EPa Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 παιδια κατεβαστε το rbr net 3.0! τρελες μαχες online μεχρι 12 παικτες στην ειδικη.ακομα και με 56κ παιζει ανετα!ας ειναι καλα αυτος που το εφτιαξε το mod γιατι δεν υπηρχε τετοια δυνατοτητα.αυριο θα σας δωσω αρκετα λινκ για διαφορα modes. Τιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;; Υπάρχει τέτοιο mod;;; Που, που, που; Να πω και 'γω σύντομα τα εξής: 1. RBR: ρεαλιστικότατο. Όσο για το αν παίρνονται στροφές με 60-70 που φάνηκε πολύ αργό σε κάποιον στην αρχή του topic, δοκιμάστε να στρίψετε με αυτή την ταχύτητα σε χωματόδρομο με χαλίκι. 2. Σειρά Gran Turismo: όχι το ρεαλιστικότερο αλλά σίγουρα πάρα πολύ κοντά στην πραγματικότητα όσον αφορά τη συμπεριφορά των αυτοκινήτων, και μας δίδαξε πολλά. kirileman θα σου πρότεινα να το παίξεις και μετά να εκφέρεις απόψεις του τύπου "θα τερματίσω την 1η φορά". 3. LiveForSpeed
NaGR Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Συμφωνώ και εγώ για το πόσο καλό είναι το RBR. Αφού σκέφτομαι να το αγοράσω κιόλας. Επίσης το GT4 ίσως να μην είναι στα επίπεδα του RBR απο άποψη ρεαλιστικότητας αλλά είναι αρκετά ρεαλιστικό. Μου τη σπάει μόνο που δεν έχει Porsche k Ferrari, αλλά με φτιάχνει που έχει τις πίστες με μεγάλη ακρίβεια και ειδικα το Nurburgring
fabiawrc Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 λοιπον παιδες επεστρεψα απο θεσαλονικη οποτε να παραθεσω τα λινκ που σας ελεγα! εχουμε και λεμε για ολα τα modes,skins,cars,sounds,replays,etc παμε εδω και κατεβαζουμε οτι θελουμε. http://www.bhmotorsports.com/RBR/downloads ενα αλλο sait για τους απολυτους χρονους(οσοι νομιζεται οτι κανατε καλο χρονο θα βαλετε τα κλαματα)για να μη ψαχνοσαστε με τις ρυθμισεις σε αυτο το σαιτ μπορειται να κατεβασετε και τα replay αλλα και τις ρυθμισεις!!!υπαρχει ενα προβλημα ομως.κατεβαζεις το setup αλλα το καθε αμαξι εχει και 1 νουμερο.η xsara ειναι το 0.πχ για tarmac setup πρεπει να εχει αυτη την ονομασια 0slot1_MedTarmac.lsp Αν το 0 το αλλαξετε με το 5 ειναι για το subaru 03.οποτε για να μην ψαχνεστε xsara=0 accent=1 mg=2 lancer=3 206=4 impreza 03=5 corola=6 impreza 00=7 http://www.swedishsimracers.com/rbr/ranking.cfm υπαρχει και πρωταθλημα ραλλυ στο rbr με επισημες ομαδες και με plugins προσομοιωνουν και τις 16 χωρες του wrc!! http://rbrchamp.rallysimfans.hu/ http://rbr.onlinegames.cz/index.php επισης για το κορυφαιο mod για multiplayer rbr net 3.0 εδω: http://toca.game-editing.net/ οποιος θελει να παιξει μαζι μου online msn me:[email protected] αντε καλο ψαξιμο και καλες μοντες!!!!
adi32 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ξεθαψα σημερα το cmrae4 και μου αρεσε αρκετα
S2Katana Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 αν αξιζει η τιμονιερα(δηλ.θα εχει διαφορα απο το πληκτρολογι που παιζω τωρα?).σε γενικες γραμμες μου αρεσε. Δεν το συζηταμε καν.Σε τετοια παιχνιδια η τιμονιερα ειναι μονοδρομος!
kirileman Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 kirileman θα σου πρότεινα να το παίξεις και μετά να εκφέρεις απόψεις του τύπου "θα τερματίσω την 1η φορά". Αυτό ήταν ένα αυθαίρετο παράδειγμα για να δείξω πόσο (αντιρεαλιστικά) εύκολο σε σχέση με το RBR είναι το GT. Έχω παίξει 2 GT, εκ των οποίων και το τελευταίο, για μία βδομάδα το πολύ, δανεικά από φίλο φυσικά. Και πολύ άντεξα. Αυτό το πράγμα δεν είναι οδήγηση. Δεν είναι ούτε καν κοντά στη ρεαλιστική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου. Η χαριστική βολή ήρθε όταν έπαιξα σε πίστα ράλυ. Τώρα, λοιπόν, εγώ τι πρέπει να προτείνω;... Θα προτείνω να αφιερώνουμε χρόνο σε παιχνίδια (αλλά και γενικά πράγματα) που αξίζουν χωρίς να παρασυρόμαστε.
Paladin25 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Διαφωνω για το GT.Το GT ειναι αρκετα ρεαλιστικοτερο απο καποια αλλα games και μακραν ρεαλιστικοτερο φυσικα απο κατι NFS.Αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσο ρεαλιστικο οσο το RBR. Το θεμα ειναι οτι το RBR ειναι wrc που ειναι τελειως διαφορετικο απο αμαξια δρομου,μιας και τα wrc εχουν διαφορετικες ρυθμισεις.Αυτο που εσεις λετε ρεαλιστικο στο wrc,δηλαδη για παραδειγμα η πολυ ευκολη πλαγιολισθηση οφειλεται στις ρυμισεις που γινονται στα wrc σε συνδοιασμο με το οδοστρωμα βεβαια αλλα και την υποδυναμη.Στα αντιστοιχα συμβατικα αμαξια η πλαγιολισθηση ειναι πιο δυσκολο να γινει π.χ με 60 km/h διοτι εχουν συστηματα ακριβως για να μην γινεται πλαγιολισθηση. Επισης στο RBR παιζει και μεγαλο ρολο το sensitivity του controller.Με gamepad π.χ ειναι δυσκολο να το παιξεις γιατι ακομη και αν χαμηλωσεις το sens παλι θελει μικρομετρικες κινησεις.Ισως με τιμονερια να ναι πιο ευκολο.Και εκει ειναι και η δυσκολια του RBR οτι θελει μικρομετρικες κινησεις για να μη σου φυγει απο το δρομο.Και στο στριψιμο και στο γκαζι. Η ρεαλιστικοτητα στο RBR εγγειται φυσικα στο οτι εχει γενικα πολυ καλη εξομοιωση.Απλα μη το συγκρινεται ετσι με Gran Turismo διοτι αλλο wrc και αλλο αμαξια δρομου.Και το GT ομως ειναι αρκετα ρεαλιστικο. Ενας αλλος καλος εξομοιωτης driving ειναι το racer.Αυτο το μικρο, με τα 10 Mb.Που φτιαχνουνε συνεχεια αμαξια και πιστες που μπορεις να προσθεσεις.Εκει εχει αρκετα ρεαλιστικη οδικη συμπεριφορα. Και φυσικα καλυτερος εξοιμοιωτης για formula 1 ειναι το f1 challenge 99-02.Αν βαλεις τα παντα ρεαλιστικα ειναι σαν να οδηγεις πραγματικα formula.Και online ειναι απολαυστικο αν παιζεις με ατομα που ξερουν τι κανουν και δεν πεφτουν πανω σου και τα σχετικα.
EPa Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Αυτό το πράγμα δεν είναι οδήγηση. Δεν είναι ούτε καν κοντά στη ρεαλιστική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου. Ωραία, για πες ένα που θεωρείς ότι είναι κοντά.. Αν δεν βρίσκεις, τότε πες ποιο είναι *πιο* κοντά..
kirileman Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ωραία, για πες ένα που θεωρείς ότι είναι κοντά.. Αν δεν βρίσκεις, τότε πες ποιο είναι *πιο* κοντά.. Μα τι λέμε τόσες μέρες; Μόνο το RBR. Οι άνθρωποι κυριολεκτούν όταν γράφουν στην αρχική οθόνη περί "accurate simulation". Πολλές φορές όταν έκλεινα το ps2 μετά από ώρες και έμπαινα στο καπάκι στο αυτοκίνητό μου, νόμιζα ότι συνέχιζα να οδηγώ στις πίστες του παιχνιδιού (έφταιγε και η τιμονιέρα σε αυτό). Αλλά ακόμα και το cmr έχει καλύτερη συμπεριφορά. Αν ήταν το ίδιο καλό το gt4 δεν θα ασχολιόμουν μαζί του; Εννοείται πως ναι. Δεν είμαι επιλεκτικά "λογικός". Απλά δεν παρασύρομαι από γραφικά και επιλογές gameplay. Επίσης, επειδή ακούγεται η άποψη ότι το ένα είναι ραλυ το άλλο οχι, να πω ότι ακόμα και στην αλάνα του training να παίξεις το rbr, και εκεί η αίσθηση είναι μοναδική. Επίσης η Γαλλία έχει ασφάλτινες πίστες. Σε τελική ανάλυση, αυτοκίνητα οδηγείς στο ένα παιχνίδι, αυτοκίνητα και στο άλλο. Είμαστε στο 2006, παιχνίδια αυτοκινήτων συνεχίζουν να βγαίνουν (αναζητώ και γω αρκετά), παραμένουν όμως, περιέργως, πολύ χειρότερα από ένα παιχνίδι 3 ετών, αν δεν κάνω λάθος. Είναι "ευλογία" που μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο "παιχνίδι" στις οθόνες μας και εγώ "βγάζω το καπέλο" στους σχεδιαστές του (όπως ρίχνω καθημερινά μούτζες στην ΕΑ). Απλά ορισμένες σειρές έχουν πολλούς οπαδούς και θίγονται όταν ακούνε τέτοια. Το τι βρίσιμο τρώγαμε πριν από χρόνια όταν μιλούσαμε κολακευτικά για το PES κριτικάροντας το FIFA δε λέγεται. "Υποψίες" τέτοιων αντιδράσεων λαμβάνω κάθε φορά που αναφέρω την μοναδικότητα του RBR. Μια από τα ίδια.
Paladin25 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το ξαναλεω.Οι ρυθμισεις του wrc διαφερουν απο αυτες των εργοστασιακων αυτοκινητων δρομου.Τα μεν ειναι ρυθμισμενα ετσι ωστε να παιρνουν στροφες με πλαγιολισθηση πιο ευκολα, τα δε ωστε να μην φευγουν ευκολα απο τον δρομο. Δεν μπορεις να λες για το GT οτι δεν ειναι ρεαλιστικο.Δηλαδη εσυ στον δρομο οταν οδηγεις το αμαξι σου και παιρνεις μια στροφη με 70 km/h με πλαγιολισθηση την παιρνεις?Η φευγεις τοσο ευκολα απο τον δρομο?
thanocaster Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μα τι λέμε τόσες μέρες; Μόνο το RBR. Οι άνθρωποι κυριολεκτούν όταν γράφουν στην αρχική οθόνη περί "accurate simulation". Πολλές φορές όταν έκλεινα το ps2 μετά από ώρες και έμπαινα στο καπάκι στο αυτοκίνητό μου, νόμιζα ότι συνέχιζα να οδηγώ στις πίστες του παιχνιδιού (έφταιγε και η τιμονιέρα σε αυτό). Αλλά ακόμα και το cmr έχει καλύτερη συμπεριφορά. Αν ήταν το ίδιο καλό το gt4 δεν θα ασχολιόμουν μαζί του; Εννοείται πως ναι. Δεν είμαι επιλεκτικά "λογικός". Απλά δεν παρασύρομαι από γραφικά και επιλογές gameplay. Επίσης, επειδή ακούγεται η άποψη ότι το ένα είναι ραλυ το άλλο οχι, να πω ότι ακόμα και στην αλάνα του training να παίξεις το rbr, και εκεί η αίσθηση είναι μοναδική. Επίσης η Γαλλία έχει ασφάλτινες πίστες. Σε τελική ανάλυση, αυτοκίνητα οδηγείς στο ένα παιχνίδι, αυτοκίνητα και στο άλλο. Είμαστε στο 2006, παιχνίδια αυτοκινήτων συνεχίζουν να βγαίνουν (αναζητώ και γω αρκετά), παραμένουν όμως, περιέργως, πολύ χειρότερα από ένα παιχνίδι 3 ετών, αν δεν κάνω λάθος. Είναι "ευλογία" που μπορούμε να έχουμε ένα τέτοιο "παιχνίδι" στις οθόνες μας και εγώ "βγάζω το καπέλο" στους σχεδιαστές του (όπως ρίχνω καθημερινά μούτζες στην ΕΑ). Απλά ορισμένες σειρές έχουν πολλούς οπαδούς και θίγονται όταν ακούνε τέτοια. Το τι βρίσιμο τρώγαμε πριν από χρόνια όταν μιλούσαμε κολακευτικά για το PES κριτικάροντας το FIFA δε λέγεται. "Υποψίες" τέτοιων αντιδράσεων λαμβάνω κάθε φορά που αναφέρω την μοναδικότητα του RBR. Μια από τα ίδια. To RBR einai kalo ws ena simeio. Min trelathoume omws oti einai kai sxedon pragmatiki odigisi. Akoma kai to lfs -pou einai to pio realistiko ap' ola- exei polla akoma gia na plisiasei tin pragmatikotita.
kostacurtas Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Το Richard Burns Rally οδηγικα ειναι σχεδον τελειο, ισως το μονο αρνητικο σημειο ειναι οι πιστες του. Το Live For Speed ειναι οντως πολυ καλο, με εξεπληξε ευχαριστα αυτο το παιχνιδι. Το Gran Turismo 4 αν αναλογιστεις το τεραστιο αριθμο αυτοκινητων που εχει, περιπου 700, βρισκεται σε κορυφαια επιπεδα ρεαλισμου. Αν ειχε τον ρεαλισμο και την αισθηση του GTR FIA Racing θα ηταν το απολυτο racing game για εμενα.
fabiawrc Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 επειδη δηλαδη εχει 700 αμαξια ειναι κορυφαιο? μα το λες απο μονος σου.η αισθηση του gtr ειναι φοβερη και που να δεις το gtr-2 Που ετοιμαζεται! στο gt4 εχει γινει καλη δουλεια εχε μεγαλη ποικιλια ενα καρο πραγματα αλλα δεν μου αρεσει.δεν το θεωρω κατι σπουδαιο. προτιμω λιγα αμαξια οπως στο gtr-rbr-gtl και κορυφαια αισθηση και ηχο παρα ενα παιχνιδι που να εχει τα παντα αλλα στη τελικη αυτο που μετραει ειναι το gameplay και η αισθηση του ολου σκηνικου την ωρα που παιζεις. και το τοκα 3 εχει τα παντα μεσα wrc,f1,f300,bygy,dtm και ενα καρο αλλα αλλα ειναι μεγαλη πατατα.
kirileman Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 To RBR einai kalo ws ena simeio. Min trelathoume omws oti einai kai sxedon pragmatiki odigisi. Akoma kai to lfs -pou einai to pio realistiko ap' ola- exei polla akoma gia na plisiasei tin pragmatikotita. Δεν το έχω παίξει αλλά απότι βλέπω ήδη ένας που το γνωρίζει διαφώνησε μαζί σου. Περιμένω σχόλια. Είναι όντως πιο ρεαλιστικό (αν γίνεται αυτό); Αν ναι, θα το δοκιμάσω. Paladin, σύμφωνοι αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι το GT είναι χάλια. Έπαιξα και τις ράλυ πίστες που έχει, όπως είπα, και έφριξα. Εκεί τι φταίει; Ας αφήσω τα γκελ που κάνεις στους τοίχους που δεν τα αντέχω πια.
S2Katana Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 και το τοκα 3 εχει τα παντα μεσα wrc,f1,f300,bygy,dtm και ενα καρο αλλα αλλα ειναι μεγαλη πατατα. Ασε, πολυ χαλια.Τελικα δε μου αρεσει καθολου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.