Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, Praetorian. Και διορθώνω ότι με το "όλοι εσείς εδώ" εννοούσα τα τελευταία posts στο συγκεκριμένο thread και όχι όλο το forum.

Και δεν δυσανασχέτησα με τα μυνήματα εδώ και τα αρνητικά σχόλια της σειράς, δεν έχω κανένα κέρδος να την υποστηρίζω, απλός θεατής είμαι και όχι οπαδός. Ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του γνώμη.

Η ειρωνική απάντηση δεν μου άρεσε, και η εμμονή να θάβουμε "προτότυπα" ενώ η σειρά έχει την επιτυχία της. Δεν είμαι οπαδός της σειράς, οπαδός της αντικειμενικότητας είμαι.

Να 'στε καλά, καλή συνέχεια.

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν ξέρω αν με ειρωνεύεσαι φίλε Vagos ή όχι, δεν εννοούσα εκπληκτικός για Oscar, αλλά ήταν ατμοσφαιρικά αυτά τα λόγια.

Όλοι εσείς εδώ στο forum το παίζετε "κάτι" και έχετε πιάσει και θάβετε την επιτυχία του Παρα Πέντε, επειδή όλοι το παρακολουθούν και εσείς προσπαθείτε να ξεχωρίσετε. Η σειρά από την αρχή έκανε επιτυχία και εκεί που συνεχίζει, αντί να πείτε μπράβο στους συντελεστές, σαν από ζήλεια πετάτε όλο κακίες. Αφήστε την στην ησυχία της! Δεν είμαι φανατικός της σειράς, αλλά δεν θα κάτσω να τη θάψω για να βγω μάγκας.

απλως τη γνωμη μου ειπα....

και ολοι εμεις που 'το παιζουμε κατι' απλως τη γνωμη μας εκφραζουμε... και νομιζω δεν εχει απαγορευτει...ακομα!! :mrgreen:

φιλικα

Δημοσ.
Ντάλια, επεισόδιο 35:

"Στεναχωριέμαι μοναχα που δεν κάναμε τίποτις για την παράγκα.

Άμα την είχαμε τελέψει θα ψήναμε καφέ και θα τον πίναμε στην αυλίτσα.

θα φέρω να φυτέψουμε και μερικά λουλουδάκια,

και μια καλημέρα να στολίσουμε τον τοίχο."

Ήταν ένας εκπληκτικός μονόλογος. Ξέρει κανένας, είναι αυθεντικός ή έχει παρθεί από κανένα λογοτεχνικό βιβλίο; Είναι καμια ιστορία μιας γριάς σε μυθιστόρημα; Πολύ καλό.

Πράγματι ανατριχιαστικός μονόλογος. blink.gif

Και μένα η ίδια απορία μου δημιουργήθηκε όταν το είδα.

Btw, καλώς μας ήρθες! drunk.gif

• Super Moderators
Δημοσ.
Πράγματι ανατριχιαστικός μονόλογος. blink.gif

Και μένα η ίδια απορία μου δημιουργήθηκε όταν το είδα.

Btw, καλώς μας ήρθες! drunk.gif

Ο μονόλογος είναι από την ταινία "Τα Κόκκινα Φανάρια" (1963). Τον έλεγε η ηθοποιός Ηρώ Κυριακάκη (υποδιόταν την παραδουλεύτρα στον οίκο ανοχής όπου εργαζόταν η Καρέζη).

Καλύτερη ατάκα, κατά την ταπεινή μου γνώμη, η απάντησή της στην ερώτηση του συντρόφου της (Νότης Περγιάλης), στην ταινία, "Όμορφη δεν είναι η ζωή;" "Καλή είναι."

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
re paidia mimpos kserete pio einai to teleuteo episodio tou para 5;;poio noumero einai gia na mporeso na to vro!posa episodia exoun ginei;;

Στις 29/01/07 προβλήθηκε το 12ο επισόδειο της 2ης σεζόν.

Η 1η σεζόν είχε 26 επισόδεια και 2-3 πρόσθετα best.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ε εντάξει καλό ήταν... Έπεσε βέβαια στην παγίδα του όλοι ζήσαν καλά κι'εμείς καλύτερα αλλά εντάξει. Κάποια πράγματα επίσης αν την όλη σειρά την είχε σχεδιάσει απο την αρχή θα μπορούσε να είχε κάνει μικρούς υπαινιγμούς στα προηγούμενα επεισόδια έτσι ώστε τώρα να μας άφηνε μο το στόμα ανοιχτό (κατα μια έννοια)...

Δημοσ.
ρε παιδιά επειδή έχασα το τελευταίο επεισόδιο μπορείτε να μου πείτε τι έγινε και πότε θα είναι το επόμενο. Ευχαριστώ.

Χμμμμμ... Επειδή ήταν το τελευταίο, μάλλον δεν θα υπάρχει επόμενο. Λέω τώρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...