Προς το περιεχόμενο

Τι ρόφημα/ποτό πίνετε;

paredwse

Τι πίνετε; Τι σας πίνει;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Τι πίνετε; Τι σας πίνει;

• Χυμό (φυσικό, Life κλπ)
    • Καφέ ή τσάι (διευκρινήστε)
    • Hemo
    • Milkshake
    • Άλλο μη αλκοολούχο ποτό (διευκρινήστε)
    • Μπύρα
    • Κρασί
    • Άλλο αλκοολούχο ποτό (διευκρινήστε)
    • Δεν πίνω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κορυφαια εμπιειρια κοκτειλ

Εχει φιλος γενεθλια και κατα τις 1 φευγει ο γενικος πληθυσμος και μενουμε λιγοι και καλοι.Σε μια φαση λοιπον τους λεω "πωπω θα σας φτιαξω κατι σφηνακια που μου εμαθε ενα παιδι φοβερα"...Φτιαχνω τα σφηνακια,πινουμε ενα,α ωραιο,γλυκο μου λενε(ειχα βαλει και ενα λικερακι μεσα) πως το λενε με ρωτανε "Λησμονια" λεω,πινουμε 2ο,α ωραιο,δυνατο,τελοσπαντων μετα απο 5-6 σφηνακια αρχιζουμε να εχουμε παρενεργιες.Οχι τιποτα περιεργο αλλα μερικοι/μερικες νιωθανε σαν να χτυπησαν σε φορτηγο,μια τυπισσα αρχιζει να ξερναει στις γλαστρες,μην στα πολυλογω καταληγει η τυπισσα νοσοκομειο και εμεις μαζι για συμπαρασταση...Ξημερωνει και καποιος θυμαται να ρωτησει..."Ρε μαλακα τι εβαλες στην Λησμονια" και τον στελνω "Α,οτι βρηκα στο μπαρ,γιαυτο το λενε Λησμονια,γιατι δεν θυμαμαι ουτε εγω τι εβαλα"

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλι καλα που δεν καταληξατε ολοι μαζι στο νοσοκομειο ..

Σ'αφησανε ξανα να τους φτιαξεις ποτο ή σε δενανε με το που ελεγες '' Καθηστε ρε , εγω θα φτιαξω ..''

Δημοσ.

Οχι αυτο το συγκεκριμενο ωρε συ Καιζερ .

Γενικα λεω , αν σου ειχαν εμπιστοσυνη πλεον να τους φτιαξεις κ το απλουστερο κοκτειλ ..

Δημοσ.
Κορυφαια εμπιειρια κοκτειλ

Εχει φιλος γενεθλια και κατα τις 1 φευγει ο γενικος πληθυσμος και μενουμε λιγοι και καλοι.Σε μια φαση λοιπον τους λεω "πωπω θα σας φτιαξω κατι σφηνακια που μου εμαθε ενα παιδι φοβερα"...Φτιαχνω τα σφηνακια' date='πινουμε ενα,α ωραιο,γλυκο μου λενε(ειχα βαλει και ενα λικερακι μεσα) πως το λενε με ρωτανε "Λησμονια" λεω,πινουμε 2ο,α ωραιο,δυνατο,τελοσπαντων μετα απο 5-6 σφηνακια αρχιζουμε να εχουμε παρενεργιες.Οχι τιποτα περιεργο αλλα μερικοι/μερικες νιωθανε σαν να χτυπησαν σε φορτηγο,μια τυπισσα αρχιζει να ξερναει στις γλαστρες,μην στα πολυλογω καταληγει η τυπισσα νοσοκομειο και εμεις μαζι για συμπαρασταση...Ξημερωνει και καποιος θυμαται να ρωτησει..."Ρε μαλακα τι εβαλες στην Λησμονια" και τον στελνω "Α,οτι βρηκα στο μπαρ,γιαυτο το λενε Λησμονια,γιατι δεν θυμαμαι ουτε εγω τι εβαλα"[/quote']

Εχω μια παρομοια εμπειρια με ενα φιλο μου, καθομασταν σπιτι του βραδακι, ειχαμε παει για μαμ πιο νωρις, ε το φερε η κουβεντα, θελαμε κατι χωνευτικο,

βγαζει απο ενα ντουλαπι ενα Ντραμπουι και ενα Ναπολεων...

ηπιαμε γυρω στα 7-8 σφηνακια ο καθενας και ξυπνησαμε το επομενο πρωι, ο ενας στον διθεσιο καναπε, ο αλλος στο κρεβατι,

υπαρχει μοναχα ενα κενο μνημης πως βρεθηκαμε εκει μιας και ημασταν στην κουζινα...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Τι έγινε ρε παίδες?Μονο εγώ δεν πίνω ξύδια, τι παίζει?

Mια από τα ίδια.

Ελάχιστα αναψυκτικά του τύπου, fanta blue , και τσάι.

Ισοτονικά powerade, και isostar σε σκόνη για αραίωση με νεράκι και φυσικά νεράκι του θεού.

Όχι καφέδες, και ελάχιστο έως καθόλου αλκοόλ.

Δημοσ.

Πίνω σχεδόν τα πάντα εκτός από ούζο, Campari και ελληνικό καφέ...

Προτιμήσεις: φραπέ, νες και εσπρέσσο από καφέδες και βότκα με πάγο και τζιν τόνικ από ποτά. Α, και άφθονη μπύρα φυσικά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...