Προς το περιεχόμενο

Best formula1 και wrc?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασα σημερα το xpand και μου αρεσε

το rbr απο ενα demo που επαιξα μου φανηκε τελιως ακατορθωτο οποτε το ξεγραψα

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αντε μη βγαλω τωρα τους χρονους μου απο το GT4(μαζι με τον kostacurtas-schumacher-anexann):twisted:

Σχόλια όπως αυτό που ακολουθεί το δικό σου τα λένε όλα. Επιδόσεις σε ένα πανεύκολο συγκριτικά παιχνίδι μπροστά σε αυτές που έχουν προκύψει με πραγματικό κόπο μέσα από μια διαδικασία ουσιαστικής βελτίωσης και αδιαμφισβήτητης δεξιοτεχνίας, νομίζω δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να αναφέρονται. Αν πιάσω στα χέρια μου το GT με την πρώτη θα τερματίσω χωρίς βέβαια να κάνω κάποιο ιδιαίτερο χρόνο. Όταν μάθω τις πίστες, θα έρθουν και οι χρόνοι. Αν οδηγήσεις για πρώτη φορά το RBR, δεν θα περάσεις ούτε την πρώτη στροφή!!! και δεν θα τερματίσεις την πρώτη ειδική μέσα στο επόμενο μήνα αν δεν αποβάλεις από μέσα σου το σύνδρομο "κολλημένο στο πάτωμα γκάζι" και "solid granite car" (από το carmagedon) και φυσικά 2-3 λεπτά πιο αργός από τους default χρόνους του παιχνιδιού. Στις οθόνη φορτώματος αρκετών πιστών στο RBR αναγράφονται συμβουλές του τύπου, "πολύ σπάνια θα πιάσεις την μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου σου" ή "ξεκίνα χαλαρά και αύξησε ταχύτητα όταν αρχίσεις και συνηθίζεις το όχημά σου" (κάπως έτσι). Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Είναι το καλύτερο driving game που έχει δημιουργηθεί ποτέ και αποτελεί πρόκληση για αυτούς που πολύ απλά δεν αρκούνται στα εύκολα. A real challenge!!!

Δημοσ.

πολυ χαιρομαι οταν βλεπω παιδια να ανακαλυπτουν τις αρετες του richard burns rally(ας ειναι καλα εκει που ειναι το παληκαρι δεν σε ξεχναμε richard!)

το παιχνιδι ειναι αλλου.ειναι απλα ο βασιλιας των παιχνιδιων ραλλυ.οπως ειπε και ο φιλος πολυ σωστα σε προηγουμενο ποστ απλα ολα τα ΔΕΝ υπαρχουν

λογικο ειναι να ειναι εκνευριστικο ειναι εξοιμοιωτης δεν ειναι παιδικη χαρα.το γκαζι θελει συνεση,να στριβεις με γραμες,να φλικαρεις θελει τα δικα του οπως σε ενα αληθινο αγωνα.

οταν το μαθετε σιγα σιγα και βγαλετε μια ειδικη τεζα σε ολες τις στροφες νιωθωντας την ανδρεναλινη και την αγωνια να μη βγεις και σπασεις το αμαξι τοτε θα καταλαβεις τι σου προσφαιρει αυτος ο κορυφαιος τιτλος.

το παιχνιδι ειναι γενημενο για να παιζεται απο την καμερα του δρομου η του καπω.η εξωτερικη καμερα ειναι απαραδεκτη χανεις ολη την αισθηση της ταχυτητας.απαραιτητο σε οσους παιζουν με τιμονι να επιλεγουν τη καμερα του δρομου.

Δημοσ.

Με διαφορά σε WRC το καλύτερο είναι το RBR όπως είπαν αρκετοί.Το παιχνίδι εννοείται ότι το παίζω με τιμόνι (ούτε λόγος να γίνεται για πληκτρολόγιο).Υπάρχουν μερικές παράμετροι τις οποίες πρέπει να πειράξετε στα controls.Αν χρησιμοποιείτε τιμόνι ΠΡΕΠΕΙ να μπείτε στα filter controls και να απενεργοποιήσετε τα Rise/Fall Rate καθώς επίσης και να πειράξετε κάποιες παραμέτρους εκεί μέσα.Τέλος κατεβάστε και το RBR Mod Collection Version 2.13 μιας και διαθέτει πάρα πολύ καλά mods :)

Δημοσ.
το παιχνιδι ειναι γενημενο για να παιζεται απο την καμερα του δρομου η του καπω.η εξωτερικη καμερα ειναι απαραδεκτη χανεις ολη την αισθηση της ταχυτητας.απαραιτητο σε οσους παιζουν με τιμονι να επιλεγουν τη καμερα του δρομου.

Ορίστε; Το RBR είναι "γεννημένο" για να παίζεις από τη θέση του οδηγού!!! Με βροχή, με σκονισμένο, ραγισμένο ή εντελώς σπασμένο τζάμι, ότι και αν συμβεί, από τη θέση του οδηγού. (Έχω τη gt τιμονιέρα της Logitech). Και φυσικά δεν το ανακαλύψαμε τώρα το παιχνίδι. Ο ενθουσιασμός μου με αυτό το "παιχνίδι" (ένα εκ των δύο με τα οποία ασχολούμαι τα τελευταία 2 χρόνια) έχει κατά βάση να κάνει με το ότι το RBR... δεν είναι παιχνίδι!

Δημοσ.

Για WRC, το πιο ρεαλιστικό ειναι το Richard Burns Rally. Truly a bitch to finish!

Πάντως, τρομερά διασκεδαστικό θεωρώ ακόμα το Colin McRae Rally 2... Πιστεύω το fun factor του δεν μπορεσαν να το φτάσουν τα sequel...

Δημοσ.
Σχόλια όπως αυτό που ακολουθεί το δικό σου τα λένε όλα. Επιδόσεις σε ένα πανεύκολο συγκριτικά παιχνίδι μπροστά σε αυτές που έχουν προκύψει με πραγματικό κόπο μέσα από μια διαδικασία ουσιαστικής βελτίωσης και αδιαμφισβήτητης δεξιοτεχνίας, νομίζω δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να αναφέρονται. Αν πιάσω στα χέρια μου το GT με την πρώτη θα τερματίσω χωρίς βέβαια να κάνω κάποιο ιδιαίτερο χρόνο. Όταν μάθω τις πίστες, θα έρθουν και οι χρόνοι. Αν οδηγήσεις για πρώτη φορά το RBR, δεν θα περάσεις ούτε την πρώτη στροφή!!! και δεν θα τερματίσεις την πρώτη ειδική μέσα στο επόμενο μήνα αν δεν αποβάλεις από μέσα σου το σύνδρομο "κολλημένο στο πάτωμα γκάζι" και "solid granite car" (από το carmagedon) και φυσικά 2-3 λεπτά πιο αργός από τους default χρόνους του παιχνιδιού. Στις οθόνη φορτώματος αρκετών πιστών στο RBR αναγράφονται συμβουλές του τύπου, "πολύ σπάνια θα πιάσεις την μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου σου" ή "ξεκίνα χαλαρά και αύξησε ταχύτητα όταν αρχίσεις και συνηθίζεις το όχημά σου" (κάπως έτσι). Δεν χρειάζονται άλλα επιχειρήματα. Είναι το καλύτερο driving game που έχει δημιουργηθεί ποτέ και αποτελεί πρόκληση για αυτούς που πολύ απλά δεν αρκούνται στα εύκολα. A real challenge!!!

Κοιτα επειδη παρεξηγεις καποια σχολια και επειδη δεν θελω να κλειδωθει το thread, απλα ειναι ενα παιχνιδι το RBR.Δυσκολο ή οχι δεν ξερω, δεν το εχω παιξει.Απλα δε μου αρεσε το στυλ σου στο πρωτο ποστ και για αυτο απαντησα ετσι.Τοσα χρονια που ασχολουμαι με τα racing εχω μαθει να μην συγκρινω διαφορετικα μεταξυ τους παιχνιδια.Οσο για την οδηγικη δεξιοτεχνια αγαπητε μου, αυτη αποκτιεται στα Μεγαρα και στα Λιμανακια και οχι στην αναπαυτικη πολυθρονα μας.Whatever...

Δημοσ.

Kαι μιας και εισαι εντελως προκατειλλημενος με το GT4 σου υπενθυμιζω καποια προηγουμενα ανεκδιηγητα post σου.Have Fun

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=998521#post998521

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=999476#post999476

Kαι να και ενα αλλο post για αλλο παιχνιδι.Μαλλον εχεις μια ταση να δημιουργεις παρεξηγησεις...

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=997232#post997232

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=996762#post996762

Δημοσ.
Κοιτα επειδη παρεξηγεις καποια σχολια και επειδη δεν θελω να κλειδωθει το thread, απλα ειναι ενα παιχνιδι το RBR.Δυσκολο ή οχι δεν ξερω, δεν το εχω παιξει.Απλα δε μου αρεσε το στυλ σου στο πρωτο ποστ και για αυτο απαντησα ετσι.Τοσα χρονια που ασχολουμαι με τα racing εχω μαθει να μην συγκρινω διαφορετικα μεταξυ τους παιχνιδια.Οσο για την οδηγικη δεξιοτεχνια αγαπητε μου, αυτη αποκτιεται στα Μεγαρα και στα Λιμανακια και οχι στην αναπαυτικη πολυθρονα μας.Whatever...

Φίλε μου πας καλά; Γιατί να κλειδωθεί το θέμα; Είπα κάτι που σε πείραξε; Εντελώς καλοπροαίρετα γράφω ότι γράφω και σε καμία περίπτωση επί προσωπικού. Για τα παιχνίδια μιλάω, όχι για τους συνφορουμίτες μου. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Χαλαρά!

Τώρα είδα και τα σχόλια μου που παραθέτεις. Έπρεπε να ήμουν πιο σκληρός σε μερικά από αυτά!!! Τώρα ποιος παρεξηγείται και το γυρίζει σε προσωπικές επιθέσεις, αυτό είναι εμφανές κάθε φορά και προκαλώ να βρεις στα σχόλιά μου έστω και έναν προσωπικό χαρακτηρισμό που έχω κάνει. Μήπως, για να τελειώνουμε, να πω και τη γνώμη μου για τον Χριστό; Τι θα ακούσω τότε; Πότε επιτέλους θα μάθει ο ΚΩΛΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ να συνδιαλέγεται χωρίς να παίρνει προσωπικά οτιδήποτε δεν τον βρίσκει σύμφωνο; (ρητορική η ερώτηση)...

Δημοσ.
[...']Οσο για την οδηγικη δεξιοτεχνια αγαπητε μου, αυτη αποκτιεται στα Μεγαρα και στα Λιμανακια και οχι στην αναπαυτικη πολυθρονα μας.Whatever...

Καλύτερα απο την πολυθρώνα μας παρά στον δρόμο (και ιδιαίτερα στα Λιμανάκια).

Και καλά όσοι το κάνουν αυτό, ας πούμε πως "την ψάχνουν την δουλειά" και πανε για "ψάρεμα", όμως σε τι φταίει και ο άλλος άνθρωπος που μπορεί να είχε πάει να πάρει τον αέρα του; (γιατί ουκ ολίγες φορές από την απροσεξία μερικών υποτιθέμενων Rallάκιδων έχουν χαθεί άνθρωποι που δεν φταίνε).

Και καλό είναι να μην ξεχνάμε πως οτιδήποτε αυτοκίνητο και αν έχουμε και με όσα λεφτά έχουμε ρίξει για να κάνουμε τα απαραίτητα "φτιαξίματα" δεν παύει να παραμένει ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο, άλλωστε αυτοί που φτιάχνουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν ξύπνησαν μια ωραία πρωία (όπως κάνουν οι περισσότεροι από εμάς) και το έφτιαξαν.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους οδηγούς αυτών των αυτοκίνητων, οι οποίοι έχουν περάσει από πολύωρα και εξαντλητικά tests με πάρα πολλές ώρες στο τιμόνι και σε αγώνες και όχι σαν τους απλούς πολίτες που πήραν ένα δίπλωμα (και αυτό με άλλα "μέσα") και βγήκαν στους δρόμους και το παίζουν Schumacher η McRae.

Προφανώς δεν τα λεω αυτά για να κάνω κήρυγμα η να το παίξω καλός, απλά με λύπησε το γεγονός πως τα Λιμανάκια θεωρούνται "μέρος απόκτισης οδηγικής δεξιοτεχνίας" κατα τα λεγόμενα του φίλου S2Katana. (Προφανώς συμφωνώ απόλυτα με την ύπαρξη των Μεγάρων και την εκεί απόκτηση δεξιοτεχνίας).

Τώρα για να μπώ και on topic, εμένα με είχε ενθουσιάσει το Rally Challenge (αρκετά παλιό, '99 αν θυμάμαι) το οποίο ήταν απο τα δυσκολότερα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, επισής και το CMR 5 το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό (είχε όραιες τούμπες).

Φιλικά :oops:

(και συγνώμη για το κουραστικό και off topic post μου).

Δημοσ.
Φίλε μου πας καλά; Γιατί να κλειδωθεί το θέμα; Είπα κάτι που σε πείραξε; Εντελώς καλοπροαίρετα γράφω ότι γράφω και σε καμία περίπτωση επί προσωπικού. Για τα παιχνίδια μιλάω' date=' όχι για τους συνφορουμίτες μου. Δεν έχω κάτι μαζί σου. Χαλαρά!

Τώρα είδα και τα σχόλια μου που παραθέτεις. Έπρεπε να ήμουν πιο σκληρός σε μερικά από αυτά!!! Τώρα ποιος παρεξηγείται και το γυρίζει σε προσωπικές επιθέσεις, αυτό είναι εμφανές κάθε φορά και προκαλώ να βρεις στα σχόλιά μου έστω και έναν προσωπικό χαρακτηρισμό που έχω κάνει. Μήπως, για να τελειώνουμε, να πω και τη γνώμη μου για τον Χριστό; Τι θα ακούσω τότε; Πότε επιτέλους θα μάθει ο ΚΩΛΟΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ να συνδιαλέγεται χωρίς να παίρνει προσωπικά οτιδήποτε δεν τον βρίσκει σύμφωνο; (ρητορική η ερώτηση)...[/quote']

Καταρχας ζηταω εκ των προτερων συγγνωμη που ειμαι off topic.Τωρα, ποτε ειπα εγω οτι θιχτηκα προσωπικα?Τα λινκς τα παρεθεσα για να δεις οτι εσυ εχεις ενα μαγικο ταλεντο να προκαλεις ''αναταραχες'' σε καποια τοπικς, αθελα ή ηθελημενα.Δε σημαινει οτι πρεπει να υβριζουμε καποιον με προσωπικους ισχυρισμους για να κανουμε το thread ''μπαχαλο''.Εγω δεν παρεξηγηθηκα, απαντησα σε ενα ποστ σου που το βρηκα ειρωνικο και εσυ απο εκει και περα το συνεχιζεις.Τωρα, για να ειμαστε ενταξει, σταματαμε τις ''αψιμαχιες'' εδω(τουλαχιστον εγω) γιατι δεν οδηγουμαστε πουθενα.

Δημοσ.
Καλύτερα απο την πολυθρώνα μας παρά στον δρόμο (και ιδιαίτερα στα Λιμανάκια).

Και καλά όσοι το κάνουν αυτό' date=' ας πούμε πως "την ψάχνουν την δουλειά" και πανε για "ψάρεμα", όμως σε τι φταίει και ο άλλος άνθρωπος που μπορεί να είχε πάει να πάρει τον αέρα του; (γιατί ουκ ολίγες φορές από την απροσεξία μερικών υποτιθέμενων Rallάκιδων έχουν χαθεί άνθρωποι που δεν φταίνε).

Και καλό είναι να μην ξεχνάμε πως οτιδήποτε αυτοκίνητο και αν έχουμε και με όσα λεφτά έχουμε ρίξει για να κάνουμε τα απαραίτητα "φτιαξίματα" δεν παύει να παραμένει ένα απλό συμβατικό αυτοκίνητο, άλλωστε αυτοί που φτιάχνουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα δεν ξύπνησαν μια ωραία πρωία (όπως κάνουν οι περισσότεροι από εμάς) και το έφτιαξαν.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους οδηγούς αυτών των αυτοκίνητων, οι οποίοι έχουν περάσει από πολύωρα και εξαντλητικά tests με πάρα πολλές ώρες στο τιμόνι και σε αγώνες και όχι σαν τους απλούς πολίτες που πήραν ένα δίπλωμα (και αυτό με άλλα "μέσα") και βγήκαν στους δρόμους και το παίζουν Schumacher η McRae.

Προφανώς δεν τα λεω αυτά για να κάνω κήρυγμα η να το παίξω καλός, απλά με λύπησε το γεγονός πως τα Λιμανάκια θεωρούνται "μέρος απόκτισης οδηγικής δεξιοτεχνίας" κατα τα λεγόμενα του φίλου S2Katana. (Προφανώς συμφωνώ απόλυτα με την ύπαρξη των Μεγάρων και την εκεί απόκτηση δεξιοτεχνίας).

Τώρα για να μπώ και on topic, εμένα με είχε ενθουσιάσει το Rally Challenge (αρκετά παλιό, '99 αν θυμάμαι) το οποίο ήταν απο τα δυσκολότερα που έχουν περάσει απο τα χέρια μου, επισής και το CMR 5 το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό (είχε όραιες τούμπες).

Φιλικά :oops:

(και συγνώμη για το κουραστικό και off topic post μου).[/quote']

Αν και ειμαι off topic, μου αρεσει που μπαινουμε σε μια τετοια συζητηση, η οποια εμμεσα σχετιζεται με το thread.Ολα ειναι θεμα χρονου και τοπου.Κανεις δεν ειπε οτι τα Λιμανακια ειναι Μεγαρα, απλα οταν εισαι σε εναν εντελως αδειο δρομο(πχ τα Λιμανακια κατα τις 11 το πρωι σε εργασιμη) μπορεις να ανεβασεις κατα 10% τους ρυθμους σου, χωρις αυτο να σημαινει πως οδηγας επικινδυνα.Αλλωστε, σε ολα υπαρχει ενα οριο.Επισης, ειναι απαραδεκτη η λογικη που επικρατει στη χωρα μας για την αποκτηση διπλωματος με την ελληνικοτατη τακτικη του ''λαδωματος''.Η οδηγικη δεξιοτεχνια μπορει να σημαινει πως ''ναι, σημερα εμαθα να στριβω καλυτερα, ή σημερα εμαθα να κανω καλυτερες αλλαγες κτλ''.Τωρα αν μπουμε στη λογικη να εξετασουμε ποια ειναι τα ορια και ποτε ξεπερνωνται, απλα δε θα τελειωσουμε ποτε.

Δημοσ.
Καταρχας ζηταω εκ των προτερων συγγνωμη που ειμαι off topic.Τωρα, ποτε ειπα εγω οτι θιχτηκα προσωπικα?Τα λινκς τα παρεθεσα για να δεις οτι εσυ εχεις ενα μαγικο ταλεντο να προκαλεις ''αναταραχες'' σε καποια τοπικς, αθελα ή ηθελημενα.Δε σημαινει οτι πρεπει να υβριζουμε καποιον με προσωπικους ισχυρισμους για να κανουμε το thread ''μπαχαλο''.Εγω δεν παρεξηγηθηκα, απαντησα σε ενα ποστ σου που το βρηκα ειρωνικο και εσυ απο εκει και περα το συνεχιζεις.Τωρα, για να ειμαστε ενταξει, σταματαμε τις ''αψιμαχιες'' εδω(τουλαχιστον εγω) γιατι δεν οδηγουμαστε πουθενα.

Μα τι λες τώρα; Εσύ να θιχτείς και να το πάρεις προσωπικά; Ποτέ! Απλά όταν πούμε κάτι με το οποίο διαφωνείς αμέσως το γυρίζεις στην προσωπική επίθεση. Η απάντησή σου πχ σε αυτό που ισχυρίστηκα σχετικά με το GT4, ένα παιχνίδι δηλαδή, ήταν... ότι προκαλώ "αναταραχές", ηθελημένα ή όχι. Πάντα μέσα στο θέμα, δηλαδή. Κατά τα άλλα, θίχτηκες προσωπικά; Όχι βέβαια.

Θα τελειώσω λέγοντας, για όσους δεν έχουν παίξει ακόμα RBR και έχουν παίξει GT4 (που "δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους" εκτός του ότι... είναι racing games και το GT έχει ΚΑΙ πίστες αλλά KAI αυτοκίνητα rally), ότι το GT ουδεμία σχέση με ρεαλισμό έχει, και ότι όποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο πολύ απλά δεν έχει παίξει RBR, Οι όποιες αντιδράσεις θυμίζουν κάτι από τις πρώτες αντιδράσεις όταν λέγαμε ότι το FIFA είναι αστείο μπροστά στο νέο PES/iss. Και τότε "τα άκουγαν" κάποιοι κανονικά, και όλα αυτά γιατί; Γιατί "είχαν το θράσος" (τα παλιόπαιδα) να πουν τη γνώμη τους και να μοιραστούν τη χαρά τους με άλλους. Συγγνώμη τώρα αν θίχτηκαν τα εκατομμύρια των οπαδών του GT, πρώτον ας μην είστε οπαδοί, και δεύτερον 9 εκατομμύρια έλληνες ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ, δεν σημαίνει τίποτα θετικό αυτό για τα δυο κόμματα και τους ψηφοφόρους τους. Μάλλον αρνητικό είναι... Ποιότητα και ποσότητα δεν συμβαδίζουν σχεδόν ποτέ. Το πρωινό κοινωνικό μου μήνυμα είναι ότι ο κόσμος σήμερα δεν αρέσκεται στα δύσκολα. Μόνο στα εύκολα. Εύκολες αποφάσεις, εύκολες γκόμενες, εύκολες δουλειές, εύκολη θητεία στο στρατό, να μην ζοριστεί πολύ και πάθει κάτι. Στα δύσκολα όμως βρίσκεται η μαγκιά, τα δύσκολα είναι αυτά που σε κάνουν καλύτερο, έστω και αν πρόκειται για ένα ασήμαντο παιχνίδι, τα δύσκολα σε ανταμείβουν και όχι τα εύκολα. Αυτά. (τώρα γίνομαι προκλητικός, το ξέρω...)

Δημοσ.

Οπως ανεφερα και παραπανω, δεν εχω κανενα προβλημα με τη γνωμη σου για το GT4 vs RBR.Αλλωστε, εχω ηδη πει πως δεν εχω παιξει το εν λογω παιχνιδι.Ομως η φραση ''δεν παραθετω τους χρονους μου για να μην σας κομπλαρω'' μονο μη προσβλητικη δε μου ακουγεται, οποτε και οφειλα να απαντησω με αντιστοιχο τροπο.Μερικα πραγματα απλα δεν τα προσπερνας.Ειδικα αν καποιοι γινονται προκλητικοι.Τωρα, το οτι καποιος δεν εχει παιξει το RBR δε σημαινει οτι τα θελει ολα ευκολα στη ζωη του, απλα δεν τρωει και ολη τη μερα του στα pc.Αλλωστε, μιας και πιανεις το θεμα απο την κοινωνικη του οψη,(ετσι και αλλιως εχουμε αλλαξει την πιστη στο thread...) απλα θα σε ρωτησω, γιατι καποιος να μην επιλεξει την ευκολη οδο, εφοσον δεν αδικει καποιον αλλο και δεν φερεται αναξιοπρεπως.Οι επιλογες του καθενος ειναι αυτες που τον χαρακτηριζουν.Πχ, γιατι καποιος αν εχει εναν γνωστο στο στρατο να μην ''πεσει στα μαλακά''?Η μη εκμεταλλευση καποιας ευκαιριας απο τη στιγμη που δεν στερεις κατι απο καποιον αλλο δεν ακουγεται και πολυ ορθολογιστικη.Απο την αλλη, το οτι 9 εκατομμυρια Ελληνες ψηφιζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μπορει να μη σημαινει κατι για καποιους, αλλα οι επιλογες των κομματων αυτων θα καθορισουν την καθημερινοτητα τους.

Αυτα απο εμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...