Προς το περιεχόμενο

Native Java??

alex2005

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε παίδες!

Η ερώτηση μου είναι αν ξέρει κάποιος κάποιον compiler που να παράγει κώδικα μηχανής από τον bytecode της Java. Δεν ψάχνω ούτε για κάποιον .exe wrapper ούτε να μου πείτε πως να κάνω .jar την εφαρμογή μου.

Δοκίμασα τον Excelsior JET 4.1 αλλά μου πρόσθεσε 50MB στην εφαρμογή μου,περίπου όση είναι και η java από μόνη της.Οπότε θα προτιμούσα έναν compiler που να μην έχει τόσο τεράστιο overhead.

Thanks

Δημοσ.

Μα φυσικάκαι σου προσέθεσε 50 MB. Γιατί για να παίξει το jar πρόγραμμα σου που είναι πχ 2 ΜΒ ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει το JRE που περιέχει όλα τα libraries που χρησιμοποιείς (import java.io, import java.net etc). Έτσι όταν το κάνεις native exe με το Excelsior JET 4.1 (ούτε καν ήξερα πως γίνεται κάτι τέτοιο) πρέπει να συμπεριλάβει μέσα στο exe όλα τα απαραίτητα libraries από το JRE. Τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ.

Δημοσ.

Το καταλαβαίνω ότι είναι φυσικό που πρόσθεσε 50ΜΒ και δεν το βρίσκω καθόλου περίεργο.Αυτό που ρωτάω είναι αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω το οποίο να μην μου κάνει την εφαρμογή τεράστια.Στο κάτω κάτω όπως το αντιλαμβάνομαι εγω και τουλάχιστον αυτό θέλω να κάνω...είναι το μόνο πλεονέκτημα (εκτός της ταχύτητας) στο να μπορείς να κάνεις την Java εφαρμογή σου native είναι να μην αναγκάσεις τον χρήστη να κατεβάσει την Java για να τρέξει την εφαρμογή (που όντως είναι 2ΜΒ).Οπότε δεν νομίζω ότι κερδίζω κάτι κάνοντας την ίδια την εφαρμογή 50ΜΒ μεγαλύτερη,και καλύτερα να την αφήσω να τρέχει με Java.

Δημοσ.

Φυσικά και όχι γιατί στην ουσία η 2 MB εφαρμογή σου χρησιμοποιεί 50 MB librarιes...!

Αντίστοιχα μια .NET εφαρμογή χρησιμοποιεί libraries του .ΝΕΤ framework το οποίο είναι καμιά 20ρια MB...

Δημοσ.

Thanks Γηρυόνη,το είχα βρει και παλαιότερα αυτό αλλά το παράτησα γιατί δεν μπορούσα με τίποτα να βγάλω άκρη.Και βασικά δεν μπορώ ακόμα να βγάλω...γίνεται ένας χαμός από χιλιάδες sources c++/java. Αν τυχόν το κοιτάξεις και βγάλεις κάποια άκρη στείλε τπτ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...