ntg24 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑLTEC ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ: 1) Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΜΟΝΤΕΜ ΣΤΟ INTERNET ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ 45Kbps ΣΤΑ 35-37. ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΑΤΙ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ 2)ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ FAX ΜΕΣΩ ΤΟΥ PC ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ FAX AN DEN ΒΑΛΕΙΣ 1777 ΜΠΡΟΣΤΑ. ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! 3) ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ TELEPASSPORT KAI MOY EIΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΙΣΗ. ΙΣΧΥΕΙ? ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Τι σχεση εχει το internet με την Altec ??? Η συνδεση στο internet με αναλογικο modem με ΟΤΕ γινεται και χρεωνεται.Κι εγω εχω Altec σταθερη και δεν εχω κανενα προβλημα. Fax στελνω και βαζω απο μονος μου το 1777 για να χρεωθω ενα λεπτο και οχι σχεδον 4 με Altec.
ntg24 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 An To ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΙΣΩΣ Η ΚΛΙΣΗ ΕΠΑΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΩΡΥΒΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙΣ ΦΑΞ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΙΣΑ!
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 An To ΨΑΞΕΙΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΙΣΩΣ Η ΚΛΙΣΗ ΕΠΑΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΘΩΡΥΒΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΤΗΛΕΙΣ ΦΑΞ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΜΙΣΑ! Πιθανον...Εχω dsl γραμμη και δεν μπορω να το ελεγξω.
JiKL Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Να σου πω ποτε δεν ειχα προβλημα με κληση επακ μεσα απο altec τελευταια και teledome παλιοτερα... Το μονο σιγουρο ειναι οτι η κληση αυτη δρομολογειται στον οτε...Αν θες να το κανεις πιο γρηγορα βαλε στον αριθμο κλησης 1777...Δυστυχως και εγω τωρα δεν μπορω να το checkaro μιας και εχω και εγω dsl... Οσο για το fax γιατι δεν το στελνεις βαζοντας προθεμα 1777 και λυνεται το προβλημα.. Εξοδα εξοφλησης απο τραπεζες,ελτα κτλ κτλ υπαρχει και ποικιλει το ποσο.. Για εξοδα αποστολης λογαριασμου δεν υπαρχει οχι!
ntg24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 den mporei na mpei 1777 prin apo EPAK. den to dexetai
JiKL Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 χmmm εισαι σιγουρος???γιατι νομιζω οτι τα ειχα καταφερει...θα το δοκιμασω και θα σου πω...
ntg24 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 me 17778965...... Sou bgainei h kuria apo ton ote kai leei na simvouleytw ton thlefwniko katalogo
ntg24 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 ΠΑΙΔΕΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΦΤΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΡΥΧΝΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
giankyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 - ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ TELEPASSPORT KAI MOY EIΠΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ Altec Σταθερή Διαρκείας δεν έχεις? - 1777 μπροστά από ΕΠΑΚ δεν γίνεται να μπεί επειδή ότι προεπιλογή και να έχεις παρακάμπτεται καλώντας 8965. - Fax μπορείς να στείλεις και με ADSL, απλά συνδέοντας ένα PSTN modem όπως ακριβώς θα συνέδεες μια τηλεφωνική συσκευή. - Fax μπορείς να στείλεις και μέσω της Altec. έχω το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μια φορά που χρειάστηκε να στείλω 6 σελίδες σε υπεραστικό προορισμό, δεν έβαλα το 1777 (που έβαζα πάντα) και το fax έφτασε κανονικά. η κλήση ήταν 10' λεπτά και πλήρωσα μονο 2'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.