gian1963 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 στο παραπάνω site υπάρχουν pc laptops klp ηλεκτονικά είδη σε απίστευτα χαμηλές τιμές πχ τηλεόραση πλάσμα 650€ 51" φορητοί υπολογιστές από 450€ κλπ και άλλες απίστευτα χαμηλές τιμές που δεν υπάρχουν πουθενά στο internet και μάλιστα με δωρεάν μεταφορά. Έχετε ακούσει ποτέ για αυτό το site? http://www.wetrader.com Θά ήθελα την άποψή σας πάνω σ'αυτό.
tom-f Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μπήκα και εγω και έχει οντως πολυ χαμηλές τιμές πχ vaio με 500 euro.Εννοείται δεν θα έπερνα κάτι απο εκεί αν δεν ακούσω θετικά σχόλια.Πάντος είναι περίεργο τόσο χαμηλές τιμές.Μια δοκιμή με κάτι φθηνό θα ήταν σοφή κινηση έτσι ώστε να αποφύγεις χασούρα.
aiantas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Περιμένω και εγώ για σχόλια μιας και είναι καιρός... για Mac...
gian1963 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 δεν υπάρχει κάτι φθηνό όλα ξεκινούν από 150€ νομίζω. Πάντως από ξένα forum που μπήκα δεν το συνιστούν. Αλλα είναι εξωφρενικά φθηνό.....
blueviper Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ανάλογος σκεπτικισμός υπάρχει πράγματι και σε άλλα fora...ένα παράδειγμα. Μια εταιρία που δίνει τη Samsung HLR6167W 61" Widescreen με 734$, όταν η μεταχειρισμένη στο Amazon.com ξεκινάει από 1.990$, δεν είναι εταιρία, αλλά ο Ερυθρός Σταυρός. Βρωμάει το πράγμα...
_DiMoN_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πρέπει να είναι απάτη. Δείτε το και από τους τρόπους πληρωμής. Έχει Western Union και Credit cards. Οπότε 99% πρόκειται για απάτη.
gian1963 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 δηλαδή λέτε ότι επειδή δεν έχει paypal και ζητάει κάρτες είναι απατεώνας? Πάντως από τις περιηγήσεις σε διάφορες σελίδες δημοπρασιών (ebay) κλπ , βλέπω ότι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμών μεταξύ των ειδών που πουλούνται μέσω internet και καταστημάτων που πουλούν τα είδη αυτά στην εγχώρια αγορά.Άστε δε που υπάρχουν και οι άτοκες δόσεις σε αυτά.Ωστόσο για το http://www.wetrader.com μάλλον θα ΄πρόκειται για β' διαλογής κομμάτια των εταιρειών. Τι να πώ δεν ξέρω.
blueviper Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Όχι β' διαλογής, αλλά ούτε ε' δε δικαιολογεί τέτοια απόσταση τιμής. Δε βλέπω πουθενά να γράφει πως δεν πουλάει α' διαλογής πάντως. Τέτοιο κελεπούρι απορώ πως δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα η παγκόσμια κοινότητα για να το εκθειάσει.
gian1963 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 συμφωνώ απόλυτα. δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει τέτοιο θαύμα τη σήμερο ημέρα , όπου οι λήσταρχοι θησαυρίζουν στις πλάτες μας
tom-f Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μπορούμε να κάνουμε και κάτι άλλο για δοκιμή.Να μαζευτούμε πχ 10 φιλαράκια να παραγγείλουμε κάτι με 200 euro, δηλαδή 20 ο καθένας, και αν έρθει κομπλέ το πουλάμε παίρνουμε τα λεφτά πίσω και παραγγέλνουμε κανα φορητό.Αν είναι απάτη εχουμε να χάσουμε μόλις 20 euro.
fontas7 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μου βρωμάει εμένα επίσης για 2 λόγους ... πρώτον δεν υπάρχει κάτι φτηνό έτσι ώστε να τους τεστάρεις ... και δεύτερον λένε για " 15 % Discount Pre-paid methods " να τα καβατζώνουν τα λεφτά δλδ. και επίσημα πριν σου δώσουν κάτι
gian1963 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 παιδιά , πρέπει να βρούμε άκρη μ'άυτούς.Να στείλουμε μαίιλ και να τουσ ζητάμε θετικές ψήφους. Επίσης η σκέψη για ομαδική αγορά καλή ακούγεται
MrTryANalyzer Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 More info here: - http://www.laptoplogic.com/forums/showthread.php?p=15368
Cromb Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πάντως για paypal αναφέρει: comming soon Ένας φίλος μου είπε οτι έχει μινιμουμ αγορά 1200 ευρώ.Δε το έψαξα όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.