littlelouievegos Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εγω παντως διπυρηνο δεν θα επερνα χωρις 1mb L2cache και ας ηταν χαμηλοτερης συχνοτητας ο επεξεργαστης .. Για αυτο και εχω τον 4400+.. Αλλιως αν θελεις value for money χτυπα ενα 3800+.. Αυτο ειναι value for money..Αλλα εξαρταται παλι και απο την χρηση για την ποια τον θες..Αν ειναι μονο για gaming..
Slay Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εγω παντως διπυρηνο δεν θα επερνα χωρις 1mb L2cache και ας ηταν χαμηλοτερης συχνοτητας ο επεξεργαστης .. http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_13041%5E13077,00.html sygnomh alla ego molis eida ayto, htan san na akoyga mia fonh apo thn AMD na moy leei "kala xazos eisai? tha doseis 105 eyro parapano gia 2.5% diafora apodoshs?" ap'oti koitaxa sto exoteriko h diafora timhs einai sto miso ap'oti edo, kapoy sta 50 dolaria kai kamia fora kai ligotero, ypo aytes tis synthikes tha axize alla me tis synthikes elladas thanx, but no thanx. Αλλα εξαρταται παλι και απο την χρηση για την ποια τον θες..Αν ειναι μονο για gaming.. mono gia gaming den ton thelo.
littlelouievegos Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μαλιστα μετροπρογραμματα.. ευχαριστω εχω δει εκατονταδες και εξιδεικευμενα σε καθε εφαρμογη που με ενδιαφερει και οχι απλα ενα πινακακι γενικο και αοριστο και μαλιστα απο την "μαμα" εταιρεια που παραθετεις.. Ο κωδικας x64 για χρηση μνημης ειναι διπλασιος απο τον κωδικα x86.. Μπορει σημερα να μην παρατηρεις διαφορες μεγαλυτερες του 2.5% -3% στην πλειοψηφια των εφαρμογων αλλα με την σταδιακη αναπτυξη νεων προγραμματων θα δεις και θα καταλαβεις γιατι ισως θα επρεπε να ειχες παει σε 1mb L2 cache.. Aπλα ακομα επειδη η πλειοψηφια των προγραμματων γινεται με βαση τα x86 memory restrictions δεν βλεπεις μεγαλες διαφορες..Ακομα.. Αλλα στο ξαναλεω εφοσον λες οτι δεν σε ενδιαφερει μονο το gaming τοτε κανεις μεγαλο λαθος και πας σε 512mb L2 cache.. Τουλαχιστον αν σκεφτεσαι να τον κρατησεις λιγο καιρο.. Επισης ξαναλεω οτι ακομα και ετσι να το βλεπεις το value for money εξακολουθει να ειναι ο 3800+ εφοσον πας για 512mb L2 cache.. P.S O/C σε μια cpu μπορεις να κανεις παντα, να προσθεσεις αλλα 512kb L2 cache ομως σε καθε cpu ειναι αδυνατο ..
lalexoulhs Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εγω παντως διπυρηνο δεν θα επερνα χωρις 1mb L2cache και ας ηταν χαμηλοτερης συχνοτητας ο επεξεργαστης .. Για αυτο και εχω τον 4400+.. Αλλιως αν θελεις value for money χτυπα ενα 3800+.. Αυτο ειναι value for money..Αλλα εξαρταται παλι και απο την χρηση για την ποια τον θες..Αν ειναι μονο για gaming.. Sumfownw! To na pareis dupirino kai na mhn pareis enan apo tous epeksergastes me 1mb cache an purina to theorw lathos epilogh sta leuta pou tha dwseis.
MoUCLAs Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 o 4400+ exei cache 1MB mai core Toledo.. einai "konta" stoys Opteron.. me thn mama thn psyktra anebhke kai doyleyei apo ta 2200 sta 2500 xwris kamia allh allagh.. fysika se ayto paizei rolo kai h partida... parapanw den exw dokimasei akoma..exw akoysei kai gia 2700.. twra to doyleyw me 9x250..(apo 11x200).. mia DFI ULTRA D exw gia mhntrikh.. kai gskill gia mnhmes 2GB.. trofodotiko to ocz 600 powerstream.. Oso gia tis epidoseis.. symfwno me toys 2 prohgoymenoys.. ta test ayta ginontai me 32bita systhmata kai programmata.. na moy peis etsi kai alliws oles oi cpu einai 64 opote me thn metafora toys sto 64 bit systhma pali oloi 8a anebasoyn tis epidoseis toys.. nai alla ekei 8a ganei kalytera h diafora.. mono ena exw na pw.. giati asxoloyme me video : sygkritika to AutoGK sto prwto pass poy kanei se Windows XP64 epiane 100+ fps enw sto apla konta sta 85.. poy dhl na ginei kai to AutoGK 64bito..
GT1807 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ειναι λιγο εκτος τοπικ αλλα γιατι απο το TAGAN κ το ENERMAX υπαρχει αισθητη υπεροχη του 2ου.Εγω κοιταξα τα ρευματα στις φωτο για τα αντιστοιχα βολτ κ απο οτι ειδα το TAGAN βγαζει καλυτερα ρευματα.Εκτος αν διαβαζω κατι λαθος. Χωρις παρεξηγηση απλα μολις πηρα ενα TAGAN σαν αυτο που ειδε το παλικαρι που ανοιξε το topic κ οσο να'ναι με ανησυχησες. Τα σέβη μου
giankyr Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Aπλα ακομα επειδη η πλειοψηφια των προγραμματων γινεται με βαση τα x86 memory restrictions δεν βλεπεις μεγαλες διαφορες..Ακομα.. Αλλα στο ξαναλεω εφοσον λες οτι δεν σε ενδιαφερει μονο το gaming τοτε κανεις μεγαλο λαθος και πας σε 512mb L2 cache.. Τουλαχιστον αν σκεφτεσαι να τον κρατησεις λιγο καιρο.. symfwnw, an einai na krathseis to pc pou sthneis panw apo 1mish - 2 xronia as poume prepei na koitakseis makropro8esma tis epidoseis twn x2. ola ta sygkritika akoma den ekmetalleuontai thn pragmatikh tous isxy! skepsou pws 8ewrhtika 8a eprepe na apodidoun to diplasio, kai praktika (lew twra) ena 75-80% perissotero apo ton antistoixo monopyrhno. o 4400+ exei cache 1MB mai core Toledo.. einai "konta" stoys Opteron.. me thn mama thn psyktra anebhke kai doyleyei apo ta 2200 sta 2500 xwris kamia allh allagh.. fysika se ayto paizei rolo kai h partida... parapanw den exw dokimasei akoma..exw akoysei kai gia 2700.. o 4400 exei kai omorfa omorfa €470.. Ειναι λιγο εκτος τοπικ αλλα γιατι απο το TAGAN κ το ENERMAX υπαρχει αισθητη υπεροχη του 2ου.Εγω κοιταξα τα ρευματα στις φωτο για τα αντιστοιχα βολτ κ απο οτι ειδα το TAGAN βγαζει καλυτερα ρευματα.Εκτος αν διαβαζω κατι λαθος.Χωρις παρεξηγηση απλα μολις πηρα ενα TAGAN σαν αυτο που ειδε το παλικαρι που ανοιξε το topic κ οσο να'ναι με ανησυχησες. mia leptoperitsa pou ksexasa na shmeiwsw s' ekeino to post einai pws ta 12V einai ta pio shmantika. ta +3 kai +5 den ksepernane ta 20A akoma kai se syn8hkes trelou clocking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.