Προς το περιεχόμενο

Τι ρόφημα/ποτό πίνετε;

paredwse

Τι πίνετε; Τι σας πίνει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι πίνετε; Τι σας πίνει;

• Χυμό (φυσικό, Life κλπ)
    • Καφέ ή τσάι (διευκρινήστε)
    • Hemo
    • Milkshake
    • Άλλο μη αλκοολούχο ποτό (διευκρινήστε)
    • Μπύρα
    • Κρασί
    • Άλλο αλκοολούχο ποτό (διευκρινήστε)
    • Δεν πίνω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο καφέ,αλλά πολύ σπάνια.....Τα ποτά δεν τα πάω,γιατί προκαλούν παρενέργειες στον εγκέφαλο κατά τη γνώμη μου.....:mrgreen:

Αλήθεια εσύ αγαπητέ paredwse(αναφέρομαι σε σένα γιατι είσαι ο poll creator)τί πίνεις και δε μας δίνεις??(που λέει και η Κοκκίνου):mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Ελπίζω να επιτρέπεται η πλάκα ε?)

ΥΓ:ξεχάσατε να βάλετε τo nesquik(αν το έγραψα λάθος sorry)...Ήταν το αγαπημένο μου πριν κάτι χρόνια....:-D

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρωι με την τσιμπλα στο ματι, πινω κανα milko ή φυσικο χυμο. Στην απογευματινη βολτα θα την βγαλω με κανα milkshake ή σοκολατα (αναλογα την εποχη) και οταν παιζουν αφραγκιες με καμια coca. To βραδακι παιζουν: μπυρα, κρασι και βοτκα συνηθως, αναλογα με την διαθεση και το μερος.

Καφε τον σιχαινομαι.

Και για ιδιαιτερες περιστασεις... vive τσιπουρο...

Δημοσ.

καφε

κοκα κολα

bacardi breezer

τσαι με λεμονι

κρασι

μπυρα που μου αρεσει πινω αραια και που (γιατι λογω υπερβολικης καταναλωσης οταν ημουν φανταρος εχω προβλημα με το στομαχι)

αγαπημενο βεβαια ειναι το ουισκι john walker red label/black label

Δημοσ.

κρασακι κοκκινο my favorite. το φτιαχνω και μονος μου ακριβως οπως το θελω

φετος θα παιχτει και ποικιλια κοκκινων απο νεμεα:-D :-D :-D

αν δεν εχει μπορες πολλες φετος θα βγει αλλο πραμα

κερναω αμα λαχει:-D

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Αλήθεια εσύ αγαπητέ paredwse(αναφέρομαι σε σένα γιατι είσαι ο poll creator)τί πίνεις και δε μας δίνεις??(που λέει και η Κοκκίνου):mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Ελπίζω να επιτρέπεται η πλάκα ε?)

Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα του παρόντος θέματος:

" Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος paschalia ".

Δημοσ.

Συνήθως το πρωι milko και άλλα παρόμοια (n'joy, choice, choco cool κ.α.)

Μετά το φαγητό σχεδόν πάντα coca cola, αλλά όχι την αυθεντική (συνήθως την cola one του Ατλάντικ).

Αρκετούς χυμούς στο ενδιάμεσο.

:-D

Δημοσ.

Χειμώνα πίνω μόνο κίτρινη τεκίλα σκέτη χωρίς πάγο, το καλοκαίρι εκτός απο τεκίλα πίνω αμαρέτο με λίγο λεμόνι και κανα μοχίτο!

Δημοσ.

πίνω vodka red bull από τότε που το 90% του πλυθησμού δεν ήξερε τι εστί red bull. Μάλιστα δεν μου το σερβίρανε αλλά το σκέφτηκα μόνος μου να δοκιμάσω το coctail. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε.:mrgreen:

Δημοσ.
πίνω vodka red bull από τότε που το 90% του πλυθησμού δεν ήξερε τι εστί red bull. Μάλιστα δεν μου το σερβίρανε αλλά το σκέφτηκα μόνος μου να δοκιμάσω το coctail. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε.:mrgreen:

Μπράβο spooker, έκανες μέγα ανακάλυψη :D. Και είναι και πολύ καλό το ανακάτεμα redbull με αλκοόλ.

Χωρίς πλάκα τώρα, αυτό νομίζω ότι έχει απαγορευτεί εδώ και 4,5 χρόνια. Δεν θυμάμαι τι και πως, αλλά υπό κάποιες συνθήκες, ο συνδυασμός του, προκαλούσε ανακοπή. Κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
Μπράβο spooker' date=' έκανες μέγα ανακάλυψη :D. Και είναι και πολύ καλό το ανακάτεμα redbull με αλκοόλ.

Χωρίς πλάκα τώρα, αυτό νομίζω ότι έχει απαγορευτεί εδώ και 4,5 χρόνια. Δεν θυμάμαι τι και πως, αλλά υπό κάποιες συνθήκες, ο συνδυασμός του, προκαλούσε ανακοπή. Κάτι τέτοιο.[/quote']

άμα δεν την πεις την κοτσάνα σου δεν αντέχεις. Τίποτα δεν έχει απαγορευτεί φυσικά. Να φανταστείς στην Αγγλία που είναι πολύ αυστηροί σε αυτά πουλάνε έτοιμο το coctail σε μπουκάλια. Φυσικά και δεν είναι επικίνδυνο άμα πιείς ένα δυο ποτήρια. Το red bull έχει καφεϊνη και άμα πιεις πολύ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το να πιεις 5 καφέδες black στα καπάκια. Εκεί είναι ο κίνδυνος στο να το παρακάνεις γιατί η υπερβολική καφεϊνη δημιουργεί ταχύπαλμίες και άμα έχεις ευαισθησία μπορεί να μείνεις και στον τόπο. Αυτοί που έχουν ακουστεί να πεθαίνουν απλά ειχαν πιεί κανά λίτρο redbull. Δεν είναι το ανακάτεμα με το αλκοόλ που μπορεί να κάνει την ζημιά στους caffeine sensitive persons αλλά η υπερβολική δόση καφεϊνης .

Δημοσ.

Δεν ξέρω για σας αλλά μετά από μακροχρόνια παραμονή στη σκανδιναβία (α.κ.α. Φινλανδία-βόρεια Ρωσία) πιστευώ πως ένα ποτηράκι Salmiakkikossu σου φέρνει τα πάνω κάτω τις κατεψυγμένες νύχτες του χειμώνα εκεί πάνω! Τωρα για καλοκαιράκι Koskenkorva Viina με λίγο χυμό λεμονιού-Πορτοκαλιού αξίζει τον κόπο δίπλα σε μία λίμνη αγκαλιά με την κοπέλα σου ενώ βλέπεις τον ήλιο του μεσονυχτίου...

Δημοσ.
άμα δεν την πεις την κοτσάνα σου δεν αντέχεις. Τίποτα δεν έχει απαγορευτεί φυσικά. Να φανταστείς στην Αγγλία που είναι πολύ αυστηροί σε αυτά πουλάνε έτοιμο το coctail σε μπουκάλια. Φυσικά και δεν είναι επικίνδυνο άμα πιείς ένα δυο ποτήρια. Το red bull έχει καφεϊνη και άμα πιεις πολύ έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με το να πιεις 5 καφέδες black στα καπάκια. Εκεί είναι ο κίνδυνος στο να το παρακάνεις γιατί η υπερβολική καφεϊνη δημιουργεί ταχύπαλμίες και άμα έχεις ευαισθησία μπορεί να μείνεις και στον τόπο. Αυτοί που έχουν ακουστεί να πεθαίνουν απλά ειχαν πιεί κανά λίτρο redbull. Δεν είναι το ανακάτεμα με το αλκοόλ που μπορεί να κάνει την ζημιά στους caffeine sensitive persons αλλά η υπερβολική δόση καφεϊνης .

Υπό κάποιες συνθήκες όπως είδες είπα theoman. Δεν είπα ότι όποιος πιει αλκοόλ με red bull, θα τινάξει τα πέταλα. Άμα έχει πρόβλημα μπορείς να πάθεις την ζημιά. Το αλκοόλ ξέρεις πως επιδρά στον οργανισμό?

Επίσης το red bull είναι επικίνδυνο και μετά από έντονη αθλητική δραστηριότητα άμα το πιει κάποιος (που έχει πρόβλημα).

ΥΓ. Και φυσικά, δεν ήπιανε τόσο μεγάλη ποσότητα red bull όσο νομίζεις, αυτοί που τα τίναξαν…

Δημοσ.

Lipton ice tea με τις ζέστες.

Ζεστό τσάι σε διάφορες γεύσεις με τη δροσούλα.

Μπυρα-κρασί μόνο με καλό φαγητό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...