Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος paschalia. Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες από μία απαντήσεις. Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.
insomniaK Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 coca cola, καμία άλλη cola. Αλλά που είναι η δημοσκόπηση;
mandate Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 apple juice .πλάκα κάνω.~3 φραπέδες τη μέρα. + bacardi,bombay sapphire.
paschalia Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Εβαλα το Hemo εξαιτιας του μοντ αποικου κ το περιφρονησε . Παρακαλω να βαλει χερι καποιος στην δημοσκοπηση κ να προσθεσει το ονομα του αποικου στην επιλογη Hemo . Sorry που δεν εβαλα αναψυκτικα , δν το σκεφτηκα καν μιας κ αναφερομουν σε ροφηματα . Πινω ηβη μπλε κ Μπειλις .
gregdais Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 από clubakia κτλ : ursus redbull από απογεύματα σε καφετέρια : καλοκαίρι: φραπέ,freddo,freddoccino χειμώνα : nes από βραδάκια σε καφετέρια : AMSTEL γιατί έτσι γουστάρω... σπίτι : φραπέ,νες στον δρόμο : RedBull
palawiaris Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 4 καφεδάκια φίλτρου στην δουλειά μπας και ανοίξουν τα μάτια και στο σπίτι 2-3 senseo.Το καλοκαίρι αφήνω τους senseo για τα φραπεδάκια.Με το αλκοόλ δεν τα πάω καλά,σπανίως κανά κρασάκι,μπύρα.Club και τέτοια,τι είναι αυτά;Κάπου την άκουσα αυτή την λέξη,νομίζω πέρσι στην άδεια :mrgreen:
giorgos th. Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ena vari kafedaki to proi kai meta oli tin mera mono nero. to vradaki to girnao stis mpires.
Gabriel Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το πρωι φραπέ,το μεσημέρι με το φαγητό Pepsi Max.Αν βγώ έξω,πίνω μπύρα ή καμία Ursus.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Καφεδακι...Παντα ελληνικο το πρωι και μετα nes και frape... Που και που καμμια μπυριτσα και αν εχω παρεα και κρασακι !!!! :-D :-D
MariaTs. Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Καφεδάκι οπωσδήποτε το πρωί για να ανοίξει το βλέφαρο... Τσαγάκι όταν ο λαιμός έχει αγκάθια... Λικεράκι όποτε έχω κέφι (προτιμώ το σέρυ που φτιάχνω μόνη μου κάθε χρόνο) και ουισκάκι με την παρέα!
winmik2kx Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ανάλογα τα κέφια και την ώρα! -Καφές : διπλός espresso, αντε πού και πού φραπές μέτριος με γάλα! -Milkshake Cookies & Cream (μερικές φορές ανάμικτο με σοκολάτα) μόνο στα flocafe -Μπύρα : McFarland και γενικά κόκκινες -Ποτό : βότκα λεμόνι
Cromb Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Ξεχάσατε το τσίπουρο! Αγνό,καθαρό,το καλύτερο... (εννοείται χωρίς γλυκάνισο!). Ειδικά το χειμώνα με καλό μεζε και καλή παρέα!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Μπύρα [κόκκινη, όπως λέμε Ολυμπιακός], και ενίοτε κρασί [πάλι κόκκινο, όπως λέμε Ολυμπιακός]
the_maniac Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 bacardi κοκα κυριως και ουζα τσιπουρα μπυρες
Ceridwen Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 ανάλογα με τη διάθεση. caipirinha ή cosmopolitan ή λευκό κρασί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.