mjmj Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Σας έχει βοηθήσει/σώσει σε κακές στιγμές? Ήταν όντως αποτελεσματικό? Αξίζει να αφιερώνει κανείς κομμάτι του δίσκου του σε αυτό, καθώς και να αφήνει το συστημα να δημιουργεί μόνο του(με μια μικρή καθυστερηση στις εγκαταστασεις προγραμματων) restore points, ή τελικά είναι μικρής χρησιμότητας? Προσωπικα κρατω image το δισκο μου με acronis trueimage, το system restore με ειχε σωσει στα win me θυμαμαι. Απο τοτε εχω να το χρησιμοποιησω ουσιαστικα. Αλλα αν αξιζει τον κοπο, να το ενεργοποιησω ξανα και να το εχω υποψη μου.
wert Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Με έχει βοηθήσει δύο ή τρείς φορές και με έχει γράψει στα @@ του καμιά δεκαριά. Το έχω απενεργοποιήσει πλέον αφού τσάμπα χώρο έτρωγε και παίρνω image με το ghost. Δεν ξέρω τι το πιάνει το system restore και μετά από κάνα μήνα από καινούργια εγκατάσταση αρνείται πεισματικά ότι έχουν γίνει αλλαγές στο σύστημα και φυσικά δεν κάνει τίποτα. Και αφού δεν κάνει τίποτα παίρνει δρόμο
alerasta Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το καλύτερο system restore είναι το ...norton goback.
polidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Δημοσ. 3 Απριλίου 2006 Το καλύτερο system restore είναι το ...norton goback. Etsi!!!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.