WaVe Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ένα λευκό κρασάκι είναι ότι πρέπει .. δεν παχαίνει κιόλας
mrFrodo Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Πράσινο τσάι που 'ναι και κατά των διοξινών και λιποδιαλυτικό και πράσινο μήλο για χυμό. Πάντα της υγείας :-p
Bougas Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ΤΟ ΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΚΡΑΣΑΚΙ DA PIPA. (το κρασακι που αναστατωνει τον ουρανισκο!) αντρικο ποτο=τεκιλα! ποτο για αγριο sex=μαυροδαφνη ποτο για δειπνο με γυναικα=samos doux 1996
N1ghtW0lf Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 AMSTEL....γιατί έτσι μου αρέσει! και Sambucca μαύρη με πάγο...
Rising1980 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Βότκα, γιατί εδώ στην Πολωνία είναι πάμφθηνη και το ουίσκι πανάκριβο.
KaizerSoze Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μπακαρντακι με κοκακολιτσα...ανετα κατεβαζω 3-4
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Το πρωί χειμώνα 4πλό Espresso και το καλοκαίρι 4πλό Freddo Espresso. Αν είμαι σε πελάτη από το μεσημέρι και μετά, φραππέ σκέτο. Χυμούς ότι είναι διαθέσιμο ανάλογα που είμαι. Το χειμώνα κρασί λευκό ή Visanto (άπαιχτο). Το καλοκαίρι, Heineken και μόνο. Φημισμένη περδικούλα ή Haig αν έχει περάσει η ώρα. Οπότε σε επόμενο Meeting, ξέρετε τι πρέπει να κεράσετε !
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 AMSTEL....γιατί έτσι μου αρέσει! Τώρα που το είπες, θυμήθηκα δύο περιστατικά. 1ο) Παραγγέλνουμε σε μπαρ. (τυχαία ονόματα) Μπαργούμαν: Τι θα πάρετε; Μήτσος: Αμστελ, γιατί έτσι μου αρέσει. Μπαργούμαν: Εσείς; Κώστας: Χάινεκεν, γιατί εμένα δε μου αρέσει όπως του Μήτσου. χμμ... μάλλον θα έπρεπε να ήσουν εκεί για να γελάσεις. Anyway, το δεύτερο είναι καλύτερο. 2ο) -Τι θα πάρετε; -Τι μπύρες έχετε; -Πράσινη, Άμστελ. -Ε, πιάσε μια πράσινη άμστελ (αφού δεν έχει τίποτα άλλο)
Remali-R- Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Καφεδάκι χαλαρά! Αραιά και που λίγο γάλα(μετά το βραδινό ποτό) και κλασικά τον Γιάννη τον περπατητο ή Jack Daniels
dwarves Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ξεκινάω...Guanana..αναμικτο χυμο φρουτων... καφε νες ή φραπε..., απο αλκοολουχα ουίσκι, κρασι και μπυρες...
eurander Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Καφε, φραπε σκετο μονο. Χυμους οποιαδηποτε στιγμη της ημερας. Μπυρες το βραδυ κυριως, αν ειναι διαθεσιμη η guiness, μονο guiness, αλλιως heineken. Ποτο, μονο Jim Beam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.