Προς το περιεχόμενο

Sto para 5

Toufas

Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Θέλετε να συνεχιστεί γιά 2η χρονιά το "Παρά 5";

• Όχι, το βαρέθηκα.
    • Ναι, μου αρέσει ακόμα.
    • Δεν το παρακολουθώ και δεν με ενδιαφέρει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά το κακό παραέγινε.Η σειρά έπρεπε να σταματήσει και κάποιοι παράγοντες πίεσαν τον Καπουτζίδη να το συνεχίσει για 2η χρονιά.Αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου καλό και φαίνεται από όλα τα τελευταία επεισόδια τα οποία έχουν αρχίσει να γίνονται βαρετά.Τα πρώτα 15 επεισόδια ήταν όλα τα λεφτά.Κάθε λεπτό ήταν ευχάριστο και περιείχε άφθονες ατάκες γέλιου και πολύ εξυπνάδα.

Ετοιμαστείτε για πολύ βαρεμάρα απο εδώ και πέρα :(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραίο επισόδιο ε?

Το μόνο που δεν μ'αρεσε τόσο είναι ότι κράτησε λίγο παραπάνω το σκηνικό με τους 2 χωριάτες..

Αλλά όλα τα άλλα και δράση είχαν και γέλιο..

Στανταρ θα κατάλαβε ο αρχηγός τι εγινε και οπότε μάλλον θα περιμένουμε καμιά εξέλιξη των δυο τους.

Αν και πιστεύω ότι λάθος εκαναν και τους είπαν ότι είναι ακόμα ζωντανοί. Έπρεπε να φτάσουν ως το σπίτι του κακού για να τον απειλούσαν..

Ελπίζω να συνεχιστεί το ίδιο καλά και του χρόνου.

Δημοσ.

Ότι να ναι γίνεται στη σειρά. Ότι να ναι. Απότι βλέπω, πάντως, λιγότεροι από 50% ενδιαφέρονται να δούν το δεύτερο κύκλο!

Δημοσ.
Στανταρ θα κατάλαβε ο αρχηγός τι εγινε και οπότε μάλλον θα περιμένουμε καμιά εξέλιξη των δυο τους.

Αν και πιστεύω ότι λάθος εκαναν και τους είπαν ότι είναι ακόμα ζωντανοί. Έπρεπε να φτάσουν ως το σπίτι του κακού για να τον απειλούσαν..

Καλά' date=' την πρώτη φορά που είχαν προσπαθήσει να τους σκοτώσουν (με τη βόμβα), οι κακοί είχαν ανυσηχήσει που δεν άκουσαν στις ειδήσεις για πτώματα. Τώρα που πάλι δεν άκουσαν τίποτα για ατύχημα τρένου με 5 νεκρούς, δεν ανυσήχησαν καθόλου? Πολύ εύκολα δεν πίστεψαν οτι οι 5 πέθαναν?

Όντως, το σενάριο όσο περνάει ο καιρός "γεμίζει τρύπες". Άντε να δούμε του χρόνου τι θα γίνει... :(

• Moderators
Δημοσ.

Και έστω ότι την πρώτη φορά που τους πιάσανε και τους δέσανε δίπλα σε μία βόμβα ήταν σίγουροι ότι θα πάνε απο την βόμβα και δεν τους απασχόλησε να τους φυτέψουν και μια σφαίρα για 100% αποτέλεσμα. (αν και αυτό δε φαίνεται να είναι πρόβλημα με τα υπόλοιπα πτώματα που σπέρνουν εδώ και εκεί).

Την δεύτερη φορά με το τρένο, γιατι δεν τους σκοτώνουν πρώτα? Μετά το τρένο θα περάσει απο πάνω τους και ούτε ίχνος ούτε στοιχείο. Ή μήπως το σχέδιο να τους δέσουν στο καταμεσήμερο στις γραμμές του τρένου θεωρήθηκε πιο αποτελεσματικό και σίγουρο απο το προηγούμενο;

Και για να κλείσω το παραπάνω παραλήρημα, το φινάλε ήταν μέτριο. Κακή σκηνοθεσία και μοντάζ και αρκετά αδύναμο σενάριο. Στα βήματα του πρότελευταίου.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι από την νέα σεζόν που θα έχει ξεκουραστεί και λίγο ο Καπουτζίδης, θα έχει να μας δώσει καλά πράγματα...

Δημοσ.
Εγώ πιστεύω ότι από την νέα σεζόν που θα έχει ξεκουραστεί και λίγο ο Καπουτζίδης, θα έχει να μας δώσει καλά πράγματα...

Συμφωνώ απόλυτα!

Άσε που το στόρυ άρχισε να τραβάει πέρα του δέοντος. Όχι και πρωθυπουργός ο κακός..:? :?

Το Παρά Πέντε από την αρχή είχε μπριο και ήταν διαφορετικό.. Τώρα....Άστα

Ελπίζω να μη γίνει ένα πελώριο καφέ της χαράς που μόνο εξωγήινοι δεν έχουν παει σε αυτό το χωριό (χάλια δεν ήταν αυτή σειρά?). Γιατί το λέω? Γιατί στο τέλος της μόνο τα πολύ μικρά παιδιά την έβλεπαν και κάτι αργόσχολοι.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γενικά το Παρα Πέντε είναι μια σειρά που αγάπησε σχεδόν όλη η Ελλάδα, και κίνησε το ενδιαφέρον απ'τη πρώτη στιγμή. Σαν θέμα μοιάζει με τις Σαββατογεννημένες, 3 άσχετες κυρίες με ένα κοινό σημείο ενώθηκαν για ένα συγκεκριμένο σκοπό, εδώ έχουμε 5 άσχετους ανθρώπους.

Μας έκανε να το αγαπήσουμε γιατί όλοι οι χαρακτήρες είναι γεμάτοι ελλατώματα. Ακόμα και το σενάριο που δείχνει ερασιτεχνικό σε πολλά σημεία, δεν έκανε τη σειρά να υστερεί.

Το Παρα Πέντε μου φαίνεται ανεξάρτητο από τις άλλες σειρές, δεν στηρίζεται σε έρωτες, σε οικογενειακά πρότυπα και σε ανθρώπους με καθημερινά βιώματα. Όλοι έχουν κάτι το ασυνήθηστο διαφορετικό.

Το 50-50 δεν το παρακολουθώ, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι αρέσει στον κόσμο. Αντιθέτως με το Παρα Πέντε, στηρήζεται σε ελληνικά οικογενειακά πρότυπα, αστικά εως μικροαστικά, σε άντρες που ξενοκοιτάνε έμπρακτα ή πλατωνικά, σε γυναίκες νοικοκυρές, σε μικροπαντρεμένη κόρη που έρχεται σε καθημερινές οικογενειακές συγκρούσεις με τους γονείς.

Το θέμα μοιάζει πολύ με τη σειρά "Οι Παντρεμένοι Εχουν Ψυχή": Σύζυγοι με εξωσυζυγικές σχέσεις, γυναίκες στο σπίτι, μικροπαντρεμένη νεαρή κόρη και ο πεθερός που δεν χωνεύει τον γαμπρό του...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ντάλια, επεισόδιο 35:

"Στεναχωριέμαι μοναχα που δεν κάναμε τίποτις για την παράγκα.

Άμα την είχαμε τελέψει θα ψήναμε καφέ και θα τον πίναμε στην αυλίτσα.

θα φέρω να φυτέψουμε και μερικά λουλουδάκια,

και μια καλημέρα να στολίσουμε τον τοίχο."

Ήταν ένας εκπληκτικός μονόλογος. Ξέρει κανένας, είναι αυθεντικός ή έχει παρθεί από κανένα λογοτεχνικό βιβλίο; Είναι καμια ιστορία μιας γριάς σε μυθιστόρημα; Πολύ καλό.

Δημοσ.
πραγματι εκπληκτικος μονολογος, για oscar!

Δεν ξέρω αν με ειρωνεύεσαι φίλε Vagos ή όχι, δεν εννοούσα εκπληκτικός για Oscar, αλλά ήταν ατμοσφαιρικά αυτά τα λόγια.

Όλοι εσείς εδώ στο forum το παίζετε "κάτι" και έχετε πιάσει και θάβετε την επιτυχία του Παρα Πέντε, επειδή όλοι το παρακολουθούν και εσείς προσπαθείτε να ξεχωρίσετε. Η σειρά από την αρχή έκανε επιτυχία και εκεί που συνεχίζει, αντί να πείτε μπράβο στους συντελεστές, σαν από ζήλεια πετάτε όλο κακίες. Αφήστε την στην ησυχία της! Δεν είμαι φανατικός της σειράς, αλλά δεν θα κάτσω να τη θάψω για να βγω μάγκας.

• Moderators
Δημοσ.
.

Όλοι εσείς εδώ στο forum....

Φίλε είσαι νέος στο forum, και με αυτά που λες χάνεις το δίκιο σου. Μην τσουβαλίαζεις τα πράγματα, επειδή έτυχε να διαβάσεις κάποια -έστω συνεχόμενα- post που δε σου άρεσαν. Και επίσης μην παίρνεις αμυντική/επιθετική στάση στα σχόλια άλλων... Είναι μάταιο. Έχεις την άποψη σου (και μπορείς να τη στηρίξεις αν το θεωρείς απαραίτητο) και οι υπόλοιποι το ίδιο.

Για να συνεχίσω ontopic, η σειρά στη 2η season της ακόμα συνεχίζει να μου αρέσει. Δηλαδή περνάει ευχάριστα η ώρα, δεν έχω βαρεθεί σε επεισόδιο (αν και έχω χάσει κάποια lol) και γενικότερα ακόμα δεν έχω την αισθηση ότι κουράστηκε το cast. Μόνο που εξακολουθώ να θεωρώ ότι δυο τρεις εκει μέσα απλά δεν μπορούν να βγάλουν εύστοχες ερμηνείες. Προσπαθούν, (και που και που ζεσταίνονται και πλησιάζουν) αλλά το χάνουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...