Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

travane polla pragmata sto para 5 kai einai kourastiko...

kai milao gia tous xaraktires..px i ntalia einai ipervolikia, me tis giagiades to kourazane...

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Η γενική μου εντύπωση απο τη σειρά είναι πολύ καλή, και τη θεωρώ με διαφορά την καλύτερη ελληνική σειρά (στο είδος της γιατί τα άλλα είδη δεν τα βλέπω πια) που παίζεται φέτος στην τηλεόραση (με όλα τα υπόλοιπα να είναι πολύ πιο πίσω).

Πάντως ξεκίνησε αρκετά πιο δυναμικά απο ό,τι συνεχίζει...Κάποιοι χαρακτήρες ενώ έχουν (είχαν εξ αρχής) δική τους προσωπικότητα που θα μπορούσε να βγάζει γέλιο, φαίνεται ότι υιοθετούν κάποια επιβεβλημένα κουσούρια. πχ η βλακεία της Ντάλιας έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα (με αποτέλεσμα να είναι πια άθλιο το "αστείο"), ενώ ο χαρακτήρας ως αγοραφοβικός, και εσωστρεφής θα μπορούσε να κινηθεί σε άλλο φάσμα απο ατάκες και χιούμορ.

Νομίζω ότι στις Σαββατογεννημένες (την οποία σειρά μέχρι τώρα τη θεωρώ ανώτερη απο το παρα πέντε σε πολλά σημεία, αλλά και τη μοναδική άμεσα συγκρισιμη) είχαν αποφύγει και αυτήν την κακοτοπιά. Επίσης εκεί οι ηθοποιοί έπαιζαν αρκετά καλύτερα... Στο παρα πέντε αρκετές ερμηνείες (πχ Αγγελα στην αρχή, συμπεθέρα Ζουμπουλίας, Ξαδέρφη Φώτη) είναι για να πέσει το σκηνικό να τους πλακώσει.

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ το Παρά 5 την καλύτερη σειρά ever (κάτι που παλιότερα έλεγα για τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη).

Οφείλω να ομολογήσω, πάντως ότι στο post του ο Praetorian αναφέρει κάτι που δεν είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, αλλά είναι αλήθεια: ότι οι προσωπικότητες των χαρακτήρων "θυσιάζονται" σε σημείο να γίνονται κοινότυποι (εύστοχο το παράδειγμα με τη Ντάλια).

Παρόλα αυτά, παραμένω στην αρχική μου σκέψη, κυρίως γιατί είναι πια η μόνη σειρά που με κάνει να γελάω πάνω από 2 φορές σε κάθε επεισόδιο...

Δημοσ.
Στο παρα πέντε αρκετές ερμηνείες (πχ Αγγελα στην αρχή, συμπεθέρα Ζουμπουλίας, Ξαδέρφη Φώτη) είναι για να πέσει το σκηνικό να τους πλακώσει.
Για την Αγγελα και την ξαδερφη συμφωνω κι εγω.

Το προβλημα με την Αγγελα πιστευω πηγαζει απο την ιδια την ηθοποιο, ενω η ξαδερφη δεν υποστηριζεται απο το σεναριο (ουτε μια καλη ατακα).

Καποιος μου ειπε σημερα οτι στανταρ συνεχιζει και του χρονου, αλλα ελπιζω να διαψευστει.

Δημοσ.

Εμενα μου την σπαει ( σε απιστευτο βαθμο ομως ) η Θεοπουλα .

Αν κ βγαζει γελιο , δν την αντεχω .

Επισης ο Σπυρος ( ο Ισπανος βοηθος στις Σαββατογεννημενες ) ειναι πολυ καλος ηθοποιος κ θεωρω οτι εχει πολυ ταλεντο μιας κ εχει ερμηνευσει με πολυ επιτυχια δυο διαμετρικα αντιθετους ρολους .

• Moderators
Δημοσ.
Επισης ο Σπυρος ( ο Ισπανος βοηθος στις Σαββατογεννημενες ) ειναι πολυ καλος ηθοποιος κ θεωρω οτι εχει πολυ ταλεντο μιας κ εχει ερμηνευσει με πολυ επιτυχια δυο διαμετρικα αντιθετους ρολους .

Ως Χοσέ ο Καπουτζίδης ήταν απίστευτα αστείος χαρακτήρας.

Δημοσ.
Προσωπικά θεωρώ το Παρά 5 την καλύτερη σειρά ever (κάτι που παλιότερα έλεγα για τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη).

εμμ...Απαράδεκτους έχει δει; Της ελλάδος τα παιδιά; Δύο ξένοι; Εγκλήματα; Το παρα πέντε σου φαίνεται καλύτερο από αυτές τις σειρές; Γιατί αν είναι έτσι, να το δω οπωσδήποτε.

Δημοσ.

Απαράδεκτοι, Εγκλήματα και Της Ελλάδος τα παιδιά όντως ήταν γαμώ τις σειρές. Το παρα πέντε αν δεν τις ξεπερνάει τότε φτάνει σχεδόν στο ίδιο επίπεδο imo

Δημοσ.

Νομίζω αυτό που έκανε τον κόσμο να αγαπήσει τόσο πολύ αυτή τη σειρά, είναι ότι ουσιαστικά οι 4 από τους 5 κύριους χαρακτήρες (εκτός της Ντάλιας δηλαδή) αλλά και οι βοηθητικοί, είναι τυπικοί καθημερινοί άνθρωποι...

Χωρίς ιδιαίτερα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα.

Είναι πιο πραγματικό νομίζω, πιο πιστευτό...

Δημοσ.

Για μενα η σειρα αυτη ειναι απ'τις καλυτερες μου...

Το μονο που θα ηθελα ειναι να μη συνεχιστει για του χρονου, δεν θελω να με κουρασει κατι που το εχει κανει ηδη με τοσες επαναληψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...