KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Κορυφαια εμπιειρια κοκτειλ Εχει φιλος γενεθλια και κατα τις 1 φευγει ο γενικος πληθυσμος και μενουμε λιγοι και καλοι.Σε μια φαση λοιπον τους λεω "πωπω θα σας φτιαξω κατι σφηνακια που μου εμαθε ενα παιδι φοβερα"...Φτιαχνω τα σφηνακια,πινουμε ενα,α ωραιο,γλυκο μου λενε(ειχα βαλει και ενα λικερακι μεσα) πως το λενε με ρωτανε "Λησμονια" λεω,πινουμε 2ο,α ωραιο,δυνατο,τελοσπαντων μετα απο 5-6 σφηνακια αρχιζουμε να εχουμε παρενεργιες.Οχι τιποτα περιεργο αλλα μερικοι/μερικες νιωθανε σαν να χτυπησαν σε φορτηγο,μια τυπισσα αρχιζει να ξερναει στις γλαστρες,μην στα πολυλογω καταληγει η τυπισσα νοσοκομειο και εμεις μαζι για συμπαρασταση...Ξημερωνει και καποιος θυμαται να ρωτησει..."Ρε μαλακα τι εβαλες στην Λησμονια" και τον στελνω "Α,οτι βρηκα στο μπαρ,γιαυτο το λενε Λησμονια,γιατι δεν θυμαμαι ουτε εγω τι εβαλα"
paschalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Παλι καλα που δεν καταληξατε ολοι μαζι στο νοσοκομειο .. Σ'αφησανε ξανα να τους φτιαξεις ποτο ή σε δενανε με το που ελεγες '' Καθηστε ρε , εγω θα φτιαξω ..''
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μα τι να φτιαξω...αφου δεν θυμαμαι τι εχω βαλει
paschalia Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Οχι αυτο το συγκεκριμενο ωρε συ Καιζερ . Γενικα λεω , αν σου ειχαν εμπιστοσυνη πλεον να τους φτιαξεις κ το απλουστερο κοκτειλ ..
KaizerSoze Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Οχι,εδω δεν εχω εγω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Τι έγινε ρε παίδες?Μονο εγώ δεν πίνω ξύδια, τι παίζει?
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Κορυφαια εμπιειρια κοκτειλ Εχει φιλος γενεθλια και κατα τις 1 φευγει ο γενικος πληθυσμος και μενουμε λιγοι και καλοι.Σε μια φαση λοιπον τους λεω "πωπω θα σας φτιαξω κατι σφηνακια που μου εμαθε ενα παιδι φοβερα"...Φτιαχνω τα σφηνακια' date='πινουμε ενα,α ωραιο,γλυκο μου λενε(ειχα βαλει και ενα λικερακι μεσα) πως το λενε με ρωτανε "Λησμονια" λεω,πινουμε 2ο,α ωραιο,δυνατο,τελοσπαντων μετα απο 5-6 σφηνακια αρχιζουμε να εχουμε παρενεργιες.Οχι τιποτα περιεργο αλλα μερικοι/μερικες νιωθανε σαν να χτυπησαν σε φορτηγο,μια τυπισσα αρχιζει να ξερναει στις γλαστρες,μην στα πολυλογω καταληγει η τυπισσα νοσοκομειο και εμεις μαζι για συμπαρασταση...Ξημερωνει και καποιος θυμαται να ρωτησει..."Ρε μαλακα τι εβαλες στην Λησμονια" και τον στελνω "Α,οτι βρηκα στο μπαρ,γιαυτο το λενε Λησμονια,γιατι δεν θυμαμαι ουτε εγω τι εβαλα"[/quote'] Εχω μια παρομοια εμπειρια με ενα φιλο μου, καθομασταν σπιτι του βραδακι, ειχαμε παει για μαμ πιο νωρις, ε το φερε η κουβεντα, θελαμε κατι χωνευτικο, βγαζει απο ενα ντουλαπι ενα Ντραμπουι και ενα Ναπολεων... ηπιαμε γυρω στα 7-8 σφηνακια ο καθενας και ξυπνησαμε το επομενο πρωι, ο ενας στον διθεσιο καναπε, ο αλλος στο κρεβατι, υπαρχει μοναχα ενα κενο μνημης πως βρεθηκαμε εκει μιας και ημασταν στην κουζινα...
paschalia Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μια ωραια σελιδα γυρω απο τα Πελλοπονησιακα κρασια .
Melissa_virus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Τι έγινε ρε παίδες?Μονο εγώ δεν πίνω ξύδια, τι παίζει? Mια από τα ίδια. Ελάχιστα αναψυκτικά του τύπου, fanta blue , και τσάι. Ισοτονικά powerade, και isostar σε σκόνη για αραίωση με νεράκι και φυσικά νεράκι του θεού. Όχι καφέδες, και ελάχιστο έως καθόλου αλκοόλ.
fantomas3004 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Πολλούς καφέδες (γύρω στους 5 φραπέ την ημέρα). Δέν λέω όχι και σε τίποτα γύρω απο το αλκοόλ (κατα προτίμηση ούζο)
bobosss Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 frapedakia(χειμωνα καλοκαιρι) , ουζακια (καλοκαιρι) τσιπουρακια (χειμωνα) ,και τζιν λεμονι σε Bar
VKostas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Πίνω σχεδόν τα πάντα εκτός από ούζο, Campari και ελληνικό καφέ... Προτιμήσεις: φραπέ, νες και εσπρέσσο από καφέδες και βότκα με πάγο και τζιν τόνικ από ποτά. Α, και άφθονη μπύρα φυσικά!
Melissa_virus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Πω πω μεγάλες αλκοόλες είστε. Πως αντέχετε καλοκαιριάτικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.