lukes1960 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Μετά την εγκατάσταση XP είμαι όλο χαρά μια και όλα τα "ύποπτα" περιφεριακά δούλεβαν χωρίς να αναγκαστώ καν να βάζω drivers των W2000. Χαζέυω το ομολογουμένως όμορφο περιβάλον μέχρι που πάω να ανοίξω το DVD [Pioneer 103S] και παθαίνω... Κόλησε το PC για 30' και μετά έλαβα απάντηση ότι το "file system is corrupt or incompatible with Windows". Μάλλον φταρμένο media λέω και βάζω άλλο, αλλά τίποτε. Είτε CD, είτε DVD δεν τα διαβάζει. 'Αλλοτε το περιγράφει σαν DVD-ROM, άλλοτε σαν CD-ROM [large icons - my computer], στα devices "το βλέπει" κανονικά αλλά open,explore με τίποτε. Το άλλο CD-RW της Plextor το δουλεύω κανονικά.Δεν θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να μην είναι συμβατό ένα απλό και πολύ διαδεδομένο DVD. Help somebody? Some idea??
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2001 Έχω δύο removable storage drives στο μηχάνημά μου. Το ένα είναι ένα CD-RW της ΗΡ και το άλλο ένα DVD της Creative . Όλοι ξέρουμε ότι σε γενικές γραμμές τα DVD της Creative είναι σαφώς κατώτερα από της Pioneer. Και τα δύο ανωτέρω drives τα ΧΡ τα βλέπουν ως CD-ROM αλλά πρόβλημα ουδέν! Το δε DVD παίζει κανονικά και ως CD-ROM και ως DVD-ROM. Μήπως έχεις κανένα πρόβλημα στην συνδεσμολογία του DVD; Για ρίξε μια ματιά μέσα στο κουτί σου...
bakolaz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by lukes1960:<BR><STRONG>Μετά την εγκατάσταση XP είμαι όλο χαρά μια και όλα τα "ύποπτα" περιφεριακά δούλεβαν χωρίς να αναγκαστώ καν να βάζω drivers των W2000. Χαζέυω το ομολογουμένως όμορφο περιβάλον μέχρι που πάω να ανοίξω το DVD [Pioneer 103S] και παθαίνω... Κόλησε το PC για 30' και μετά έλαβα απάντηση ότι το "file system is corrupt or incompatible with Windows". Μάλλον φταρμένο media λέω και βάζω άλλο, αλλά τίποτε. Είτε CD, είτε DVD δεν τα διαβάζει. 'Αλλοτε το περιγράφει σαν DVD-ROM, άλλοτε σαν CD-ROM [large icons - my computer], στα devices "το βλέπει" κανονικά αλλά open,explore με τίποτε. Το άλλο CD-RW της Plextor το δουλεύω κανονικά.Δεν θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να μην είναι συμβατό ένα απλό και πολύ διαδεδομένο DVD. Help somebody? Some idea??</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P>Dokimase na apenergopoiiseis to DMA tou DVD (kai tou cdr an ta exeis pano sto idio IDE).Isos etsi strosei kai exeis mia proxeirh lysh.<BR>Ego se WinMe leitourgiko me Pionner DVD anoigontas to DMA ta paizei teleios molis paei na diavasei ena DVD diskaki to pc kai ola ta diskakia ta vlepei os audiocd me ena cda track asxeto mesa.Otan apenergopoio to DMA ola kala.Se win2000 paizoun ola kyrile me DMA anoixto.Psakse vres akrh....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.