Προς το περιεχόμενο

Best formula1 και wrc?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...παντως, παλι στο GT4 vs The World το γυρισαμε.Εγω λεω, εχοντας αφιερωσει εκατονταδες ωρες στο GT4 πως ειναι πολυ καλο simulation, ,μονο με τιμονιερα.Φυσικα, τα Rally του GT4 ειναι απογοητευτικα χαλια...

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μα τι λέμε τόσες μέρες; Μόνο το RBR.

Το είπαμε αυτό! Προφανώς σε ρωτάω πιο είναι το επόμενο πιο ρεαλιστικό για σένα. Αν η απάντηση είναι CMR, είναι γελοίο να τολμάς να το συγκρίνεις με το Gran Turismo.

Τέλος πάντων, παίξε LFS. Με *τεράστια* διαφορά το πιο ρεαλιστικό. Όλα τα άλλα είναι arcade μπροστά του.

Επίσης, όσοι μιλώντας για RBR, GTR, F1 κτλ. λέτε πως είναι πολύ καλά simulation, πως ακριβώς το ξέρετε; Γιατί καλά, να οδηγείς το αυτοκίνητό σου στο Gran Turismo γίνεται, και μπορείς και συγκρίνεις πραγματικότητα και παιχνίδι.

Όσοι μιλάτε για τα υπόλοιπα, από που το ξέρετε;

Άντε μη τα πάρω και σας περάσω όλους! :twisted:

Δημοσ.

Diavasa prosektika ola ta parapano kai eipa na ekfero kai ego tis apopsis mou.

Katarxas apantontas ston filo EPa..

Exo odigisei 2 autokinita tou GTL..to Ford Lotus Cortina kai tin Alfa Romeo GTA..

Krinontas apo auta ta 2 pou odigisa se sindiasmo to oti asxoloume me driving games/sims apo tin epoxi tou TEST DRIVE 1 8a i8ela na sou po pos apla to GTL einai to koryfeo driving simulator "pistas"..

Sto xwma,exo odigisei ena xwmatino EVO 6 group N...kai to sim pou einai pio konta stin real symperifora enos 4wd autokinitou einai RBR..auta

Δημοσ.
Το είπαμε αυτό! Προφανώς σε ρωτάω πιο είναι το επόμενο πιο ρεαλιστικό για σένα. Αν η απάντηση είναι CMR' date=' είναι γελοίο να τολμάς να το συγκρίνεις με το Gran Turismo.

[/quote']

Δεν μπορώ να πω ότι είναι πιο ρεαλιστικό, δεν θα το έθετα έτσι. Έχουν διαφορετική συμπεριφορά και έχουν και τα δυο σοβαρά μειονεκτήματα. Γελοίο ξεγελοίο πάντως, απο τα δυο το cmr προτιμούσα πάντα και εξακολουθώ (τολμώ) να το προτιμώ.

Δημοσ.
Δεν το έχω παίξει αλλά απότι βλέπω ήδη ένας που το γνωρίζει διαφώνησε μαζί σου. Περιμένω σχόλια. Είναι όντως πιο ρεαλιστικό (αν γίνεται αυτό); Αν ναι' date=' θα το δοκιμάσω.

Paladin, σύμφωνοι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το GT είναι χάλια. Έπαιξα και τις ράλυ πίστες που έχει, όπως είπα, και έφριξα. Εκεί τι φταίει; Ας αφήσω τα γκελ που κάνεις στους τοίχους που δεν τα αντέχω πια.[/quote']

Tha sou pw apla oti mporeis na peirakseis (me praktiko antikrysma sto paixnidi) akoma kai tis pieseis twn elastikwn. Oti me pliktrologio den tha katafereis na paikseis giati exei 4(!) koumpia gia na striveis (dyo gia deksia, ena grigoro ena argo kai 2 gia aristera omoiws). Oti exei kamia dekaria rythmiseis gia ta amortiser

opws dynami aposvesis, sklirotita, ropi antistreptikis ravdou k.a. Oti peirazeis gwnies camper kai cluster ksexwrista gia empros kai pisw troxous. Oti rythmizeis aerodynamikes me skopo ton elegxo tis arnitikis antwsis. Oti rythmizeis ta frena ws pros to pososto fortiou kai tin megisti efarmogi tou ana aksona. Oti mporeis na valeis diaforiko mploke, anoixto, periorismenis olisthisis mixaniko i me ikswdes.

Kai OLA afta na epireazoun plirws ti simperifora tou oximatos. An skefteis ki oti den einai douleia kapoias megalis etairias, kai oti i timi tou einai efamilli me ola ta alla painidia (24 lires agglias, dld 34.70 euro) milame gia to APOLYTO racing game. Paiksto kai sou eggywmai oti tha kaneis poly kairo na ksekolliseis. :)

Δημοσ.
Το είπαμε αυτό! Προφανώς σε ρωτάω πιο είναι το επόμενο πιο ρεαλιστικό για σένα. Αν η απάντηση είναι CMR' date=' είναι γελοίο να τολμάς να το συγκρίνεις με το Gran Turismo.

Τέλος πάντων, παίξε LFS. Με *τεράστια* διαφορά το πιο ρεαλιστικό. Όλα τα άλλα είναι arcade μπροστά του.

Επίσης, όσοι μιλώντας για RBR, GTR, F1 κτλ. λέτε πως είναι πολύ καλά simulation, πως ακριβώς το ξέρετε; Γιατί καλά, να οδηγείς το αυτοκίνητό σου στο Gran Turismo γίνεται, και μπορείς και συγκρίνεις πραγματικότητα και παιχνίδι.

Όσοι μιλάτε για τα υπόλοιπα, από που το ξέρετε;

Άντε μη τα πάρω και σας περάσω όλους! :twisted:[/quote']

Ρε συ εγω εχω οδηγησει Honda Civic Type-R,Honda S2000,Toyota Yaris,BMW 330, BMW 120, Peugeot 206, ολα αυτοκινητα του GT4 και σου λεω πως ειναι σχεδον ομοιες οι αντιδρασεις τους σε παιχνιδι και πραγματικοτητα!

Δημοσ.
Ρε συ εγω εχω οδηγησει Honda Civic Type-R,Honda S2000,Toyota Yaris,BMW 330, BMW 120, Peugeot 206, ολα αυτοκινητα του GT4 και σου λεω πως ειναι σχεδον ομοιες οι αντιδρασεις τους σε παιχνιδι και πραγματικοτητα!

Εγώ αντίθετα παρόλο που δεν έχω οδηγήσει impreza σε πίστες ράλυ, επειδή είμαι "Πλατωνικός" έχω εκ γενετής την ΙΔΕΑ της απόλυτης συμπεριφοράς σε τέτοιες συνθήκες γι'αυτό και την αναγνωρίζω στο rbr. :P

Δημοσ.

Vale alli mia psifo sto ibiza, 307, skaravaio, micra kai bora. An kai ola dinoun mia pio 'varia' aisthisi.

Δημοσ.

Και τι μου το λες; Αυτό είπα! Συνεννόηση μπουζούκι που λένε. Διάβασε πάλι:

"Επίσης, όσοι μιλώντας για --->>>RBR, GTR, F1<<<--- κτλ. λέτε πως είναι πολύ καλά simulation, πως ακριβώς το ξέρετε; Γιατί καλά, να οδηγείς το αυτοκίνητό σου στο Gran Turismo --->>>γίνεται, και μπορείς και συγκρίνεις<<<--- πραγματικότητα και παιχνίδι."

Δηλαδή:

Για το Gran Turismo εντάξει, μπορείς να συγκρίνεις αφού μπορείς να βρεις και να οδηγήσεις τα αυτοκίνητά του.

Το πρόβλημα όπως λέω είναι με όσους μιλάνε για παιχνίδια όπως RBR, GTR, F1.. Το κατάλαβες τώρα;

Ποιος εδώ μέσα θα μου πει ότι είναι καλό simulation το F1 και θα βασιστώ πάνω του; Ή το RBR; Ή το GTR; Έχει κανείς οδηγήσει τέτοια αυτοκίνητα σε τέτοιες συνθήκες / ταχύτητες;

(..γαμώτο, με αναγκάζετε και ανεβάζω τον αριθμό των post μου.. :-))

Δημοσ.
Tα εχει αυτα το GT4?Εννοεις οτι σερρνονται λιγακι ε?Αυτο ειναι αληθεια.

Ta exei ta exei... Kai legontas varia aisthisi ennow oti ta perissotera oximata kinountai noxelika

Δημοσ.
Και τι μου το λες; Αυτό είπα! Συνεννόηση μπουζούκι που λένε. Διάβασε πάλι:

"Επίσης' date=' όσοι μιλώντας για --->>>[b']RBR, GTR, F1[/b]<<<--- κτλ. λέτε πως είναι πολύ καλά simulation, πως ακριβώς το ξέρετε; Γιατί καλά, να οδηγείς το αυτοκίνητό σου στο Gran Turismo --->>>γίνεται, και μπορείς και συγκρίνεις<<<--- πραγματικότητα και παιχνίδι."

Δηλαδή:

Για το Gran Turismo εντάξει, μπορείς να συγκρίνεις αφού μπορείς να βρεις και να οδηγήσεις τα αυτοκίνητά του.

Το πρόβλημα όπως λέω είναι με όσους μιλάνε για παιχνίδια όπως RBR, GTR, F1.. Το κατάλαβες τώρα;

Ποιος εδώ μέσα θα μου πει ότι είναι καλό simulation το F1 και θα βασιστώ πάνω του; Ή το RBR; Ή το GTR; Έχει κανείς οδηγήσει τέτοια αυτοκίνητα σε τέτοιες συνθήκες / ταχύτητες;

(..γαμώτο, με αναγκάζετε και ανεβάζω τον αριθμό των post μου.. :-))

Aυτά ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ και τελευταία στιγμή τα είχα μετανοιώσει και τα έσβησα.

Όλοι μας, όταν μιλάμε για ρεαλισμό, εννοούμε μάλλον το πως ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι θα συμπεριφέρεται μία F1 πχ. Δεν εννοούμε ότι ξέρουμε, αλλά υποθέτουμε. Ας πούμε, όλοι καταλαβαίνουν ότι μία F1 κινείται με τρόπο που πιό πολύ μοιάζει στο F1 2002, παρά πχ στο Monaco Grand Prix του 1993, σωστά;

Αλλά και στα κανονικά αυτοκίνητα που περιέχει το GT4, πάλι πιστεύω ότι δεν μπορούμε να πούμε "έτσι συμπεριφέρεται ένα αυτοκίνητο". Στο παιχνίδι εύκολα φτάνουμε το clio στα όριά του (και τα ξεπερνάμε) χωρίς να μας νοιάζει αν θα το στουκάρουμε σε κανέναν τοίχο. Στο πραγματικό μας αυτοκίνητο το κάνουμε αυτό; Ίσως με ένα γρήγορο αυτοκίνητο σε πίστα μερικοί από εμάς να έχουμε "παίξει" με τα πραγματικά μας αυτοκίνητα, αλλά και πάλι μικρή αξία έχει αυτό, γιατί νοιαζόμαστε για το πανάκριβο αυτοκίνητό μας, ενώ για το ψηφιακό υπάρχει πάντα το restart.

Ας πούμε, όλοι μας δεν μπορούμε να υποθέσουμε πως στο GTR η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι πιο πειστική από ό,τι στο TOCA3;

Εκεί στηρίζεται όλη η κουβέντα μας, στη θεωρία.

Δημοσ.

File VoodooMan diafwnw me afto pou les, kathws einai fores pou ftaneis to amaksi sou sto orio kathws se pernei o dromos (px platys xwris pezodromia klp.) Episis kapoia pragmata einai ofthalmofani, opws to oti sto gt4, pera apo xwma kai xioni, o kwlos tou aftokinitou otan fygei den epanerxetai me tpt, dld ama arxisei na petaei den yparxei anapodo oute fysika kai swtiria. Episis kapoia pio apla pragmata, opws oi kliseis tou aftokinitou kai to pws to vazeis me 70-80 se mia strofi, einai pragmata pou mporeis na ta sygkrineis.

Δημοσ.

Μα μην ξεχναμε πανω απο ολα πως προκειται για παιχνιδια, τα οποια με λιγες εξαιρεσεις(RBR κτλ) πρεπει να μπορουν να παιζονται απο ολους.Οποτε, παντα υπαρχει μια ταση προς το πιο ευκολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...