elsa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 xwris parexigisi... mipos xreiazese antra gia na iremiseis ? ;P Να λειπει η ειρωνια γιατι δεν σηκωνω πολλα. οκ? Ναι εχω σπασει κι εγω πολλα πραγματα απο τα νευρα μου και οχι μονο αντικειμενα. Και ενα κινητο που το εριξα με τοση δυναμη κατω και εγινε θρυψαλα :evil: Αλλα στο θεμα μας τωρα, ποια μαρκα μου προτεινετε να παρω? Μεχρι 2000. Highlander θελω το λαπτοπ να το παιρνω μαζι μου οπου παω γι αυτο θελω καινουργιο
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δε συμφέρει να την αλλάξεις. Καλορύζικο το καινούργιο σου laptop!
devil_will_cry Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 xexasa to pio theiko otan hmoyna agglia eixa xasei sto fifa kai eixa petaxei to joypad apo to parathyro kai petyxa enan anthropo. wraies epoxes.
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Highlander θελω το λαπτοπ να το παιρνω μαζι μου οπου παω γι αυτο θελω καινουργιο Από το να πάει χαμένο, βάλτο στο σπίτι σου με μία φθηνή οθόνη να το έχεις για κατεβαστήρι/γραφομηχανή (LOL)/παιχνιδομηχανή (όσο γίνεται) κλπ.
Hatman Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 an se endiaferei na valeis othoni sto laptop sou pm me.
elsa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Παλιοτερα επειδη κολλουσε ενα κινητο το κανω μια στο πατωμα με ολη μου την δυναμη και αλλου πεταχθηκαν οθονες μπαταρια κομματακια πλητρα...Την πληρωσε και αυτος που ηταν διπλα μου..... Απο μπουνια που εχω δωσει 2 φορες σε 2 διαφορετικα πληκτρολογια φυγανε μερικα πληκτρα, το ενα το καταφερα να τα βαλω μερικα στην θεση τους το αλλο ηταν ανεπανορθωτη ζημια Απο μπουνια με ολη μου την δυναμη στο κουτι του σταθερου μου εχει δημιουργηθει βαθουλωμα και το cd rom μπηκε πιο μεσα Εχω εκσφεδονισει ποντικη και εχει γινει θρυψαλα. Το καινουργιο λαπτοπ θα το προσεχω (που λεει ο λογος) χοχο
Highlander Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Υπάρχει και ένα θετικό αν ξεσπάς μόνο σε υλικά. Δεν ξεσπάς σε ανθρώπους ή ζώα. (Ελπίζω να είναι έτσι.)
elsa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δεν ξεσπάς σε ανθρώπους ή ζώα. (Ελπίζω να είναι έτσι.) Ξεσπαω και σε ανθρωπους και πολυ ασχημα μαλιστα
devil_will_cry Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Ξεσπαω και σε ανθρωπους και πολυ ασχημα μαλιστα toulaxiston den xespas se zwa. oi anthropoi etsi kai alliws einai poly xeiroteroi apo ta zwa kala toys kaneis. kai den bgazw ton eayto moy exw. eimaste oti xeirotero yparxei se ayton ton planhth.
monitors Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Γεια! Φαινεται οτι εγω δεν μπορω να συνηπαρξω με το laptop μου.Θυμασται που σας ελεγα οτι ειχε προβλημα και δεν ανοιγε?Ενα acer 1692, το πηρα πισω πριν απο κανα μηνα αντικατεστησαν λεει την μητρικη.Δεν πληρωσα κατι ολα ωραια και καλαααα...Λοιπον χθες που το ανοιξα δεν μπορουσα να γραψω με τιποτα.Παταγα τα πληκτρα τιποτα.Το κλεινω το ξανανοιγω παλι τιποτα.Ετσι ξαφνικα :twisted: :twisted: Εκνευριστικα και του χωνω μια μπουνια στην οθονη και.....εγινε θρυψαλα :evil: :evil: Ναι ξερω ξερω, ειμαι πολυ νευρικια και το παραδεχομαι. Το θεμα ειναι τι κανω τωρα?Γινεται να φτιαχτει αυτο το πραγμα?Μπορω να αγορασω αλλη οθονη και να πω σε καποιον γνωστο μου να μου την βαλει? Μπες στο http://www.monitors.gr Καινουργιες φθηνες οθονες.....
Pink_Panther Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Πάντως αν ψάχνεις ενα "γερό" laptop ειναι κατα την δική μου προτίμηση : IBM , Dell , Toshiba. Καλή τύχη!
elsa Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2006 Κατι sony που εχω δει και μου αρεσαν και σαν εμφανιση ειναι καλα?
netmaniac Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Σου προτεινω DELL γιατι σπανια εχουν ακουστει προβληματα, ειναι ποιοτικα και η ελληνικη αντιπροσωπεια εχει την καλυτερη πολιτικη(νομιζω απο ολες τις αλλες) σε περιπτωση βλαβης. Πωλουνται μεσω ιντερνετ εδω: http://commerce.euro.dell.com/dellstore/default.asp?s=grbsd&l=en&m=eur&n=&cu=grbsd&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=&mc=&rs=&cuid=&cg=&pch=1&demo=&gc=&sbc=grpadaxim51&co=&c=1034 Επισης στις επιλογες διαλεξε: CompleteCare Accidental Damage Coverage (4 Year Next Business Day) και αν μπορεις οικονομικα αυτο: CompleteCare Accident & Theft Coverage (4 Year Next Business Day) και για τα υπολοιπα 4 χρονια εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Τα IBM εχουν επισης καλη φημη αλλα δεν ξερω αν προσφερουν τετοιο coverage. Οτι και αν παρεις ομως, οπωσδηποτε να εχει τουλαχιστον 3ετες Accidental Damage Coverage για να μην εχεις παλι τα ιδια προβληματα. Το acer που ειχες ηταν καμμενο χαρτι εξαρχης(πολλα προβληματα απο πολλους χρηστες, για διαφορα μοντελα).
keysmith Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 αν θες καινούριο Laptop δες στο μέλον.Μην ασχολίσε με 32Bit Intel επεξεργαστες. Σε λίγο θα βγούν τα VISTA (64bit) που θα τα τρέχεις. Δες Laptop με τον AMD Turion 64bit. Τα Centrino είναι Pemtium M, δηλαδή P-III μεταμφιεσμένα (γερασμένα). Και μην ακούω μα ακόμα δεν βγήκαν τα Vista. Δεν παίρνεις laptop για ένα χρόνο ούτε αναβαθμίζει τα M/b CPU όποτε θέλεις. Προτείνω HP Compaq nx6115 and nx6125 AMD Turion 64 2.5Kgr, εως 1400x1050 15'' TFT (από 1000-1200€ Multirama) Δεν θα το μετανειώσεις Αλλά αυτούς του πήρε τηλέφωνο? http://www.monitors.gr Πάρε πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.