medicine Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Καλημέρα σας! Μπορείτε να μου προτείνετε πρόγραμμα που να σβήνει χωρίς δυνατότητα ανάκτησης αρχεία από το σκληρό δίσκο; 1)Ποιό είναι το καλύτερο/δημοφιλέστερο 2)Ποιό είναι το καλύτερο στην κατηγορία freeware; Θα προτιμούσα να είναι αυτόνομο πρόγραμμα και όχι μέρος σουιτας εφαρμογών. Σας ευχαριστώ πολύ!
yannis27gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Mia psifos akoma sto eraser. Grigoro kai dolofoniko!
Eusebius Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μη βάλεις την έκδοση 5.8 που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες. Έχει μερικά bugs που δεν έχουν διορθωθεί ακόμα. Βάλε την 5.7. Την έχει κι αυτή στο σάιτ.
medicine Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Sas euxaristo poli paidia! Ebala apo xthes tin 5.8,na tin afaireso?Ti bug exei file Eusebius?
Eusebius Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Όχι τίποτα να σου κάνει ζημιά, απ' ό,τι γράφουν στο φόρουμ. Εγώ είδα κάτι μικροανωμαλίες στον εγκαταστάτη (αλλά τώρα το πέρασες αυτό) και μια εντολή στο δεξί κλικ που εμφανίζεται αλλά δεν έχει γράμματα (είναι μια καινούργια λειτουργία, Move file securely ή κάπως έτσι). Άμα δεν σου είναι απαραίτητα τα καινούργια κόλπα και άμα δεν βαριέσαι, ξέρω γω... Εγώ το έβγαλα, γιατί νευριάζω με τέτοια bugs. Eraser 5.8 New Features * Option to erase first and last 2k of a file i.e. a ultra quick erase * Option to password protect the app from unauthorised usage. * Erase files on reboot. * Secure moving of files. * When erasing recycle bin also erase Norton unerase files. * Option to shutdown or reboot after finishing the erase process
yannis27gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Poly kala ta new features. Tha perimeno na diorthothoun ta bugs gia na thn katebaso!
medicine Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Me ton installer den eixa problima. To deutero me tin epilogi pou de fainetai to epibebaiono,ontos iparxei bug!!! Tha perimeno kai ego ti diorthomeni ekdosi,os tote tha sinexiso me tin 5.8 pou idi perasa. Na eiste kala paidia!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.