Προς το περιεχόμενο

Best formula1 και wrc?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μόνος που δεν κατάλαβε ότι αυτό που είπα για τους χρόνους στο RBR ήταν στα πλαίσια καλαμπουριού (δεν τέθηκε άλλωστε σοβαρά σχετικό θέμα ποτέ) και ο μόνος που "προκλήθηκε" και το πήρε (πάλι) προσωπικά είσαι εσύ. Όσο για αυτούς που ψηφίζουν τα 2 μεγάλα κόμματα, έχεις δίκιο, τα ψηφίζουν για τη βελτίωση της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ζωής και ΜΟΝΟ (όσοι το κάνουν συνειδητά και υπεύθυνα...). Αλλά ας μην επεκταθούμε άλλο σε αυτό, ήταν ένα παράδειγμα και τίποτα περισσότερο.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε ξεκολατε!ας μιλησουμε για τα παιχνιδια μας.δεν χρειαζεται να χαλασουμε το τοπικ.

ενδεικτικα αναφερω ενα χρονο που εκανα σε μια ειδικη του rbr η chirdonhead(england) 3.20 με πολυ κοπο..κατεβαινει και αλλο αλλα θελει πολυ προπονηση.:mrgreen:

Δημοσ.

Εχετε δικιο, ας το κοψουμε εδω.

Στο θεμα μας, βασικα ειναι απιστευτο, αλλα ενα πολυ απαιτητικο και συναμα ''κολλητικο'' παιχνιδακι ειναι το GENE RALLY.Google it!

Y.Γ. Οταν θελουμε κατι να φανει σαν καλαμπουρι μπαινει μεσα σε '' '' ή βαζουμε και κανενα χαμογελακι.Αλλιως, εχουμε παρεξηγησεις.

Δημοσ.

Y.Γ. Οταν θελουμε κατι να φανει σαν καλαμπουρι μπαινει μεσα σε '' '' ή βαζουμε και κανενα χαμογελακι.Αλλιως' date=' εχουμε παρεξηγησεις.[/quote']

ΣΩΣΤΟΣ εδώ. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να μαντεύει το στιλ γραφής μου ή το ύφος μου τη στιγμή που δεν με γνωρίζει.

Επι της ουσίας, για όσους ασχοληθούν με το RBR, να πω ότι προσπάθησα πολύ για να σπάσω τους χρόνους του παιχνιδιού. Μιλάμε για ολόκληρα Σάββατα, ώρες ατελείωτες για να καταφέρω να κάνω ρεκόρ χρόνου. Συνήθως, και μετά από 6 μήνες παιχνιδιού βέβαια (εννοείται ότι έχω παίξει ένα πρωτάθλημα για να ξεκλειδώσω τις πίστες), σκίζομαι στο πρώτο μισό της πίστας. 99 στις 100 φορές δεν θα περάσω τη μέση, θα χτυπήσω κάπου και... restart. Την 100 φορά που θα περάσω την μέση, θα τερματίσω κι όλας (πηγαίνοντας βέβαια λίγο πιο χαλαρά αφού άλλωστε δεν ξέρω το υπόλοιπο μισό τόσο καλά όσο το πρώτο που το έχω παίξει ήδη 99 φορές!!!)

fabiawrc, για τη συγκεκριμένη πίστα το 3.20 μου φαίνεται κουφό. Η είσαι οδηγάρα ή κάτι άλλο συμβαίνει (ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό που είχα παρατηρήσει στο CmR μετά απο αναβάθμιση του pc!!!). Σε ps2 έχω κάνει 3.36 σε realistic επίπεδο εννοείται (μία φορά και από τότε δεν την έχω ξαναπαίξει τη συγκεκριμένη). Φαντάζομαι ότι έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και δεν έχεις αφήσει το αμάξι στις default. Θα ήθελα να τις μάθω! Αν παίξεις καθόλου Γαλλία, πες κάνα χρόνο ενδεικτικά.

Δημοσ.

Παιδιά, κανένα Link όπου να μπορούμε να κατεβάσουμε αυτό το σούπερ mod;

Ας δώσω μία ευκαιρία ακόμη στο παιχνίδι, για χάρη του μακαρίτη.

Πάντως για εμένα, το παιχνίδι έχει περάσει τη λεπτή γραμμή που κάνει ένα ρεαλιστικό παιχνίδι διασκεδαστικό. Παραείναι δύσκολο, και στην τελική γιατί το αμάξι φαίνεται να γλιστράει πάνω στο δρόμο ό,τι κι'αν είναι αυτός (πάγος,χώμα,άσφαλτος), ενώ τα arcade CMR σου δίνουν καλύτερα την αίσθηση ότι το αμάξι όντως πατάει στο δρόμο;

Πιστεύω πως (σχετικός) ρεαλισμός στα racing είναι μόνο το GT Legends, άντε και το GTR.

Δημοσ.
ΣΩΣΤΟΣ εδώ. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να μαντεύει το στιλ γραφής μου ή το ύφος μου τη στιγμή που δεν με γνωρίζει.

Επι της ουσίας' date=' για όσους ασχοληθούν με το RBR, να πω ότι προσπάθησα πολύ για να σπάσω τους χρόνους του παιχνιδιού. Μιλάμε για ολόκληρα Σάββατα, ώρες ατελείωτες για να καταφέρω να κάνω ρεκόρ χρόνου. Συνήθως, και μετά από 6 μήνες παιχνιδιού βέβαια (εννοείται ότι έχω παίξει ένα πρωτάθλημα για να ξεκλειδώσω τις πίστες), σκίζομαι στο πρώτο μισό της πίστας. 99 στις 100 φορές δεν θα περάσω τη μέση, θα χτυπήσω κάπου και... restart. Την 100 φορά που θα περάσω την μέση, θα τερματίσω κι όλας (πηγαίνοντας βέβαια λίγο πιο χαλαρά αφού άλλωστε δεν ξέρω το υπόλοιπο μισό τόσο καλά όσο το πρώτο που το έχω παίξει ήδη 99 φορές!!!)

fabiawrc, για τη συγκεκριμένη πίστα το 3.20 μου φαίνεται κουφό. Η είσαι οδηγάρα ή κάτι άλλο συμβαίνει (ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό που είχα παρατηρήσει στο CmR μετά απο αναβάθμιση του pc!!!). Σε ps2 έχω κάνει 3.36 σε realistic επίπεδο εννοείται (μία φορά και από τότε δεν την έχω ξαναπαίξει τη συγκεκριμένη). Φαντάζομαι ότι έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις και δεν έχεις αφήσει το αμάξι στις default. Θα ήθελα να τις μάθω! Αν παίξεις καθόλου Γαλλία, πες κάνα χρόνο ενδεικτικά.[/quote']

Nα σε ρωτησω, αν δλδ δεν εκανες top χρονο και δεν επαιρνες το ''πρωταθλημα'' στο carrer mode, σε καποιο αλλο mode δεν ειχες τιποτα ελευθερο?Δλδ καποιο νεο αμαξι, καποια αλλη πιστα?

Δημοσ.

Όχι μωρέ. Παίζεις ένα πρωτάθλημα στο easy (που είναι πολύ εύκολο) και ξεκλειδώνονται όλες οι πίστες (μένει νομίζω μία από κάθε χώρα) και τα περισσότερα αυτοκίνητα.

Πάντως πρέπει να έχει δίκιο ο fabiawrc. Πέφτουν οι χρόνοι αρκεί να βρεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις (που προφανώς τις έχει βρει). Επίσης το χρονόμετρο στο ps2 μετράει σωστά. Ξανάπαιξα τη συγκεκριμένη μετά από καιρό και την έριξα άλλα 6 sec χαμηλώνοντας το subaru και πειράζοντας αμορτισέρ σε οριακό βαθμό (έβρισκε το αμάξι από κάτω σε κάποια σημεία του δρόμου).

Voodooman, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά έχεις συνηθίσει να τρέχεις με 300 και να παίρνεις τις στροφές για πλάκα με τα NFS και τα λοιπά... Aυτό που παρουσιάζει ένα περίεργο φαινόμενο ολίσθησης είναι το cmr. Το κόλπο αυτό των σχεδιαστών του παιχνιδιού για να δίνει την ψευδαίσθηση της ρεαλιστικής συμπεριφοράς φαίνεται κυρίως στις πολύ χαμηλές ταχύτητες από την έξω κάμερα όταν στρίβεις δεξιά αριστερά. Στο rbr στην άσφαλτο της Γαλλίας ένα χαμηλωμένο αυτοκίνητο έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απότι στην Αγγλία. Για να τα δεις όμως αυτά πρέπει να παίξεις...

Το αμάξωμα δεν το χω πειράξει ποτέ

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για αισθηση της ταχυτητας, αυτο ακριβως με τσαντιζει στο GT4.Πηγαινεις με 300 και ουτε που το καταλαβαινεις..Με λιγα λογια, ειτε οδηγω με 300 στο GT4 ειτε με 25 στο δρομο ειναι το ιδιο.βεβαια, του ''βγαζω το καπελο'' στο setup των αυτοκινητων.

Δημοσ.
Voodooman' date=' δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλά έχεις συνηθίσει να τρέχεις με 300 και να παίρνεις τις στροφές για πλάκα με τα NFS και τα λοιπά... Aυτό που παρουσιάζει ένα περίεργο φαινόμενο ολίσθησης είναι το cmr. Το κόλπο αυτό των σχεδιαστών του παιχνιδιού για να δίνει την ψευδαίσθηση της ρεαλιστικής συμπεριφοράς φαίνεται κυρίως στις πολύ χαμηλές ταχύτητες από την έξω κάμερα όταν στρίβεις δεξιά αριστερά. Στο rbr στην άσφαλτο της Γαλλίας ένα χαμηλωμένο αυτοκίνητο έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απότι στην Αγγλία. Για να τα δεις όμως αυτά πρέπει να παίξεις...

Το αμάξωμα δεν το χω πειράξει ποτέ[/quote']

Παίζω οτιδήποτε βγει στο PC και έχει αυτοκίνητο μέσα και το NFSMW εννοείται πως δεν έχει σχέση με ρεαλισμό (αν και καλύτερο από τα underground). Tο F1 2002 και τα παράγωγά του (GTR,GTL) δίνουν σωστά την αίσθηση της ταχύτητας, την αίσθηση του φρεναρίσματος και πραγματικά μαθαίνεις τί θα πει υποστροφή και υπερστροφή. Και αυτά τα δύο είναι πραγματικά δύσκολα, αλλά τουλάχιστον είναι πιο διασκεδαστικά κατ'εμέ.

Τα αυτοκίνητα στο RBR καταρχάς δεν κάθονται πάνω στις αναρτήσεις τους όσο θα έπρεπε.Παρατήρησε στις λακούβες πόσο λίγο "παίζει" ο τροχός σε σχέση με τα CMR. Και φυσικά τα CMR έχουν το άλλο απίστευτο, δεν υπάρχει αδράνεια. Αν σε μία στροφή σου φύγει η ουρά, απλά στρίβεις προς την αντίθετη κατεύθυνση και η ουρά επανήλθε. Δεν λέω ότι το CMR είναι ρεαλιστικότερο, αλλά νομίζω ότι το αμάξι κάθεται πιο καλά στο δρόμο.

Το μόνο που παραδέχομαι στο RBR είναι ο ρεαλισμός στις ταχύτητες. Μέσος όρος ταχύτητας 60-70 χλμ, ρεαλιστικό αυτό, μόνο που δεν θυμάμαι σε καμμία διαδρομή να έπιασα 170 χλμ, κάτι αρκετά συνηθισμένο σε ορισμένα ράλλυ.

Ίσως τελικά αυτό που λείπει από το παιχνίδι να είναι λίιιιγο πλατύτερες ειδικές διαδρομές, ώστε να συγχωρούνται μερικά από τα λάθη σου.

Δημοσ.

Τα αυτοκίνητα στο RBR καταρχάς δεν κάθονται πάνω στις αναρτήσεις τους όσο θα έπρεπε.Παρατήρησε στις λακούβες πόσο λίγο "παίζει" ο τροχός σε σχέση με τα CMR.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στο τέλος κάθε πίστας βλέπω τo replay και έχω σώσει αρκετά. Έχω παρατηρήσει σε βάθος τη κίνηση του αυτοκινήτου και πραγματικά δεν έχω διαπιστώσει αυτό που περιγράφεις, διαπιστώνω αντίθετα μια άκρως ρεαλιστική συμπεριφορά που, βασικό αυτό, επηρεάζεται από τις επιλογές μου τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αλλάζει άρδην ανάλογα με τις ρυθμίσεις. Νομίζω απλά ότι δεν έχεις αφιερώσει αρκετό χρόνο στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Για να ειμαστε και ειλικρινεις, πολλες φορες κατηγορουμε το παιχνιδι, ενω απλα εμεις οι ιδιοι δεν εχουμε εξοικοιωθει με το χειρισμο που απαιτει.Πχ, ξερετε ποσες φορες πηγα να σπασω το τιμονι μου επειδη με εκνευριζε ο arcade χαρακτηρας του NFS Underground 1/2?Εκει που δεν το περιμενες, παρε τρελη υποστροφη και αντε γεια!

Δημοσ.

αν το 3.20 το καταφερα με πολυ κοπο και εσενα σου φαινεται πολυ τι να πεις οταν το παγμοσμιο ρεκορ ειναι το ασυληπτο 3.06!!!!!και μαλιστα με το 206 μαμα!αν και το 3.20 ειναι με με μια μικρη εξοδο και με λιγη προσπαθεια αντε να το ριξω αλλα 5 sec πολυ δυσκολα.αυριο θα σου δωσω λινκ με τους χρονους.

προπονηθειτε παιδες το παιχνιδι τα σπαει οταν το μαθεις και το πας τεζα.κρατα γραμες στοχευε καλα τις εισοδους τον στροφων κανε φλικαρισματα δες που μπορεις να μη κοψεις πολυ και γενικως βρες σιγα σιγα τα ορια των στροφων.

οταν το δοκιμασεις μπορεις να μεινεις αφωνος πως και δεν επερνες τοσο γρηγορα καποιες στροφες.οδηγα εντελως συγκεντρωμενος ξεχαν γυναικες,που θα βγεις το βραδυ κλπ:mrgreen: και σιγα σιγα θα ερθουν οι χρονοι!

παιδια κατεβαστε το rbr net 3.0! τρελες μαχες online μεχρι 12 παικτες στην ειδικη.ακομα και με 56κ παιζει ανετα!ας ειναι καλα αυτος που το εφτιαξε το mod γιατι δεν υπηρχε τετοια δυνατοτητα.αυριο θα σας δωσω αρκετα λινκ για διαφορα modes.:-D

Δημοσ.
αν το 3.20 το καταφερα με πολυ κοπο και εσενα σου φαινεται πολυ τι να πεις οταν το παγμοσμιο ρεκορ ειναι το ασυληπτο 3.06!!!!!και μαλιστα με το 206 μαμα!αν και το 3.20 ειναι με με μια μικρη εξοδο και με λιγη προσπαθεια αντε να το ριξω αλλα 5 sec πολυ δυσκολα.αυριο θα σου δωσω λινκ με τους χρονους.

προπονηθειτε παιδες το παιχνιδι τα σπαει οταν το μαθεις και το πας τεζα.κρατα γραμες στοχευε καλα τις εισοδους τον στροφων κανε φλικαρισματα δες που μπορεις να μη κοψεις πολυ και γενικως βρες σιγα σιγα τα ορια των στροφων.

οταν το δοκιμασεις μπορεις να μεινεις αφωνος πως και δεν επερνες τοσο γρηγορα καποιες στροφες.οδηγα εντελως συγκεντρωμενος ξεχαν γυναικες' date='που θα βγεις το βραδυ κλπ:mrgreen: και σιγα σιγα θα ερθουν οι χρονοι!

παιδια κατεβαστε το rbr net 3.0! τρεολες μαχες online μεχρι 12 παικτες στην ειδικη.ακομα και με 56κ παιζει ανετα!ας ειναι καλα αυτος που το εφτιαξε το mod γιατι δεν υπηρχε τετοια δυνατοτητα.αυριο θα σας δωσω αρκετα λινκ για διαφορα modes.:-D[/quote']

Δεν μας είπες όμως τις ρυθμίσεις και με τι αυτοκίνητο έκανες το χρόνο. Εγώ πλέον όταν προλαβαίνω παίζω μόνο Γαλλία, τις έχω παρατήσει τις άλλες χώρες, απλά είμαι περίεργος να παίξω τη συγκεκριμένη με τις ιδανικές ρυθμίσεις γιατί δεν τις έχω βρει στο νετ και χωρίς αυτές δεν πετυχαίνεις τέτοιους χρόνους!

Δημοσ.

ρε παιδες εγω κατεβασα το demo για να δω τι παιζει.ενταξει απο γραφικα δεν λεει πολυ(οχι οτι με χαλαει), η αισθηση της ταχυτητα ειναι τρομερη και επισης εχει πολυ καλο ηχο.στο demo που δοκιμασα σε μια πιστα με χωμα(δεν θυμαμαι ποια ηταν) με default ρυθμισεις το αυτοκινητο ειναι πολυ "φτερο στον ανεμο".δεν λεω καλος ο ρεαλισμος αλλα νομιζω οτι ειναι υπερβολικο.απο αυτους που το εχω παιξει πολυ θελω να μου πουν αν υπαρχουν διαφορες σε οδηγηση πχ στην ασφαλτο και αν αξιζει η τιμονιερα(δηλ.θα εχει διαφορα απο το πληκτρολογι που παιζω τωρα?).σε γενικες γραμμες μου αρεσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...