LordArthas Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Η γνωστη σε εσας τους mac users (φανταζομαι) εφαρμογη AppsZapper, σε free εκδοση. Ριξτε μια ματια στην επισημη σελιδα τους και ισως γινει εφικτο να κατεβασετε δωρεαν αυτον τον uninstaller για το osx: AppZapper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πολύ χρήσιμο πρόγραμμα. Thanks for the info. Edit: Μόλις το κατέβασα! Και μου έστειλαν το registration στο e-mail που τους έδωσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Έστειλα κι εγώ χθες ένα κενό email στο [email protected] και σήμερα μου ήρθε κι εμένα δωρεάν serial number για το AppZapper Ευχαριστωωωώ για το tip! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Κι εμενα το ιδιο. Χθες το βραδυ μου εστειλαν το email με το registration number Πραγματι φαινεται αρκετα χρησιμο προγραμματακι. Ας ελπισουμε να δουλευει και με mac-intel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 έστειλα και εγώ, για να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 στελνω ενα κενο μαιλ στην παραπανω διευθυνση και σου στελνουν serial; καταλαβα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ναι, ετσι γινεται. Δεν ξερω αν ισχυει ακομη... Δουλευει μια χαρα και με το MacBook, αφου ειναι universal ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ακομη περιμενω... απο χτες το απογευμα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ισως πλεον δεν ισχυει. Αν θυμαμαι καλα, στην αρχικη σελιδα τους ελεγε οτι θα μοιραζαν 1000 serials. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 το χάσαμε το τρένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 το χάσαμε το τρένο... Kαι τι εγινε... παντα υπαρχει τροπος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.