ardi_21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Γεια χαρα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και ελπιζω καποιος να με βοηθησει στο προβλημα μου.Τις τελευταιες μερες το pc εκει που δουλευει κανονικα ξαφνικα κολλαει και δεν ανταποκρινετε σε καμια εντολη του mouse (αν και το βελακι μπορω να το μετακινησω...), σαν να παγωνει η επιφανεια εργασιας.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να κανω restart μεσω task manager.Οι θερμοκρασιες συμφωνα με ενα προγραμμα που εχω (everest) ειναι, σε κατασταση αδρανειας: GPU Diode 55-56C, CPU 35C, MOBO 35C και το voltage στο CPU Core ειναι 1.3-1.4 .Αλλαξα coolερακι κ εβαλα και παστα προσφατα για να αποκλεισω αυο το ενδεχομενο...Το συστημα μου αποτελειται Pentium 4 3.2 32bit, MSI combo 915G, 1GB RAM Kingstone DDR400, Dvd-r, Dvd-rw, 160gb S-ATA W.D, 350W PSU.Αν μπορει να βοηθησει καποιος παιδια...
goiteytikos Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 dokimases na kaneis format?mipos kati to epireazei?i dokimase na allazeis eksartimata mporei kapia siskeyi na exei provlima,vgale kai ksana vale tin mnimes na deis kiolas
ardi_21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Με το format ισως να λυθει το προβλημα αλλα υπαρχει και ενα δευτερο...Απο τοτε που τον αγορασα εχω προβλημα με restart.Εκει που "περναμε μια χαρα" ξαφνικα μου κανει restart μονος του!Μου ειχαν αλλαξει motherboard οι κυριοι του e-shop οταν τον ειχα παει αλλα τιποτα, τον χαβα του..Μεχρι και τροφοδοτικο αλλαξα χωρις αποτελεσμα..Καμια ιδεα για το τι φταιει γιατι παιδευομαι 1,5 χρονο τωρα... :confused:
costas ioannoy Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Αφου σου κολαει και κανει restart και εχεις ηδη αλαξει mobo και psu και δεν ειναι και προβλημα θερμοκρασιας πιθανοτητα πρεπει να κοιταξεις την μνημες σου Εαν δεν εχεις αλλη να δοκιμασεις πηγαινε την kingston πισω στο e-shop και δοκιμασε μια αλλη value μνημη οπως twinmos.
ardi_21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Τις μνημες τις κοιταξα με το memtest86 και ειναι μια χαρα δεν μου βγαζει προβλημα...
Dklearhos Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 δοκιμασε να βγαλεις την μια μνημη για να δουλευει μονο με 512 σε 1channel αν ειναι ολα καλα τοτε ψαξε τις ρυθμισεις του bios και τα slot τις μητρικης σου για την λειτουργια dual channel.αν δε γινει τιποτα τοτε ειναι αυτο που ειπε ο ioannou δηλ.οι μνημες ή η μια εκ των δυο.
ardi_21 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Παλιοτερα το ειχα δοκιμασει αυτο,εβαζα εναλλαξ τα 2 dimms αλλα κ με τα 2 μου εκανε restart....
nontasg Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Γεια χαρα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ και ελπιζω καποιος να με βοηθησει στο προβλημα μου.Τις τελευταιες μερες το pc εκει που δουλευει κανονικα ξαφνικα κολλαει και δεν ανταποκρινετε σε καμια εντολη του mouse (αν και το βελακι μπορω να το μετακινησω...), σαν να παγωνει η επιφανεια εργασιας.Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να κανω restart μεσω task manager.Οι θερμοκρασιες συμφωνα με ενα προγραμμα που εχω (everest) ειναι, σε κατασταση αδρανειας: GPU Diode 55-56C, CPU 35C, MOBO 35C και το voltage στο CPU Core ειναι 1.3-1.4 .Αλλαξα coolερακι κ εβαλα και παστα προσφατα για να αποκλεισω αυο το ενδεχομενο...Το συστημα μου αποτελειται Pentium 4 3.2 32bit, MSI combo 915G, 1GB RAM Kingstone DDR400, Dvd-r, Dvd-rw, 160gb S-ATA W.D, 350W PSU.Αν μπορει να βοηθησει καποιος παιδια... Ένας φίλος μου είχε παρόμοιο πρόβλημα.Είχε κάνει και format ,αλλά πάλι τα ίδια του έκανε.Τελικά έφταιγε η κάρτα γραφικών.Την άλλαξε και δεν ξαναπαρουσιάστηκε πρόβλημα... :-| :-|
S2Katana Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Αν γινονται συνεχεια restart, ειναι σιγουρα hardware.Δοκιμασε μνημες-mobo-gpu.
Λαλάκης Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Σχετικά πάντως με το κόλημα της επιφάνειας εργασίας τo έχω πάθει κι εγώ.Κλείσε την εργασια explorer.exe από το task manager και μετά επέλεξε new-task->explorer.exe.Σε εμένα δούλευε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.