bravejohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 καλησπερα,εχω 1024 ddr2 Ram με το που ξεκιναω τον υπολογιστη,εχωντας το memturbo να τρεχει βλεπω οτι η ελευθερη μνημη μου ειναι 580-600 ΜΒ?? Απο το msconfig εχω αφησει μονο 5 προγραμματα να τρεχουν κατα την εκκινηση τα οποια ειναι: -Zone alarm security suite -ctfmon (για τις γλωσσες των windows) -memturbo(καταναλωνει ελαχιστη μνημη) -RunDll32 cmicnfg(δεν εχω ιδεα) -HDAudPropShortcut(ρυθμισεις για τη καρτα ηχου μου) συμφωνα με αυτα λοιπον,θεωρω υπερβολικη τη καταναλωση 600 και πλεν MB της μνημης μου... μηπως καποιο κρυφο προγραμμα(ισως καποιος ιος) τρεχει που δε μπορω να δω και μου τρωει τη μνημη? μηπως τα services των windows? υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει ποια services μπορω να απενεργοποιησω χωρις να δημιουργησω προβλημα στο συστημα?
Apple Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ego na sou po tin alithia trexo auta ta programmata pou les kai esu alla exo apenergopoihsei axrista services tom windows kai i mnimi mou einai sta 183mb/
bravejohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις... οντως τρεχουν πολλα processes...αλλα δε ξερω ποια ειναι απαραιτητα και ποια οχι... σας παραθετω screenshot απ τον task manager: http://i7.photobucket.com/albums/y288/bravejohn/processes.jpg Μπορειτε να μου πειτε ποια απο αυτα ειναι αχρηστα?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 To "άχρηστα" είναι σχετικό,ανάλογα τι χρησιμοποιείς. Απ'ότι βλέπω ZoneAlarm και Kaspesky έχουν την πρωτοκαθεδρία στην κατανάλωση μνήμης. Επίσης βλέπω και το e-trust...
bravejohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 το kaspersky δεν το χρησιμοποιω,μαλιστα με το msconfig ορισα να μη ξεκιναει με την εκκινηση..πως γινεται και τρεχει?(sorry ειμαι και λιγο ασχετος...) θα το κανω uninstall,ετσι κι αλλιως δε το χρησιμοποιω... απ οτι βλεπω τα περισσοτερα ειναι system.. επισης το svchost.exe τρεχει περιπου 5-6 φορες... αν απο το msconfig απενεργοποιησω καποιες υπηρεσιες θα δω διαφορα,ή ειναι αμελητεα η χρηση μνημης που κανουν?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πρέπει να είσαι σίγουρος το τι βγάζεις μην βρεθείς αντιμέτωπος με άλλα προβλήματα. Αν δεν ξέρεις τι ξετσεκάρεις,άστο ως έχει.
bravejohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ok,Thanks εκανα uninstall το kaspersky και ανεβηκε λιγο η μνημη... πηγε στο 660 απο 600 που ηταν...
bravejohn Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 δειτε επισης και το log file απο το Hijackthis http://i7.photobucket.com/albums/y288/bravejohn/Hijackthis.jpg μηπως βγει κατι απο αυτο... δυστυχως ο μονος τροπος να δειτε το logfile ειναι να αποθηκευσετε την εικονα,και μετα με ζουμ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.