και Δε, ακομη και Κωνσταντινου και Ελενης λογω χημειας αναμεσα στην ανταλλαγη των πρωταγωνιστων, βλεποντουσαν.Δυστυχως το καλυτερο κατ'εμε, το Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη, σταματησε προωρα.

Απο αυτα που παιζονται σημερα, μονο τις Μαγισσες μπορω να δω, γιατι ειναι καλογυρισμενο[αν και ορισμενες σκηνες το παρατραβανε σε διαρκεια], δεν αναλωνεται σε καθημερινη προβολη και φθορα, και μου αρεσει ο τροπος που ξεμπροστιαζει αδιστακτες γυναικες να κανουν τα απιστευτα, πιστευοντας ομως πως τα μαγιοκλικια εφεραν το αποτελεσμα και οχι οι μηχανοραφιες τους. Μακαρι να το καταλαβαιναν και τα ζωντοβολα που προμηθευει η συγγραφεας του βιβλιου με ματζουνια για τα οποια πληρωνουν τρελα ποσα.

Δημοσ.

Απαραδεκτοι' date=' Μεν και Δε, ακομη και [b']Κωνσταντινου και Ελενης[/b] λογω χημειας αναμεσα στην ανταλλαγη των πρωταγωνιστων, βλεποντουσαν.

Dude...seriously?:(

Δημοσ.
Η σειρα μου φαινεται μια ανιαρη επαναληψη δηθεν κουλ αστεισμων απο χαρακτηρες προχειρα δουλεμενους. Οι ερμηνειες ενοχλητικα αταλαντες. Ειδικως η ταση να παρουσιαζουνε ως φοβερα φαινομενα "τρεντο"ηλικιωμενες με ενοχλει αφορητα.

Απαραδεκτοι' date=' Μεν και Δε, ακομη και Κωνσταντινου και Ελενης λογω χημειας αναμεσα στην ανταλλαγη των πρωταγωνιστων, βλεποντουσαν.Δυστυχως το καλυτερο κατ'εμε, το Τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη, σταματησε προωρα.

Απο αυτα που παιζονται σημερα, μονο τις Μαγισσες μπορω να δω, γιατι ειναι καλογυρισμενο[αν και ορισμενες σκηνες το παρατραβανε σε διαρκεια'], δεν αναλωνεται σε καθημερινη προβολη και φθορα, και μου αρεσει ο τροπος που ξεμπροστιαζει αδιστακτες γυναικες να κανουν τα απιστευτα, πιστευοντας ομως πως τα μαγιοκλικια εφεραν το αποτελεσμα και οχι οι μηχανοραφιες τους. Μακαρι να το καταλαβαιναν και τα ζωντοβολα που προμηθευει η συγγραφεας του βιβλιου με ματζουνια για τα οποια πληρωνουν τρελα ποσα.

filaraki sorry alla mas koufanes ligo..

katarchn mhn isopedonoume ta panta..sigoura den einai kati to entexno alla esy to parousiases san kati parakmiakes seires tou dalianidh..

Pantos sthn arxh tsantistika me ayta pou egrapses giati sou epanalanvano den mporeis na isopedoneis mia seira pou thn vlepoun 3 ek ellhnes thn evdomada, alla meta diavazontas to sxolio sou gia tis magisses katalava oti den exeis kai fovero talento sthn kritikh (pou os kritikh DEN einai h ikanotita na paristaneis ton krhtiko apo ta anogeia :D :D )..

giati apla h seira einai apla kalh, & einai apla kalh giati exei apo piso 1 kataplhktiko vivlio..

Gia mena to exoun xantakosei...tora an esy to vlepeis kalogyrismeno, diavase to vivlio kai tha ta ksanapoume...

P.S. alitheia re paidia poion eidane sto domatio??gia na doume kana spoiler PAMEEEEEE

Δημοσ.

To βιβλιο το εχω διαβασει, και ως λογοτεχνικο δημιουργημα ειναι μετριο.

Η μεταφορα του στην τηλεοραση μου αρεσει περισσοτερο.

Δεν θεωρω το σηριαλ με τις Μαγισσες κορυφαιο, αλλα απο αυτα που παιζονται αυτη τη στιγμη στην ελληνικη τηλεοραση, το προτιμω, οπως ακριβως εσυ η καποιος αλλος αρεσκεται στο Παρα πεντε.

Ειναι καθαρα θεμα γουστου, τα δικα μου με τα δικα σου προφανως δε συμφωνουν, οποτε μην ισοπεδωνεις σε επιπεδο παω να σου την πω κι ετσι, απλα δε μου αρεσει για τους λογους που ανεφερα, δεν παω να σε πεισω για κατι or smth.[αν τσατιζεσαι για σειρες ειναι ενδεικτικο για τη δικη σου διαθεση...]

Για το αμεσως παραπανω σχολιο, ομοιως, seriously, βλεποταν. Αν το σιχαινοσουνα, so what, δεν σε υποχρεωσα να το δεις.

Δημοσ.

σποιλερ

Απ ότι μου πανε στη φωτογραφία είναι ο μπαμπας του Αλέξη μαζί με τον κακό και στο δωμάτιο είναι αυτός που δραπέτευσε :)

θα γινει το σώσε στο επόμενο επεισόδιο :D

Δημοσ.
...den mporeis na isopedoneis mia seira pou thn vlepoun 3 ek ellhnes thn evdomada...

Ποιός το λέει αυτό; Η AGB; :mrgreen:

Και από πότε η θεαματικότητα σημαίνει και ποιότητα; Θυμάστε τα νούμερα του Big Brother; :roll:

Δημοσ.

Για το αμεσως παραπανω σχολιο' date=' ομοιως, seriously, βλεποταν. Αν το σιχαινοσουνα, so what, δεν σε υποχρεωσα να το δεις.[/quote']

Gousta einai auta,alla oi Aparadektoi kai ,ante me varia kardia oi Men kai oi Den, pou anaferes na dextw na sygrithoun me Para5 alla seriously?Sou arese to K&E kai sou fenetai parwximeno kai xenerwto to Para5?

Δημοσ.

Μου αρεσε [σε φαση βλεποταν οταν τυχαινε να το δω, δεν εβαζα και reminder να το πετυχω], λογω χημειας αναμεσα στους πρωταγωνιστες του, το ανεφερα στο πρωτο post. Σορρυ που επισης προτιμω την Ραντου[φυσικος καραγκιοζης] απο ενα σετ με "νεανιζουσες" γριες.

Γενικοτερα το κακο με τις ελληνικες σειρες ειναι οτι κρατανε περισσοτερο απο οσο θα επρεπε κι απο καποιο σημειο και μετα χανεται η αρχικη τους αιγλη.

Δημοσ.

Γενικοτερα το κακο με τις ελληνικες σειρες ειναι οτι κρατανε περισσοτερο απο οσο θα επρεπε κι απο καποιο σημειο και μετα χανεται η αρχικη τους αιγλη.

Eides pou to iksera oti den exeis kai megalh gnosh apo seires???

vre agori mou poies seires PAGOSMIOS kratane oso tha eprepe??sthn amerikh h katastash einai trisxeiroterh..diavase mono ta sxolia sto topic tou lost edo mesa na katalaveis..gia na mhn poume gia ton jack bauer o opoios exei pethanei to ligotero 3 fores kai exei sosei thn USA apo pantelh katastrofh alles 4 kai pame tora gia 5...

Etsi einai oles oi seires' date='dystixos den einai ntokymanter..

Oso gia to sxoliaki oti tsantizome gia seires kai ayth einai h diathesh mou,tha to afhso etsi giati oute tsantistika oute exo oreksh gia sxoliakia kapoiou dhthen eksypnou...

Kai meta to offtopic synexizoumeeeeee

σποιλερ

Απ ότι μου πανε στη φωτογραφία είναι ο μπαμπας του Αλέξη μαζί με τον κακό και στο δωμάτιο είναι αυτός που δραπέτευσε :)

Hmm ligo koulo to vlepo..pantos sigoura o enas ths fotografias einai o stavrianidis o allos logika tha einai o drapeths..alla giati toso tromo otan ton koitaksan oi 2 kopeles??mhpos ton kseroun??

Δημοσ.

Pantos sthn arxh tsantistika me ayta pou egrapses

O,τι πεις...

Επισης γνωριζεις και ποσοι writers συμμετεχουν σε ξενες σειρες κατα κανονα, σε τι αγορα απευθυνονται και τι ασχημα που πανε αυτα που γραφουν. Ο,τι πεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...