nemlah Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ρε παιδία ας μου το εξηγήσει κανείς γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω... DELL M90 - dell.gr M90 - dell.de Το δεύτερο link με λίγο tweaking to έκανα ίδιο με την προσφορά στο τοπικό dell, και η διαφορά τιμών ανερχεται στα 1030 EURO γία το ίδιο ακριβώς μοντέλο!!! Έλεος δλδ και οι δύο χωρες Ε.Ε. είναι.. πώς δικαιολογούν τέτοιες διαφορές τιμών.. ααααα ξέχασα.. το εισόδημα μας ειναι διπλό από το δικό τους...
stamatisp Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μακάρι να μπορούσαν να εξηγηθούν μερικά πράγματα με τη λογική...ζούμε όμως στο Ελλαδιστάν φίλε μου...Εδώ οι χοντρέμποροι και οι μεσάζοντες μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν...εδώ δεν τους έχουν αγγίξει στα θέματα προϊόντων καθημερινής κατανάλωσης (για τα οποία η αγανάκτηση πλέον ξεχειλίζει...)και θα τους πειράξουν στα ηλεκτρονικά?
etheo Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ποιοι χονδρεμποροι ρε παιδια???? ας μην λεμε οτι θελουμε Η dell εισάγει η ιδια τα pc-notebook και η ιδια κανει της πωλησεις. δεν υπάρχουνε μεσαζωντες στην Dell.
kakli Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Isagoun oi idioi kai ine poio akribi,ayti ine i pragmatikotita
kakli Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ola pliromena foros kai metaforika sto spiti sou echi 2550 euro peripou,sto link parakato ine i archiki tou timi,den mporousa na to apothikeyso me tis allages kai ean den kano lathos i idia timi ischioi ean sto stiloun ellada http://configure2.euro.dell.com/dellstore/config.aspx?c=nl&cs=nldhs1&kc=305&l=nl&oc=W04M92&s=dhs&sbc=precn_m90&fb=1
georgeadams Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 kai ean den kano lathos i idia timi ischioi ean sto stiloun ellada Μα για να το στείλουν Ελλάδα, πρέπει να το παραγγείλεις από το ελληνικό site της Dell (και συνεπώς με μεγαλύτερη τιμή). Πάντως, στην εταιρία μου που τους ζητάμε κατά καιρούς προσφορές για αγορά server, PC κλπ, οι τιμές που μας δίνουν από τη Dell με email είναι πολύ μικρότερες από αυτές στο site τους (και τις περισσότερες φορές μικρότερες από τις αντίστοιχες άλλων εταιριών). Για ποιό λόγο θέλουν να μιλήσεις μαζί τους για να σου δώσουν καλύτερη τιμή από το site, δεν ξέρω. Βέβαια, από την άλλη, μπορεί οι καλύτερες τιμές να γίνονται συγκεκριμένα σε εμάς επειδή είμαστε "καλοί και μεγάλοι πελάτες". Καλού κακού πάντως, πάρε τους ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις τιμές. Θυμάμαι πάντως πως και ο HAL9000 έλεγε πως όταν αγόρασε μια TFT οθόνη από τη Dell μπόρεσε να παζαρέψει την τιμή από το τηλέφωνο...
kakli Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Opos kai stin ellada kai edo den tha dis dell sta magazia opoios theli dell fconizi apeythias apo tin eteria.Den leme na tous paris tilefono kai na pazareyfcis giati ayto edo den ischioi ,aplos pernis kapoio doro stin ploiofcifia printer all in opos ego. Ma giati na paragilo apo to elliniko site ?As paragilo apo allou afou mporo kai echo to dikaioma.
georgeadams Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ma giati na paragilo apo to elliniko site ?As paragilo apo allou afou mporo kai echo to dikaioma. Το κάθε site της dell δέχεται παραγγελίες με διεύθυνση αποστολής μόνο τη χώρα του site. Δηλαδή για παράδειγμα αν θέλω κάτι να παραδοθεί στην Αγγλία, ΔΕΝ μπορώ να το παραγγείλω από το ελληνικό site, αλλά μόνο από το αγγλικό.
kakli Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Tha tous paro ayrio tilefono kai tha sas po to to apotelesma
mjmj Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μα για να το στείλουν Ελλάδα' date=' πρέπει να το παραγγείλεις από το ελληνικό site της Dell (και συνεπώς με μεγαλύτερη τιμή). Πάντως, στην εταιρία μου που τους ζητάμε κατά καιρούς προσφορές για αγορά server, PC κλπ, οι τιμές που μας δίνουν από τη Dell με email είναι πολύ μικρότερες από αυτές στο site τους (και τις περισσότερες φορές μικρότερες από τις αντίστοιχες άλλων εταιριών). Για ποιό λόγο θέλουν να μιλήσεις μαζί τους για να σου δώσουν καλύτερη τιμή από το site, δεν ξέρω. Βέβαια, από την άλλη, μπορεί οι καλύτερες τιμές να γίνονται συγκεκριμένα σε εμάς επειδή είμαστε "καλοί και μεγάλοι πελάτες". Καλού κακού πάντως, πάρε τους ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις τιμές. Θυμάμαι πάντως πως και ο [b']HAL9000[/b] έλεγε πως όταν αγόρασε μια TFT οθόνη από τη Dell μπόρεσε να παζαρέψει την τιμή από το τηλέφωνο... Επειδη με ενδιαφερει η αγορα dell, τι συνιστας ωστε να υπαρχει πιθανοτητα για καλυτερη τιμη? Επικοινωνια με email σε ελλαδα? Σε εξωτερικο? Δεν καταλαβα απο ποιους παιρνεις προσφορες με email. Και τι συμβαινει? Αλλα λενε στο site, αλλα στο τηλεφωνο, αλλα με email? Μπερδευτηκα!:???:
kakli Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Prosfora min perimenis aplos pernis kapoio doro.Mpes stin dell gia paradigma ollandias kane tin paragelia sou kai tha sou apantisoun ean to stelnoun ellada i ochi,pou den nomizo na poun ochi,i stle tous email kai rota ean to stelnoun ellada i ochi
GI@RG@S Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 re pedia dell den fernei kapoio katastima online?Pos perneis ama thes? Apo ti selida dell.gr kai kaneis oti configuration thes kai to paraggelneis mono etsi? Kapoia modela pou exei pos ta epilegeis kai pou blepeis times?
mjmj Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Και κατι αλλο. Εγω θελω πχ. το dell laptop μου να εχει σκληρο με 7200 στροφες. Μπορουν να το παραγγειλω εξαρχης ετσι, ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.