Προς το περιεχόμενο

βοήθεια: μάλλον port forwarding

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σήμερα δοκίμασα για πρώτη φορά το aMule.

Φαίνεται καλό και ένα πρώτο test drive που έκανα με ικανοποίησε από άποψης χρηστών, αλλά ακόμα δεν κατάφερα ποτέ να ξεκινήσω download.

Εννώ συνδέεται στους servers, και εμφανίζει τα αποτελέσματα της αναζήτησης, δεν ξεκινά ποτέ να κατεβάζει ακόμα και αρχεία με άπειρους διαμοιραστές. Και μάλιστα στη στήλη sources τους βλέπει. Αλλά στην παρένθεση φαίνεται ότι έχει συνδεθεί με (0).

Έκανα το port test που συνιστά το ίδιο το πρόγραμμα, αλλά αντί να πάρω αποτέλεσμα ότι "είναι ανοιχτά" ή "είναι κλειστά" τα ports, μου έβγαλε ότι κάτι γίνεται λάθος. Συγκεκριμένα:

Error: TCP port 4662 is unavailable. Make sure your firewall or router is allowing/forwarding this

Σε ελληνικά forum δεν υπάρχει η συγκεκριμένη φράση ή μέρος της (με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα στο google). Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

An katalaba kala prepei na exeis kapoio firewall to opoio den epitreph sulogh plhroforiwn gia alla programmata.

An exeis dwkimase na kaneis exclude to port 4662. Sth sunexeia an exeis router tote phgaine sto port forwrding h' akoma kalhtera sto dmz kai dwse thn ip tou upologisth sou.

Κατ' αρχάς, δε χρησιμοποιώ firewall. Εσείς που είστε πιο παλιοί στο linux, το θεωρείτε απαραίτητο?

Οπότε αν κάτι κλείνει το port, είναι το router. SpeedTouch 530.

phgaine sto port forwrding h' akoma kalhtera sto dmz kai dwse thn ip tou upologisth sou.
πως θα πάω εκεί?

apoike, στο link που μου έδωσες έχει οδηγίες για Suse και για Fedora/Madrake. Εγώ που έχω Ubuntu ποιές οδηγίες πρέπει να ακολουθήσω?

Ευχαριστώ.

Το router εχει καποιο web-interface με το οποιο μπορεις να το ελεγξεις. Για το συγκεκριμενο δεν ξερω, αλλα μαλλον θα πρεπει να ανοιξεις ενα browser και να βαλεις στη διευθυνση κατι της μορφης

http://192.168.1.1

Στη συνεχεια, με βαση το manual του router, ανοιγεις τα port που χρειαζεσαι.

Επισης, θα πρεπει να ανοιξεις τα ιδια ports στο firewall του linux, το οποιο κατα πασα πιθανοτητα το εχεις ενεργο. Ανοιξε ομως πρωτα απο το router και μετα βλεπουμε.

vale sto inside IP thn ip tou ypologisti sou, outside asthn opws einai kai inside port kai outside port 4662.

kai meta apply...

kane to idio kai gia tis alles 2 apla pigene sto protocol kai vale UDP.

Molis to kaneis kai gia tis 3 pigene terma panw pou leei SAVE ALL kai eisai kyrios...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...