Προς το περιεχόμενο

Pio einai to kalitero programa simpiesis???

crypton

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

se ti format file moy? an thes apla ta vob(mallon dld gia 4 giga pou les) na ta simpieseis tote to dvdshrink einai oti prepei...an thes divx/xvid tote avi video converter, i akoma kalitera to aoa dvd ripper vasika to deytero einai poli kalitero...

Δημοσ.

KGB Archiver

Και εγω αυτο θα προτεινα kakli για οσο το δυνατον μεγαλυτερη συμπιεση. Θελει π ο λ υ ωρα για συμπιεση και αποσυμπιεση αλλα μακραν κανει την καλυτερη δυνατη συμπιεση που μπορει να γινει. Εγω το δοκιμασα πρωτα σε μια beta του καινουριου Office το οποιο το βρηκα συμπιεσμενο με KGB μολις 2ΜΒ!!!! Μετα απο 6-7ωρες αποσυμπιεση ηταν πληρες η εκδοση beta που κυκλοφορουσε γυρω στα 700MB... Τρομερη συμπιεση

Δημοσ.

Γίνονται, απλά θέλει τεράστια υπολογιστική ισχύ. Αυτό με το office το είδα και εγώ (τα 400-500 Mb συμπιεσμένα έφτασαν τα 2!!!) απλά για την συμπίεση ήθελε 12-15 ώρες και άλλες τόσες για την αποσυμπίεση με χρήση cpu κοντα στο 100%...

Δημοσ.

Παιδιά,μήπως ξέρει κανείς κάποιο link με στατιστικά και δοκιμές για το KGB Archiver ;Δηλαδή δοκιμές με διάφορες CPU,ram και χρόνους.

Δημοσ.

Εξαρτάται και από το τι είδους αρχεία θέλεις να συμπιέσεις. Δεν επιτυγχάνεται καλή συμπίεση με όλους τους τύπους αρχείων ;)

Δημοσ.

diabazontas to post, mou trabhkse thn prosoxh to KGB kai to egkatesthsa. auto pou 8elw na sympiesw einai enas fakelos me 15300 arxeia kai mege8os 11.3GB (pou to winrar ton ekane 9.83). otan ton kanw add omws apo to add folder pernaei ligh wra pou den antapokrinetai to programma (kai lew logiko, diabazei to katebato) kai se mia fash petaei error.. exei tyxei se kanenan?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...