Προς το περιεχόμενο

Μια βοήθεια για απομακρυσμένη σύνδεση?

andre_1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,διαβασα σε καποια ποστ αλλα δεν με καλυψαν πληρως. θελω ν συνδέομαι με το pc μου στη δουλεια! εγω σπιτι εχω 512 ενω στη δουλεια 384 ασχετο απλα ενημερωνω. πωσ θα μπορεσω να συνδεθω και να εχω πληρη ελεγχο? remote desktop,file trnsfer klp? δωστε μου τα φώτα σας? τι ρυθμισεις χρειαζονται,τι βηματα?και αν προτεινετε καποιο πρόγραμμα η την απομακρυσμένη σύνδεση των win xp!

ευχαριστω προκαταβολικα!!!

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Remote Desktop Sharing των Windows,αλλά αν θέλεις περισσότερες κάτι με περισσότερες δυνατότητες,υπάρχει το UltraVNC.

Και στις δυο περιπτώσεις,θα πρέπει να ανοίξεις κάποια ports απο το dsl modem/router που υπάρχει στην δουλειά σου.Αυτό γίνεται μέσα απο το μενού του modem/router.

Δημοσ.

an thes apla gia file transfer mporeis na stiseis ena ftp-server sto grafeio (ftiaxneis account kai kleidoneis to anonymous) kai na anevokatevazeis arxeia apo to spiti. arkei sto grafeio na exeis static ip gia na ksereis se poia ip tha sindeesai (an kai uparxei dinatotita kai me dynamic - tha valeis ena domain to opoio tha vriskei tin ip kathe fora , sto forum tha vreis analoga posts)

Δημοσ.

Παιδες δεν ειναι επικινδυνο να υπαρχει συνεχως ενα port ανοιχτο? Κατι εχω ακουσει οτι υπαρχουν προγραμματα που ζητουν password για να ανοιξει το port. Ξερει κανεις κατι?

Δημοσ.

λοιπον παιδια ανοιχα στο γραφειο thn port εφτιαξα user and pass τωρα λογικα θα ανοιξω την πορτ στο σπιτι και....μεσς του http://www.whatismyip.com

θα μου πουν την ιπ του γραφειου! για να συνδεθω στο γραφειο αυτη η διευθυνση δεν χρειαζετε? ε?

Δημοσ.

Ναι χρειάζεσαι την διεύθυνση ip του γραφείου.Μην ξεχνάς μόνο οτι αν έχεις dynamic ip στο γραφείο η διεύθυνση ενδέχεται να αλάζει σύχνα.Αλλά αυτό λύνεται με την χρήση του no-ip.

Δημοσ.

δεν εχω dynamic αλλα και παλι μεσω του σιτε που ειπα αν μου την πουν επιτοπου εκεινη την στιγμη την ip δεν θα συνδεθω?

Δημοσ.

Λοιπον παιδια SOS !!!! Ανοιξα και στα 2 ρουτερ τισ 3389 port UTP επισης και στα firewall(Μετα τα απενεργοποιησα κι ολασς) εφτιαξα χρηστη στο σπιτι μου στην απομακρυσμενη επιφανεια και εφτιαξα και account sto no-ip με host κατεβασα και το προγραμματακι το τρεχς κατω ολα οκ.Πηγα στη δουλεια σημερα και προσπαθησα να συνδεθω στο σπιτι πρςτα εβαλα τιν IP και τιποτα μετα εβαλα το host (πχ. username.no-ip.info <<< ετσι δεν παει?) αλλα και παλι τιποτα τι να κανω γιατι δεν συνδεετε????

Δημοσ.

Στο ρουτερ του σπιτιού έχεις μόνο 1 pc συνδεμένο;

Δοκιμή:Όταν είσαι στην δουλειά,κάνε ping στο hostname που έχεις βάλει στο pc του σπιτιού,και δες αν απαντάει.

ps.το Remote Desktop Sharing χρησιμοποιεί TCP port.

Επίσης αν μπορείς πες και ποιον router έχεις.

Δημοσ.

ναι σορρυ tcp εχω βαλει.ναι ενα pc. το εχω σε 1 switch 100mbps στο οποιο πανω συνδεω καμια φορα το laptop.to router που εχω ειναι της microcom ADSL ROUTER AD2636.

το host pως na to graψω?

θα παω command "ping userhost.no-ip.info" ????

Δημοσ.

E...ekxm...τα πράγματα παιδιά δεν είναι και τόσο απλά.

Αν βάλει ο andre_1982 χρήστη στην επιτρεπόμενη λίστα απομακρυσμένης σύνδεσης επιφάνειας εργασίας και password - μιας και χωρίς password δεν δουλεύει- και βλέπει με ping pong από την δουλειά τον υπολογιστή..υπάρχουν κι άλλα πράγματα...

Με τι τρόπο συνδέεσαι PPPOE ή PPPOA?

Aν είσαι συνέχεια on line και για να αποσυνδεθείς βγάζεις το καλώδιο ή κλείνεις την ethernet, μάλλον έχεις pppoa μιας και το pppoe με dhcp spoofing είναι λίγο σπάνιο.

Οταν είσαι συνέχεια online με pppoa το ρόλο του firewall αναλαμβάνει το router.

Oπως καταλαβαίνεις μόλις τώρα βρήκαμε τι φταίει. Πρέπει να ανοίξεις την 3389 πόρτα στον router σου και να κάνεις δρομολόγηση πακέτων, στο pc πίσω από το router. (router = δρομολογητής).

Για να γίνει αυτό συνήθως το κάνεις με το cd του router σου. Μπαίνεις στο configuration και μετά παίζεις μπάλα.

ΠΡΟΣΕΧΕ Αν δεν έχεις τεχνικές γνώσεις,ουδεμία ευθύνη φέρω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...