Προς το περιεχόμενο

Best formula1 και wrc?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν μιλάμε για PC:

-F1 challenge '99-'03

-H το Colin Mc rae Rally 2005 που είπε ο φίλος S2katana ή για μια πιο σκληροπυρηνική εμπειρία το Richard Burns Rally.

Δημοσ.

Άσχετο αλλά πολύ καλή (για την εποχή της) ήταν και η σειρά Grand Prix του Geoff Crammond που είχε φτάσει μέχρι το 4 με πάρα πολλά mods αλλά μετά εξαφανίστηκε! Ξέρει κανείς αν θα υπάρξει καμμιά συνέχεια αυτής της σειράς?

Για WRC Richard Burns Rally δάγκωτό!

Δημοσ.

για wrc δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι εκτος του richard burns rally.δεν ψηφιστικε τυχαια απο πολλα sites καλυτερο παιχνιδι του ειδους του.

τα psyshics του και η αισθηση της ταχυτητας ειναι πολυ μπροστα απο τον ανταγωνισμο.ποιον ανταγωνισμο?εδω το colin 5 ειναι για γελια.(νταξει για πιτσιρικαδες καλο ειναι)

οσο για φορμουλα 1 δεν υπαρχει κατι στο προσκηνιο.το τελευταιο παιχνιδι f1 ειναι τις ea sports f1 99-04

Δημοσ.

S2katana, χάνεις μεν κάποια πράγματα που δεν το'χεις παίξει, αλλά θα ζήσεις...

Το RBR είναι "ρεαλιστικό" σε βαθμό εκνευρισμού, θα είσαι χαρούμενος μόνο με το που θα τερματίζεις μία ΕΔ, για πρωτιά χλωμό το βλέπω... Το ρεαλιστικό το έβαλα σε εισαγωγικά, γιατί κακά τα ψέματα, αν οδηγούσα ποτέ ένα WRC και πήγαινα όπως στο RBR με 60-70 χιλιόμετρα, το θεωρώ πολύ δύσκολο να μην μπορώ να το κρατήσω στο δρόμο. Φυσικά, μιλάω εκ του ασφαλούς.

Μερικά παιχνίδια είναι φτιαγμένα για να σου σπάνε τα νεύρα, το RBR ήταν για εμένα ένα από αυτά.

Ποτέ δεν το προχώρησα αρκετά το παιχνίδι, παιδιά, όσοι το έχετε προχωρήσει αρκετά, πείτε μας πως το προχωρήσατε και πού φτάσατε.

Δημοσ.

Το παλιο καλό GP2 της microprose και.... το RBR φυσικά!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα υπόλοιπα που αναφέρονται. Ειδικά (για να μην πω "μόνο") με τιμονιέρα το RBR είναι μοναδική εμπειρία! Τελεία και παύλα.

(Κάτι για πρωτιά διάβασα.Δεν θα παραθέσω τους χρόνους που έχω κάνει σε όλες τις ειδικές πρώτον, για να μην σας κομπλάρω, και δεύτερον, γιατί δεν το παίζει μάλλον κανείς άλλος οπότε δεν θα έχω μέτρο σύγκρισης)

Δημοσ.
Δεν θα παραθέσω τους χρόνους που έχω κάνει σε όλες τις ειδικές πρώτον, για να μην σας κομπλάρω

Αντε μη βγαλω τωρα τους χρονους μου απο το GT4(μαζι με τον kostacurtas-schumacher-anexann):twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...